Sunday, November 28, 2010

Lelaki kuat cemburu

Salam sayang buat semua . Apa khabar pagi ni ? LM dah beransur sihat , Alhamdulillah . Trafik teruk semalam kerana entri pun tak banyak buat , blogwalking pun tak ...menjunam teruk..huhu .


Tadi LM adaterbaca di satu blog tu , dia luahkan teman lelaki dia ni seorang yang terlalu cemburu . Dia tak boleh berchatting dan berbual dengan lelaki lain langsung . Wahhh siannyer makwe tu fikir LM . Tapi ada ke lelaki yang kuat cemburu ye ? Apa punca lelaki jadi kuat cemburu . Adakah dia tak pasti bahawa makwe atau isterinya cintakan dirinya atau pun dia ni memang jenis kuat cemburu buta . 



Kalau LM , mati kering lah kalau dapat pasangan macam ni . Berkawan pun tak boleh , berbual pun jadi salah ...macam mana ni ? Sedangkan ramai juga lelaki yang dah berkahwin masih berkawan dan berchatting dengan wanita lain kan ? pokok pangkal nawaitu kita , berkawan biar berjuta , kekasih hati biar lah satu .



Ada lelaki kuat cemburu di sini ? atau pernah berada di situasi macam ni ? meh la bagi alasan naper anda kuat cemburu ...jawab.



www.tips-fb.com

22 comments:

nazirulhazwan~ said...Reply To This Comment

lelaki yang semacam itu adelah lelaki yang tidak matang secare total.
berfikiran kelas ketiga dan kebudak-budakkan.

menyampah/naseb bek den bukan gitu. kematangan pemikiran nilai kehebatan seorg lelaki;p

.:: Zul ::. said...Reply To This Comment

cmburu tanda sayang..hihihi

biskut said...Reply To This Comment

owh...No..no...hahaha
lelaki cemburunya cool.haha

Ummi Izzah said...Reply To This Comment

cemburu tanda sayang...tapi biarlah berpada2......

amad sarpix said...Reply To This Comment

semua orang cemburu sbb syg pasangan dye kak lm.. laki ker perempuan ker sama jer... sbb x mau pasangan lari kan.. hehehe... tp cemburu pon ade had nye... x kn nk blogwalking pon x leh.. ish2

amad sarpix said...Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
Fakhrur Razi berkata said...Reply To This Comment

hohoh cemburu kerana mereka memerlukan lebih attention kot?
;P

Daniela said...Reply To This Comment

cemburu kena berpada2 kan3?? heheheh

azhar said...Reply To This Comment

takde keyakinan diri lah tue....

Bulan said...Reply To This Comment

cemburu biarla bertempat...
yup stuju ngan akak nawaitu..
itu plg penting

makdara TERdiva said...Reply To This Comment

huhu! rimas dpt lelaki/pasangan kuat cemburu ni..taula dia syg kita tp biarlah cemburu tu kena pada tempatnye..

ijatnuar87 said...Reply To This Comment

hehhehe...orang kater cemburu tu tnda sayang...suami harus cemburu dengan isterinya,& isterinya tidak harus cemburu dengan suaminya...tp nak cemburu pom biar la bertempat dan berpada2...

Syafiq Rosli said...Reply To This Comment

saya tak..setiap perbuatan mst ade batasan kn..:)

PhotoGraphic said...Reply To This Comment

hehe,,sebab tu kite kene pakai konsep "kawan sahaja" walau close to couple pon..kadang2 dorg ingat dorg 2 mmg dh ditakdirkn hidup bsama kot sebab tu nk control..:)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

salam..wahh byk nyer comment,kat mana nak mencelah ni..huhu.

apa pun LM mengaku yang LM nikaut jeles..hahaha.

maCy said...Reply To This Comment

its ok too jealous. tu tanda sayang..

tp klo overjealous, tandanya dia tak yakin dgn kasih bf/gf tu~

maxi rosli said...Reply To This Comment

cemburu ni mmg ade bila kita dah berpacaran nak2 plak skang ni dunia it kan mcm2 blh jdik ..tp pokok pangkal nye hati..kne bg kepercayaan bru la aman ...x gitu tuan umh

akuanakpahang (AAP) said...Reply To This Comment

Cemburu itu boleh di ibaratkan meletakkan garam dalam masakkan. sendiri pikirlah kalau terkurang atau terlebih yang pasti ianya amat diperlukan.

Entri Terkini : "[Awas!! Risiko Berbolgger]"

Cik Gallus Gallus said...Reply To This Comment

saya pon ade kwn mcm tu..
ade balak tapi kuat jealous..
nak keluar ramai lelaki campur perempuan pon tak boleh

shy gurlzz said...Reply To This Comment

wahh , saye ap pown xbole ..rimasss lorhhh ! bengang gk ble jdi cm toh, tpy pkir positif .. ade kebaikan dye jgk , hihihi trplg msing2 dgn psgn anda ! hoohoh

Anonymous said...Reply To This Comment

huhuhu..skrg ni tgh stress sbb ada BF mcm ni..saya smp dpt tekanan yg melampau..nak g toilet pun kene bgtaw..bls sms lambat akan kene soal siasat..apatah lagi klu terlambat angkat telifon..akan dituduh kata bergayut or borak dgn org lain..huhuu..balik keje je kene report..klu dia x percaya, akan kene 3g betul ke kat rumah..smp la yg plg latest nye case, nak g beli mknan pun smp gado sbb sy dah 2 3 ari ni g beli kat kedai mkn yang sama..smp dia ckp "g beli mknan ke or g jmp org lain?" bygkan la tahap cemburu melampau bf sy ni..nak chatting usah nak harap la akan dpt..email lama saya, dia tukarnya passwd..x boleh ada fb, twitter, YM, n sewaktu dengannya..smp 1 thp saya mcm tekad nak cari pasal n putus je..dulu pnh skali putus, tp leh baik balik..bodoh betul saya ni..huhuhuhu..lelaki2 kat luar sana, jgn la cemburu tahap melampau klu 1 ari xnak gf korg tinggalkan korg..even gf korg sy korg betul2, x mustahil kami yg pompuan ni akan tinggalkan korg disbb perangai cemburu melampau tu..sekian..

Miss M

Anonymous said...Reply To This Comment

Bf i skr ni memang kuat cemburu ada saja mau cari gaduh i rasa tertekan sgt i penat sgt ni dgn perangai dia ,i tak dpt tahan sudah ni,senyum ckp dgn org pun tak boleh,gila i rasa mcm ...cemburu but

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...