Monday, April 25, 2011

Berpuak - puak



Assalamualaikum...
LM rasa terkejut bila berfikir pasal perkara ni . Masa tau tu rasa cam tindakan blogger ni kurang matang . Tapi LM pendamkan saja sebab LM tau itu hak dia nak buat camtu . blogger ni meluat kat LM sebab LM selalu sokong dan join apa saja yang blogger terkenal ni buat . Tapi , LM pun suka juga masuk dan komen hampir semua entri dia sejak kenal dengan blog dia .

Bila dah dapat tau punca dia tak suka blog LM ni , LM tau lah kenapa follower LM berkurang . Mungkin kah dia yang unfollow ? Terserah lah ye...saya tak kisah awak unfollow saya bersama kawan -kawan awak tu . Dulu awak sokong blog saya,awak komen hampir semua entri saya . Saya tertanya - tanya kenapa awak tak datang lagi , kelmarin saya dapat tau pasal ni...terima kasih kawan sebab sokong saya selama ni . 


Berlogging pun ada puak - puak ye ? ada geng bas sekolah A , geng B camtu ? jika awak benci saya kerana saya baik ngan blogger tu , saya redha . Moga awak ceria dan happy berblogging dengan cara berpuak - puak cam tu ye..kepada rakan - rakan lain , jika korang pun nak benci blog ni silakan . LM layan korang sama rata. Baru ke..lama ke..semua blog LM datang dan komen bila blogwalking . Tapi LM jarang berblogwalking sekarang . Moga blog korang semakin maju .Amin
www.tips-fb.com

57 comments:

kakchik@ella said...Reply To This Comment

pedulikan je la dik dia nak follow ke unfollow ke. kita blogging nak fun-fun. pe brg stress2.

senyumSOYA said...Reply To This Comment

^^! lain mnusia lain ragam..

NaRuFiQ said...Reply To This Comment

hmmmm...bila baca post ni...rse senasib plak...dulu x rapat ngan member ni kat sekolah...bila dah out of school baru r rapat sikit pasal selalu berbalas komen kat blog...ingtkan leh jadi rapat..tapi bertalam muka plak...ingtkan mende ni jadi kat pompuan je....alahai dunia....

Miss Ran said...Reply To This Comment

mnusia kan pelbagai ragam

satu hari die sdr kalau berpuak takkn ke mana

smpai bile nk jaga kain org padahal kain sendiri da rabak

biakan

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

siapa yang berpuak-puak itu kak?

Peri PiA said...Reply To This Comment

ignore je...buat semak je

lop u LM :D

laloque said...Reply To This Comment

nasib baik guwe hanya bersuku-suku jer...

Eyrique Ettiqazz. said...Reply To This Comment

kita geng bas sekolah ape LM.hikhik...jgn mara2 ,be cool....benda mcm ni bkn boleh dilawan..api sama api mana boleh padam..dia mesti ada airnya...moral of da story jadilah air untuk padam api....mmg merana tp ada yg lebih baik utk kita..jgn layan sgt,otak serabut,x baik utk kandungan...tarbiah secara halus itu lebih berkesan...lebih mendalam kalau dia rasa...bkn buat kecoh...Maaf jika salah ckp.

JIJI YU said...Reply To This Comment

waaa sebelom ni dah dgr dah bro ben cakap pasal puak2 ni..tak sangka benda ni wujud..

niDa said...Reply To This Comment

betul-betul cakap kakchik..

orang bila stress nak bukak blog bagi tak stress. kalau macam ni dah bole tambah stress..

tapi kalau kita wat tak kisah takde la stress sangat kan...

Anonymous said...Reply To This Comment

apasal gua terasa ni... hahaha

MataHati @ MH said...Reply To This Comment

tak nak pikirkan pasal hal yg remeh temeh ni. lagi memeningkan kepala..

jgn amik kisah kalau ada yg buat perangai krn kita sekadar kenal mereka di alam maya saja. apa saja tindakan mereka tak memudaratkan kehidupan seharian kita... be strong

Jo Qusary said...Reply To This Comment

lantak le org tu...hilang satu follower, berlambak lagi follower mai nanti, haha...

