Friday, April 29, 2011

Empat Ekor Ayam



Assalamualaikum...
Salam Jumaat buat semua . Moga semuanya sihat ye . Wahhh LM baru je selesai mengerjakan 4 ekor ayam kih kih kih . Tengok...kuat tak LM makan ayam ! Bukan LM makan sorang ler....LM sediakan 2 ekor tuk di bakar dan 2 ekor lagi untuk di buat rendang lemak cili api negeri sembilan style . 


Lepas solat jumaat ni ada aktiviti sikit . Alhamdulillah ayam dah siap perap dan rendang baru je siap angkat . Tunggu nasi je masak . Penat yang teramat sangat . Dah la nak patah pinggang je rasa ni . Mujur perut kenyang encik suami buat bekpes nasi goreng pagi tadi . Bekpes berat sikit sebab memang tak lunch la hari ni...PENAT!!!

Nota kaki : aktiviti lum mula dah rasa cam nak pengsan...hak3
www.tips-fb.com

19 comments:

Peri PiA said...Reply To This Comment

sedapnya..yum2

Ade tetamu ke?Pia la tu ...hihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Peri PiA-kih3..haah..nak tgu pia dtg lah ni.

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

sedapnya.ada orang nak datang ke?

~~zAnAfAhMi~~ said...Reply To This Comment

Assalam...saya pulak letih gila buat laksam utk hubby bw ke sekolah, ada potluck...huhu...org sdap2, kita terbongkang keletihan..hehe..

Far8 budak baik said...Reply To This Comment

jgn pengsan dulu..bace ni!!haha
nk cari isteri mcm LM ahh..
pandai je msak..hahaha =p

ukhti syikin said...Reply To This Comment

hehe thingking of chicken roast pun utk encik mamat malam ni :p

ukhti syikin said...Reply To This Comment

syyyhhhhh sonyap2 jgn bg tau encik mamat... :D t tk suprise..

fa-in said...Reply To This Comment

sedap nye msk rendang lemak cili api..
kat cni dah 3 hari mkn ayam kampung fresh,msk mcm2 jenis :)

kiz said...Reply To This Comment

rendang ayam?? apa rendang?? rendang?? oh tidak ..sodap tu...apa yang penting rondang tu..adeh tak bleh tahan daaa...

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

salam'alaikum..

rendang? yeye! raye! ;D


kak, nk header ek? boleh2!! ;)
tapi lewatlah, zai nk exam ni.. doakan zai yek! (sila buat entry DOA UNTUK ZAI NAK EXAM) <--- tak malu ngaa~ xD

pasal kak gayah tu, eden dah tahu dah =) blog gayah akan kembali!! jeng3~

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

rendang? aduh mood raya KAMI tiba-tiba sampai. :)

Nor Suhaiza said...Reply To This Comment

wowwww....tiba2 rasa lapa...
hu3..
abeh la diet mlm ni...
hik3...
happy blogging :)

Farhan Zulhusmi said...Reply To This Comment

sedapnya...
nak wt babeque erk???
mesti seronok kan....emmm
xnak ajak kami..hehehe

eqbalzack said...Reply To This Comment

alhamdulillah, abg eq dah abes exam..lega!
nak jalan2 blog kawan2 skrg...hehe

Woofer Storm said...Reply To This Comment

perghhh,mesti sedap ni kan ummi??

*pagi2 rasa nak makn je ni..heheee

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

ermm...sedap je dgr..lom dapat rse lg ni..hehe

Dr Love said...Reply To This Comment

ayam masak lemak cili api.sedap tu lydia. :))

miszlullaby said...Reply To This Comment

bnyk nye kak LM...smpi 4 ekor...nnti post gambo ye, update aktiviti mkn 4 ekor ayam.hihi

laloque said...Reply To This Comment

nk ayam penyek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...