Monday, October 10, 2011

About me







Salam semua...ada yang ingin tahu siapa LM ? LM adalah singkatan dari nama saya Lydia Miza. Saya berasal dari Johor dan sekarang menetap di Doha , Qatar . Sangat meminati warna pink dan minat makan makanan pedas dan panas . Suka berblogging dan mencari kenalan baru, info dan bertukar info sesama rakan blogger. 



Isteri kepada cinta hati Encik Zairi dan ummi buat permata hatiku maisarah,azhad, aqilah dan adlan. 
www.tips-fb.com

19 comments:

Syat0za said...Reply To This Comment

kak, centerkan gambo akak yg cute tu, baru cun! whaahahaa :D

man yusoef said...Reply To This Comment

saya pon johor juga..haha..tapi tak suke laksa johor..hehehehe

meaw said...Reply To This Comment

fuhhh . jauh akak merantau ! :D

Aizuddin Hanis said...Reply To This Comment

saya asal selangor suka makan pedas gak..suka berblogging gak

Peri PiA said...Reply To This Comment

umi saya org johor :),saya suke pedas juge

mizz_aainaa said...Reply To This Comment

waaah2.. jauhnya merantau..
sedang belajar di Johor.. (nak jugak johor tuh) hehe..

salam perkenalan..

ejulz said...Reply To This Comment

owh.. ikut husband posting ek.. ade jugak member posting oversea.. mcm best jek dgr diorang cite.. nk mintak posting oversea malas sbb bhs omputih xreti sgt.. huHu

Encik MamaT said...Reply To This Comment

saya dari malaysia... selamat berkenalan... nama saya encik mamat... lalala~~

Ujang9897 said...Reply To This Comment

jaunya....khaifa haluki

husniah zaimah said...Reply To This Comment

wahhh.. jauh merantau nye..

Fana Flora said...Reply To This Comment

owh orang johor..
akak asal mane?
kg saya kat jb
hehehe

emymilia said...Reply To This Comment

wah..jauhnya merantau....salam perkenalan dari CE...;)

DaHLia said...Reply To This Comment

wahhh blogger jauhhh ni :D
salam perkenalan

Mijie said...Reply To This Comment

waa..menetap di Qatar..best tak menetap di oversea?..salam perkenlan jgk dari adik mijie..hihi..;p

Mama Zharfan said...Reply To This Comment

best ke dok obersi ;)
me masukkan u kat my blogslist-overseas frens yer :)senang me nak terjah blog u anytime :)

Liz said...Reply To This Comment

salam kenal :)

littleMissAddin said...Reply To This Comment

saya dari muar, johor :)

zahidah seran said...Reply To This Comment

hai.
saya berasal dari kluang,johor.
menetap di melaka...hehehehe...

Cik Puan Bunga said...Reply To This Comment

Kak balik Malaysia jangan lupa dating ya! :D Oh dan sikit sangat tu infonyaaaa tambah lah lagi! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...