Izan Ishak said...Reply To This Comment

tak kisahlah LM...bukan kita boleh puaskan hati sume org kan! yg penting kita layan sama rata...tak gitu?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

KC-adik tak tension..tak stress.sedih sket jek.sentap!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

anonymous-hai...awak pun unfollow saya gak ke?aduhh pening2.siapakah anda ?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

MH-akak tak ambik pusing sgt..suka sentap jek bila tau ni.mmg terkedu sbb selama ni rasa cam tak pernah gaduh atau berselisih phm

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Jo-tq jo...bg kopi satu jo..cam stress jek rasa ni

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

izan-ye ..tq izan...

forever love said...Reply To This Comment

UMMI ATQ TAK KAN.??? ATQ SAYANG UMMI..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

laloque-haha..betul2..org neg 9 mmg pki suku-suku

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

EE-ala..tak der pun sis wat serabut otak pikir pun.cuma terkezut badak jek bila tau apasal dia wat camtu.

THE LEKAT LEKIT STORY said...Reply To This Comment

alahai ada sistem berpuak - puak lak ker?? takpe la LM.. dorang nak berpuak ke berkuak ke, follower nak luak ker yg penting teruskan berblog..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

jiji yu-akak pun tak sangka mmg ada.dan terkena akibatnya .patut lah ....(tak mampu nak luah)

senyumSOYA said...Reply To This Comment

lain manusia lain ragam~ ^^!.
kalau salah tolong tunjukkn...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

nida-haha..tq adik.abaikan jek!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ATQ-syg atq gak...tq sokong blog ummi

shatooman said...Reply To This Comment

x yah dilayan je org gitu kak.. tetapkan dgn cara kita sendiri. xperlu nk ikut2 orang.. nk unfollow ke, nak bakor ke, lantak dia la.. yg penting kita mesti enjoy~ (gaya yus, jambu dlm maharajalawak minggu 4)


ekk..kita jadi geng kucing pink la..ekekeke

Ujang9897 said...Reply To This Comment

uik..ada ek cmtu..hee

tak suka sgt amik tau benda negetif ni...hihi

tp suka gosip2..siapa org tu kak..=)

harap2 kembali pulih..baik2 balik k..,

salah phm biasa la..

kiz said...Reply To This Comment

1 pergi 10 marilah kak ... abaikan je

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

senyum soya-betul tu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

narufiq-sama jek lelaki ke perempuan...sis tgk blogger lelaki lg teruk bab puak2 ni

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

miss ran-keh3...sis leh jahitkan kain dia yg koyak rabak tu.haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

kamihidup-manusia dan blogger ..haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

peri pia-tq kawan..tq~~

syuwai said...Reply To This Comment

berbl0g pun ada berpuak2x juga ye..

dia jeles kot ??

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

suria lekat lekit-haha..optimis sekali suria..tq friend

アヌム ちゃん~~ said...Reply To This Comment

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

suka soya-hehe...jgn hentam klu salah kan?

KatekateKite said...Reply To This Comment

eh, berblog pon ade puak eh?

huhuhu =.='

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

shatooman-hehe..ye kita mesti enjoy..sis wat versi nora danish jek la.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ujang-haha..abaikan je...biar akak je terasa.jgn dia terasa yg akak sedih.sbb akak msh melawat blog dia cam selalu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

kiz-wahh 10 ke mari?mari lah 10 org dtg follow sini..keh3

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

syuwai-hihi..tak tau la.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

P8- tq singgah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

katekatekite-entah la..ikut fahaman politikus kot?

nub said...Reply To This Comment

walopon ceq ni byk kritik2 jgak, tpi rasanya kak LM tak penah pon diskriminasikan ceq...

bArdbOO said...Reply To This Comment

rasanya trend blogger2 skrg camnie kot..suka puak-puak, suka buat entri2 panas..alahai..

Jom Lawat: Blog Bardboo DAN Sweet Child
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

zalin onceitalk said...Reply To This Comment

biasa la tu kak..manusia memang ada bermacam2 perasaan. blog zalin pun ada je yg unfollow. tapi tu la..alangkah indahnya jika semua blogger bersatu dan saling bantu membantu. baru best macam tu...

Melur Jelita said...Reply To This Comment

Sala adik jelita,
biasa la tu...biaq pi la hak dia kan...ramai lagi kawan lain.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

nub-haha..mana ada nub wat salah pd akak pun.hik3

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

barboo-trend masa kini ye?hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

zalin-hehe..sabar je lah ye zalin..moga mereka bahagia wat camtu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

melur jelita-tq akak~~

najihah sahami said...Reply To This Comment

alahai kak..ade jugak ke blogger mcm ni. adehh..mcm2 laa dunia blogging skang ni.

b a m b a m ' s said...Reply To This Comment

mungkin dia ada terasa hati ngan LM pasal bnda lain kot..??

fara said...Reply To This Comment

adeh..wat bdoh jer k.long..cam budak2 jer nk prangai cmtuh..hehheehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...