Friday, October 22, 2010

Mencari Identiti Bloogger Yang Hilang

Assalamualaikum....Salam sayang salam ceria dari saya.Semalam dah lewat malam saya tengok Rongak ada tag saya untuk tugasan Mencari Identiti Blogger Yang Hilang,mak aiii 25 tu kena senarai kan..akak siap jerit lagi kat Rongak malam-malam tu .Rongakkkkkk!!!!.Bangun pagi Encik Mamat pun tag saya pulak.Ishh kena wat cepat ni...teruk kena tag,berlubang-lubang badan saya nanti hehehe.

Ok,menurut kata Encik?Mamat :
Once you have been tagged, you are supposed to write a note
with 25 random things, fact, habits, or goal about you.
At the end, choose 25 people to be tagged.
You have to tagged the person who tagged you
If I tag you, its because i want to know more about you.

Ok..meh kenali saya supa kita lebih mengenali sesama kita..

1.Nama saya Lydia Miza Binti Mohamad Norjaini.Sahabat-sahabat ada yang panggil saya Miza,Lydia,Kaklong,LM,Za,Lyz dan ada ramai juga yang panggil Mira(ntah dari mana datang Mira...tapi sweet gak,hehehe).

2.Saya anak sulung dari 5 adik beradik

3.Saya ni amatlah manja orangnyer,sebab ramai yang nak memanjakan saya termasuk jiran-jiran hehehe.

4.Saya ni kuat cemburu.

5.Saya kuat bercakap..tak leh henti cakap.

6.Saya dah berkahwin dan ada 3 orang cahaya mata.

7.Saya buat jadi blogger di akhir bulan 7 tetapi aktif sejak sebulan ni.

8.Saya suker makan benda pedas-pedas,tak pedas,majuk tak mo makan.

9.Tak pandai IT(Buta IT,huhuhu)

10.Cepat panic..bila ada masalah,saya jadi pucat dan sejuk satu badan.

11.Kuat merajuk

12.Suker menangis kalau ada masalah.

13.Kalau  ada masalah saya tak boleh tidur malam dan mogok lapar sampai masalah settle.

14.Ada gastrik yang teruk,so tak leh diet.

15.Amat cerewet dalam semua benda.

16.Suker Laksa Penang

17.Pandai wat cucur bilis yang lembut....nak???hehehe

18.Saya ni cute dan sweet..(org yang kata ehh,bkn saya)

19.Awet muda kot(org juga yang kata,hehehe)

20.Suker dengar lagu.(kalau ada orang nak nyanyikan lagi bagus)

21.Hati sayasentiasa berbunga-bunga mcm blog ni..penuh dengan semangat!!!!

22.Saya amat hargai insan yang membantu saya.

23.Saya mudah cairkalau orang minta maaf(pemaaf ler maksudnyer)

24.Sekarang ni tengah atur plan diet yang ketat untuk diri sendiri.

25.Saya ni peramah,so jgn segan-segan nak mesra-mesra dan tegur saya.

Ok siap..sekarang orang yang bertuah saya nak tag adalah:

1.Zaer
2.cik tom
3.aibaks
4.kak eija
5.maxi rosli
6.emieysandra
7.pija
8.ckynwan
9.wati3qv3
10.mama pipie
11.myzul
12.eman
13.Mata Hati.
14.mish
15.kalam hati.
16.simply nana
17.mr curly
18.balqis
19.hafiz design
20.aidabutterfly fly fly
21.gadis kampung separa bandar
22.tiefazatie
23.atie.
24.lagenda budak nakal
25.superman's girlfriend


Ok..sila siapkan tugasan anda dengan hati yang ikhlas ye..dan tag 25 orang lagi..yehaaa!!!








www.tips-fb.com

22 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...Reply To This Comment

mak aihh..

25??

haha... abeh pecah lobang nanti kih3..

pape pon thanks tag ;)

aibaks said...Reply To This Comment

gadis kampung : tul tuh..mane la aibaks nak cari samapi 25 orang laie.. huhu..

Encik MamaT said...Reply To This Comment

haha... 2 hari aku tido tak lena... 2 hari aku mengarang... 2 hari aku nak pikir sapa aku nak tag... haha

Tomato Gurl's Life said...Reply To This Comment

adeh..anda org ke 3 yg tag ciktom tag ni..wakakkakak..thanks..cari idea dulu...lallala~

cKyN WaN said...Reply To This Comment

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

banyaknye 25!!!!

♥-- emieysandra --♥ said...Reply To This Comment

tq tag emiey,
nti emiey buat ek..
~_^

e_ja said...Reply To This Comment

alamak, baru je panan2kan badan dlm blog dh kena tag ye? anyway tq..hehe..

Eman said...Reply To This Comment

haiyooo, tk boleh discount keh nk tag org tu?
ramainyeeeeee.

~ PIJA ~ said...Reply To This Comment

ramainye nak kene tag...mati den..hehehe..anyway, thanks..

Mata Hati said...Reply To This Comment

sya paling takut kena tag..takut tak sempat nak jawab..huhuhu

atie said...Reply To This Comment

singgah tengok kot2 nama dlm senarai.. no.1-no.10 fuh legaaa.. takde.. no.11-no.20 lega lagi hikhik.. sekali tu mata melirik ke bawah nampak 4 huruf.. ader jugak hehe..

nanti teman memikior ape nak tulis yer..

tkasih tag.. :)

maxi rosli said...Reply To This Comment

mai ai followr blm smp 10 pun cem ne nak crik 25 org? penin ooo

any way thank lydia

Zizie Zizot. said...Reply To This Comment

Terima Ksih tag saye :) tapi, saya dah pernah buat. Hehe.

Wati3qv3 said...Reply To This Comment

kena saman kat sini hehehe.. nanti saya bayar saman yer ada diskaun x??

deno said...Reply To This Comment

ooooo...
suke2.. :)

budak_nakal said...Reply To This Comment

hahaha! gelak jahat ni..hbs la semua kena buat 25 soalan tu..wakaka..

thanks buat tag ni..wakaka

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

hahaha...tahniah bg yg di tag ye.Salah kan rongak sbb dia yg tag LM dulu.Tgk dia dah gelak jahat.tak tidur lena LM pk nak tag saper..bila bgn tido encik mamat pulak dah tag LM..huhuhu.Nak lepas kan perasaan sayang pada korang,so LM tag kat korang.kih3.

simply nana said...Reply To This Comment

first time kene tag nie..nk kene mengarang ker? sempat lg tak?br leh bukak tenet nir...hu3..pape pun teme kasih za...sayang awk jugak...hik3

Balqis said...Reply To This Comment

mak aih!! 25?? penatnyeeee..hoho~~

Eija dEsign said...Reply To This Comment

aikk..name akak pun ade gak..nak wat n3 ape ye...klu kat blog akak tu ..n3 nya x len x bukan..hanye upgrade blog je la..he3..ape2 pun..mekacih ye tag akak...cayang LM...

fatin hanani said...Reply To This Comment

baik!!!!! dah baca hehehe :)

sempoiiiii hehe :D

Anonymous said...Reply To This Comment

ish ish ish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...