Thursday, April 21, 2011

Anak - anak baju sama



Assalamualaikum...
Mempunyai 2 anak gadis memang membuatkan hati LM dan hubby berbunga bahagia . Sejak Aqilah besar sikit ni , dia mesti nak pakai baju yang sama dengan Maisarah . LM kadangkala pening juga dibuatnya . Bukan semua baju Aqilah ada yang sama dengan kakaknya...hihi .


Dulu , masa Aqilah baby , LM suka belikan baju tidur sama untuk Azhad dan Maisarah . Tapi jadi keliru dan semakin keliru bila Azhad semakin besar . Bukan apa...masalah ketika melipat kain . Saiz hampir sama , so..keluar dan baju tu kena check saiz betul - betul . Nanti tertukar kan susah , jadinyer Maisarah pakai seluar terpendek lah pula kan ? 


Sekarang ni bila dah besar sikit , Aqilah pula asik nak pakai baju sama dengan kakak .

sama tak ? hihi..

Terfikir juga , tahun depan mesti meriah family kami , maisarah pakai baju sama dengan aqilah...dan Azhad pakai baju sama dengan baby ...sure meriah bila keluar berjalan sama kan ? 2pasang cahaya mata yang membuat LM tersenyum indah...sesungghnya Hidup Itu Memang Indah . Anak - anak adalah nyawa dan degup jantung hatiku .

www.tips-fb.com

62 comments:

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

comel je bila tgk budak2 pakai baju sama...;)

Eyrique Ettiqazz. said...Reply To This Comment

sama tapi x serupa..teringat dulu2,EE dgn abg selalu pakai baju sama waktu raya..dr baju melayu sampai la ke t-shirt...kitorg sama tp x serupa..hehe

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

anak adalah hadiah paling indah buat pasangan suami isteri kan kak. :)

mysara said...Reply To This Comment

maisarah?
alahai..sama nama ngn sy la kak..:)

Finaz Jaafar said...Reply To This Comment

COMEL JEH TENGOK/...
PERASAAN SIS SKRG NI KTE AKN RASA GK SUATU HARI NANTI..INSYAALAH=D

Peri PiA said...Reply To This Comment

comel sgt..pink yg sgt ctk ;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

FS-tak yah ajar..dia yang suka pki baju sama..huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

EE-la..EE pun sama ke camtu dulu?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

KamiHidup-ye..betul tu

MaDiHaA a.k.a Ratna said...Reply To This Comment

seronok kan tgk anak2 pakai baju sama gini.. kalau pegi jalan mana2 atau shopping complex pun senang nak cam mereka... hehehe..

bArdbOO said...Reply To This Comment

dulu ms sy kecik2 pon mak slalo pakai kan bj yg sama dgn akak..n ramai yg igt ktrg ni kembar.hehe..

Jom Lawat: Blog Bardboo
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

amimarz said...Reply To This Comment

anak-anak amimarz pun suka nak pakai baju yang sama. kalu beli tak sama, nanti iri hati pulak - pening ami nya....

efa said...Reply To This Comment

comey eh hehe pink lg tu :) dulu efa suka gak pkai baju sama ngn akak efa:) tp km bukan kembar tehehe :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

mysara-hihi..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Finaz-amin..mudah2 han

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

pia-pengaruh pink ummi dia..hihi

nazirulhazwan~ said...Reply To This Comment

den tidak akan rela menyamakan baju den ngn adik2 den, pantang disitu, hahah dari kecik lagi pantang:P

Ujang9897 said...Reply To This Comment

best ada sepasang.., sy pun nk ada 4 org anak..2 laki 2 pommpuan..=)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Ratna-haah..betul tu kak ratna..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

barboo-ye lah..mmg ramai yg wat camtu.maybe senang nak cam anak2 kot

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

amimarz-hihi..dia dah pandai iri hati ye.belikan jek la yg sama...selagi ada saiz

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

efa-sis takda pengalaman pki bj sama adik beradik

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

naz-hehe..akak pun takda pengalaman pki baju sama..mmg tak suka kot.entah la.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ujang-hihi..akak dah cukup 2 pasang tak lama lg..Insya Allah...

