Thursday, April 28, 2011

Berbunga Hatiku....



Assalamualaikum....
Hati LM ni rasa berbunga je...hehe . Ala , bukan sebab apa pun . Jangan lah nak jeles lak kat LM . Sebenarnya ....LM memang rasa sangat hepi sebab minggu lepas LM pergi tempah abaya , seluar peknen tudung dan blouse . Dah siap pun semuanya . 


LM tempah abaya (hubah hitam ) 2 pasang dengan sulam tangan warna biru dan satu lagi tu warna pink dan biru muda . Sangat puas hati sebab LM pilih sendiri bunga sulam dia dan warnanya . Sure tak sama ngan orang lain..keh keh keh . Pastu LM tempah 2 pasang seluar peknen yang megikut citarasa LM dari kain apa yang LM nak ...memang suker! 


Blouse sepasang dan 3 helai tudung twist lagi . Opss..tudung tu 2 jek LM punya . Sehelai buat adik blogger hajar nurasyikin isteri blogger encik mamat tu . bukan LM punya la semua tudung tu ..hehe . Dah  banyak kali tempah tudung sampai tak tau nak beli warna apa dah . Big bos dah bising asik menempah jek . Dia sound len kali tempah banyak - banyak . Jangan satu - satu...hehe . Takpe...stok semua cukup . Nanti kalau ada rezeki nak tempah abaya tuk raya je lah 2 pasang lagi kot ? erk...abaya lagi . Adehh berapa helai dah abaya saya ? hihi . Layan je la..selagi big bos masih angguk tu kan ?
www.tips-fb.com

27 comments:

kakchik@ella said...Reply To This Comment

mmg puashati kalo dpt yg citarasa kita sendiri, kan dik.

Far8 budak baik said...Reply To This Comment

berbunge??hahaha..
starwberi lahh tu hik3..
seluar peknen tu mcm ner??
dasayt betul namaya haha
nk gak haha

peachippo said...Reply To This Comment

waaahhh...bes nye...hippo ni pom baru je balik dari kedai cari blause..tapi sie2.sume xde yg berkenan...nak cari wane pepel,tapi sume cam buruk2..wuwuwu..

Encik MamaT said...Reply To This Comment

ngee.. nanti nak p segamat.. hehe... insyaAllah

Peri PiA said...Reply To This Comment

best!!nak tgk...hihi

Mek Norfa said...Reply To This Comment

wah.. apa lagi kak.. nati pose la sini..mesti dh xsabar nk try baju baru kan..hehe

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

BEST LA KAN....TAK MAU TUNJUK KAT KAMI KE

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

KC-ye kak..sgt puas hati.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Far8-hehe..sluar peknen tu tuk org peknen la..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

peachippo-mmg susah nak cr yg berkenan di hati kan hippo?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

encik mamat-meh la...leh lawat baby nnt okey.syikin pasti suka.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

pia-hehe..malu!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

mek norfa-hahaha...nnt akak tunjuk.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

shida-hehe...nnt la.kena ada model dan cameraman.keh3

Lina said...Reply To This Comment

wahhh mesti cantik kan...nanti tunjuklah kat blog abaya n tudung tu :)

sarah-najwan said...Reply To This Comment

abaya tu mmg lawa...
rega pom bole tahan..hehee

eRza farEeha said...Reply To This Comment

sis!!nk jgk!hehehe

al-lavendari said...Reply To This Comment

kebetulan tajuk entri uncle pun pasal bunga hari ini .. bunga betul, bukan bunga di hati.

ejulz said...Reply To This Comment

poning laa big bos.. haHa

forever love said...Reply To This Comment

ATQ NAK SATU BOLEH TA UMMI??

Bulan said...Reply To This Comment

utk bulan xde ke akak?eheee

bersama kak Es said...Reply To This Comment

abaya dah siapkan lawa2.
kak Es ade gak order dgn kawan 2 pasang. cantik kainnya.
Kalau tempah simple berapa harga ek?

Org peknen ni mood dia boleh berubah dengan tiba2...hehehe
terasa nak je, kena terus beli kalau tak muka kelat macam ulat kah kah kah

alexa yussida said...Reply To This Comment

bestnyeee kak..dah la abaya kat sana cantik2 ..jeles sangat..

AngahSayang2314 said...Reply To This Comment

seronok kalau apa yg kita nak dapat ngan citarasa kita kan LM

Sunah Mohammad said...Reply To This Comment

saya pun suka pakai abaya~~~~ hehehe...tapi de satu je yang selalu guna tu kaler hitam..

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

seluar pregnant tu bagaimana rupanya? takde gambar ke kak? tak pernah dengar.

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

tepek la gambar abaya tu kak..macam cantik je...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...