Monday, April 25, 2011

BEN CARI BLOG BARU LAH



image

Assalamualaikum....dah lama LM tak join segmen ben ashaari . Hari ni dia buka lagi segmen ni . Dan pelawa blogger yang tak sempat join leh join sekali katanya . 

Kepada korang yang rasa mual sebab LM join segmen ni leh gi muntah jauh - jauh eh..

Antara blog baru yang LM suka masuk adalah :


Blog Lama yang LM suka masuk :

BA walau dia kata baru...tp dia lbh lama dr blog LM
shatooman -lbh lama dr akak dia ni..

Sesiapa yang nak join jom lah join ...takmo join tak yah kutuk !

www.tips-fb.com

13 comments:

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

:)

Haris Kaito said...Reply To This Comment

dtg dari blog abg Ben... :)

BEN CARI BLOG BARU LAH

solo molo said...Reply To This Comment

singgah dari segmen terbaru Abg Ben...
owh..tue blog yang dia suka...
senyum selalu ye...
[^_^]



http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-cari-blog-baru-lah.html

al-lavendari said...Reply To This Comment

terima kasih kerana menamakan blog uncle sebagai salah satu blog lama yang LM suka masuk.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

kakD pun lama dah tak join segmen ben 10 ni...

efa said...Reply To This Comment

akak join erk hehe

lieynanilaz said...Reply To This Comment

salam kenal...datang dari blog ben...:)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...Reply To This Comment

Mak Dara datang dari Blog BA.. salam perkenalan =)

fyrafauzi said...Reply To This Comment

singgah n follow :)

mizzkechique said...Reply To This Comment

Salam ziarah dari blog Mr.Ben... =)

FARISZ@AZ.Com said...Reply To This Comment

jalan-jalan di sini.
dari blog BA

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...Reply To This Comment

☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!!HYE!!
☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE!!!....
┌┴─┴─┐-┘─┘..SINGGAH DR SEGMEN BA..
│▒┌──┘▒▒▒│.MENJEJAK 2303 DISINI!!
└┐▒▒▒▒▒▒

✿ salam singgah dari mummyweiyda✿
✿eppy blogging ya!!✿

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

UpProfits said...Reply To This Comment

Singgah gegar yang kata blog baru ni..nak follow boleh? hehe

UpProfits Latest Entry : Jom Merempit dengan ChurpChurp!!! Ada berani?!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...