Saturday, March 19, 2011

BEN ASHAARI : SAYA SAYANG BLOG INI


image

1. Assalamualikum...LM nak ceritakan tentang blog ini . Selain selain blog Ben Ashaari yang LM kagumi dan akan bergayut sehari lebih dari 10 kali kot...di blog beliau , LM sangat kagum dengan blog ini . Ini header dia ....

kroleZONE

Kenapa LM sayang blog ini ? Sudah tentu blogger ini antara logger terawal yang menjadi sahabat blogger dengan LM . Beliau sangat setia kawan dan masih setia mengunjungi blog LM sehingga kini . Dia blogger peramah , dan blognya sangat menarik dengan banyak toturial dan kisah sehariannya . Dia sangat suka suka menyokong sahabat blogger jika ada yang membuat contest mau pun GA . LM kagum dengannya . 


Blogger yang meminati domo ini sangat baik hati dan semua blogger menyenangi beliau sebagai sahabat blogger mereka , termasuk LM juga . Walau umurnya jauh lebih muda dari LM , tapi LM senang membaca entri beliau yang sangat ceria yang selalu membuat kita tersenyum membaca entrinya . Blognya sangat ceria....tak tau LM nak terangkan bagaimana , yang pasti memang LM sangat sayang blog tersebut . Blog krole ....yang nama sebenarnya adalah Md Khairul Mukhlis Bin Jusih 


2 . Bagaimana LM nak buktikan yang LM benar - benar sayang blog beliau ye ? Tapi memang LM sangat sayang blog tersebut . Tak puas hati jika tak datang komen semua entri beliau ....LM pengunjung setia blog beliau kot? haha...perasan ! (sambil tutup muka)

3. LM dah mengikuti blog tersebut selama mungkin 4 bulan kot ? sejak dari awal pembabitan LM dalam bidang blogging ini .


4. Krole - Nama sebenarnya Md Kahirul Mukhlis Bin Jusih
Lahir pada - 18 Nov 1986 ...sama dengan bulan kelahiran LM . Dia jauh lebih muda dari LM kan???
Asal dari - Kampung Rampayan Laut , Kota Belut ,Sabah
Tinggal -Kajang
Bekerja - Di Jabatan Penjara...jika tak silap..(kalau silap jangan tangkap LM ye Krole)

Ini lah tuan punya blog hebat itu ....


Nak dia hadiahkan LM domo~~~hihi.

5. Sudah pasti blogger tersebut tak tau LM sangat kagum dengan blog dia..huhu.

6 Jika berpeluang jumpa krole...LM nak tanya
a.apakah warna kegemaran dia
b.lagu kesukaan dia
c.makanan kegemaran dia
d.komik kegemaran dia
e.blog wanita yang dia minat baca.

Selain tu...ramai lagi blog yang LM kagum , tapi kenapa incik Ben bagi satu je? Salahkan incik ben kalau korang sedih LM tak sebut blog korang eiii .hahahah..(gurau je incik ben )



www.tips-fb.com

19 comments:

Miss Ran said...Reply To This Comment

tak tau pon bloh tu wujud..kene terjah ni

::Budak Degil:: said...Reply To This Comment

wah...beruntung ade blogger setia mcm akak ni.. :)

AMMAR YASIR said...Reply To This Comment

Sis LM jadi blogger yang Ammar sayang..hehehe

shahjiehan said...Reply To This Comment

silakan copy..xde masalah...

Sunah Mohammad said...Reply To This Comment

wahhhhh~~~ beruntungnye dia dikagumi kakak comot saye~~~ :D

Lulu caldina said...Reply To This Comment

sumpah tak tau pasal blog ni..huhu

Scarlett O'Hara said...Reply To This Comment

Suka tengok gambar dia kat header yang ada kepak tu.

azizul said...Reply To This Comment

akak mesti suke kat tedy bear yang petak tu..ape tah mameny momodomo..

haaaaa..baik mengaku..

Entri Terkini; BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI

kiz said...Reply To This Comment

dah lama dah skodeng blogger yang berkepak ni..hehe..

.::cintabungablogspot::. said...Reply To This Comment

dtg singgah dari segmen abg ben jugak :) jom terjah cintabungablogspot :)

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

najihah sahami said...Reply To This Comment

huhuh..jelessss ngn krole..nk bom la blog abg domo tu nnti..hehe..sis...blog krole mmg best pun. ada entry berilmiah kan sis..

ghost writer said...Reply To This Comment

kenal gak ngan krole nih..masa tengah rajin BW memang selalu datang blog dia.kitaorang main lawan-lawan jurus.berfantasi betul lar.hahaha!

Woofer Storm said...Reply To This Comment

@najihah..betul tu,jeles ngan krole.. nak juga,hehee

AH7 said...Reply To This Comment

saya ske blog LM

JIJI YU said...Reply To This Comment

eheh kompom ni blogger baek punye kalo sis dah kagum ngn die..

solo molo said...Reply To This Comment

0whhh...
dah tau dah blog yang paling disayang...

krole said...Reply To This Comment

mula2...kena tarik nafas dalam2....mmmm....

WUAHHH!!!! biar betul ni wak..!!!arghhh!!!terharunya krole!!!wuahhh!!!krole suke blog wak juga...wuahhh!!!terkejut betul krole!!!arghhh!!!terima kasih awak!!!wuahhh aikk???apasal menjerit-jerit ni???

semangat wak!!!!hihihi...krole akn terus menyokong blog wak walau apa jua rintangan yg dtg ahaks...terima kasih wak..krole hargai sgt en3 ini...tak sangka betul...tak tahu nak kata pa g...terima kasih!!!!(versi aleycats)

sarah mohamad said...Reply To This Comment

wah! kroooole ! suka jugak dekat blog dia. hihi

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...