alyana hamdan said...Reply To This Comment

comel..
=)

Mek Norfa said...Reply To This Comment

comel jer.. baju sama, kasut sama,semualah nk sama.. cm kembar lak.. bestkan ada anak ni..heh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

yana-hihi..

akuanakpahang said...Reply To This Comment

Mmg cute budak kalu pakai baju berwarna sedondon :)

deno said...Reply To This Comment

comel je bila dua2 pakai baju sama... teringat zaman deno kecik2 mesti nak baju sama dgn kakAna (dayanghanna). Kitaorg beza 3 tahun je, rapat sgt... semua sama sampaikan kasut, bju tidur, basikal pun nak sama... lucu kan akak...?

MiSzy DiaN said...Reply To This Comment

mcm kembar laa pula bila mcm tu kan kak LM.. meriah laa rumah kak LM bila semua sedondon jak.. hehee

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

mek norfa-hihi..mmg best.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

AAP-klu org tua cam boria lak

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

deno-wahh beskal pun sama ngan hanna?hik2..kembar tul deno dulu yek

Nazierah Rosman said...Reply To This Comment

comelnye! :D

forever love said...Reply To This Comment

macam ank buah atq.. abg pakai baju merah. adk pun nak pakai baju merah

Aku Ibu Muda said...Reply To This Comment

tak penah pakai baju-baju sama sbb gap sgt jauh dgn adik perempuan :)

ohh ayu! said...Reply To This Comment

comel anak2 sis LM.. same mcm mak nye.. :)

Isteri Encek Bard said...Reply To This Comment

alahai comel lak diorang ni. cam kembar lak

Qaseh dalia adelia said...Reply To This Comment

cumel hehe

azian said...Reply To This Comment

alolololo....
kak...baby boy ke???bestnya...
bila la yan nak dapat baby girl...heheheheh

Nini Hartini said...Reply To This Comment

tini dgn kakak dulu pun mcm tu gak. ada 4 org, semua baju sama. sampai masuk sekolah menenang baru tak pakai sama. tp mmg nmpk meriah bila baju sama.

JIJI YU said...Reply To This Comment

same la ngn adik pompuan saye..kalo beli satu kompom mendengki nak je yang same..

kakchik@ella said...Reply To This Comment

masa kecik2 dulu, mmg mama slalu buatkan kitorg baju dr kain yg sama.

najihah sahami said...Reply To This Comment

hahaa..kami kecik2 dulu kan sis..nak kata beli baju sama tu xlaaa. cuma corak sama..tapi kaler lain2..hahhaa...comel je..besar ni pun still macam tu..:)

anamizu said...Reply To This Comment

ala jelesnye tengok anak2 umi ade pasangan boleh pakai baju same..
ana xde sibling gurl so xleh pakai baju gurl sesame..uwawawa :P

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

dian-hehe...mmg meriah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Nazierah-hihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

atq-ramai budak2 yg nak camtu kan?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

AIM-sis pun tak pernah rasa juga

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ayu-hehe...tq dik.kembang jap rasa

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

IEB-hihi..^_^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Qaseh-hehe

Farah Hanim said...Reply To This Comment

ololo comeiinye bile tgk budakbudak pakai baju samee <3 a big hug untuk dorang ye kak =)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

azian-thn depan yan dpt lah kot..hihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

nini-4 org lg meriah tu..cam bernasyid

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

jiji yu-baik bg jek sama dr mereka bergaduh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

KC-hihi..anak hilang mudah nak jmp sis baju sama

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

mish-hihi..mujur warna lain

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

anamizu-alahai..ciannyer

Piasara said...Reply To This Comment

"akak pun suka bagi ank2 pakai baju sama...nmpak comel jer,tp itu dulu..ms depa kecik,skrg depa tak mau lagi dah..lps ni keluarga LM tentulah bertambah meriah...."

AngahSayang2314 said...Reply To This Comment

wahhh dah macam kembar la....

bersama kak Es said...Reply To This Comment

nasib baik anak Kak Es sorang pompuan tapi ....dia nak pakai sama ngan ummi dia huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...