Tuesday, April 26, 2011

Sebab Mengidam ...



Assalamualaikum....
Sebab mengidam , LM rasa sangat tertekan . Telan air liur pun leh rasa benda tu tau tak ? Grrrrrrrrrrrrrr . Korang tau tak , saat ni LM sangat teringin nak makan dodol . Sedapnye !!!


Satu lagi benda yang dah lama LM teringin nak makan sangat adalah kerang rebus dan durian . Kerang ni , dari bulan 2 LM dah teringin nak makan . Kalau cicah dengan sambal kicap...sedapnyer . Hari ni , LM ingat nak jenguk blog CMG tiffin biru tu cam biasa . Tapi tak jadi sebab tengok tajuk dia ada menu durian . Maaf lah CMG...LM tak dapat nak jalan - jalan komen entri tu . LM sangat teringin nak makan serawa durian dengan pulut . Kalau masuk blog CMG...sure LM menanges tertekan nanti..hahah .


Lawak juga kan ? Sejak dari beberapa bulan lepas , kalau ada orang buat entri pasal kerang memang LM tak jenguk blog dia . Zalim kan LM ? ...tak leh masuk nanti LM semakin teringin .....keh keh keh .


Dah terkena lawat blog mak legenda nampak kue tiaw sampai termimpi - mimpi . Dah cari tapi tak jumpa char kue tiaw , tak sedap la...so tahan kan saja . Pelik je blogger ni mengidam . Sampai nak blogwalking pun terbatas..apadaaaaaaa


www.tips-fb.com

31 comments:

Aku Ibu Muda said...Reply To This Comment

LM..kt sana xde kerang ek?

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

oh dodol. KAMI pulak tetiba ngidam.

Eyrique Ettiqazz. said...Reply To This Comment

org kata kalau mengidam,anak lahir nanti meleleh air liur tp ni dah terbalik,belum keluar lagi mak bdk yg dah meleleh2 air liur..

kakchik@ella said...Reply To This Comment

Alalalala .. siannya dia. balik cepat sikit dik, kc banjer sume yg adik ngidam tu. hihi ..

DKosongLapan said...Reply To This Comment

Teghok jugak nye tahap kemengidaman cik LM ye....... Sabo...sabo..... Mengidam macam ni ok lagi... Jgn mengidam yang bukan2 ooooo.

P/S: rase nak buat entri dughian dengan keghang ghebuih la pulakkkkk....hehhehehe

Rozita said...Reply To This Comment

kesian dia... gi la beli banyak jual kat kedai dodol tu kan?
kalau takde bagitau ye leh tolong pos dr sini..

ejulz said...Reply To This Comment

baru je lepas makan kerang mlm td.. member beli 1 pinggan.. huHu

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

dodol yg paling payah nk cr tu..

JIJI YU said...Reply To This Comment

rupoenye mengidam ni mmg kasi kesan jgk untuk blog..ehehhe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

AIM-takda..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

KAMIHIDUP-haha..awak pulak ngidam ke?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

EE-haha..klu tgk gmbr tu mmg sampai nak meleleh air liur tau.sbb tu tido leh memeleh air liur kot?keh3

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

KC-yeyyyyyyyyyyyy..sayang akak ketat2.
1.dodol
2.durian
3.ABC
4.bla
5 bla...bla bla..hahahah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

D08-haha..tak la.ngidam yg halal jek.awak buat entri tu saya tak dpt lah nak ziarah dan komen.hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Rozita-takda dodol kat Qatar ni..mana lah saya nak cari..hehe

al-lavendari said...Reply To This Comment

kalau begitu, jangan masuk blog uncle hari ini kerana entrinya cerita durian dan ada gambar durian !

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ejulz-wahh sedap

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

rara-tau takpa

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

jiji-hehe..kesannye..akak tak leh ke sana utk komen

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

al-lavendari-huhu..saya dah tgk kat bloglsit.gmbr durian..takleh msk ni..mmg tak leh.huhu

Belog MTT said...Reply To This Comment

Dodol durian melaka sedap ! ;)

deno said...Reply To This Comment

olo... siannye akak... kat trg nie berlambak-lambak kerang yg cicah kicap pedas kak.. durian pun byk..

nanti balik malaysia boleh la makan.. terus je beli nanti! hehe

iza said...Reply To This Comment

Assalam...
Kalau tak dapat yg segera, buat sendiri je benda tu..
skrg ni masih musim durian, baik cpt cari nanti dah mahal kalau dah nak habis musim..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...Reply To This Comment

akak...jangan risau , blog saye takde kerang..hehe...^_^

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

kecian nyer...shida baru je makan CKT ari sbtu aritu

Encik MamaT said...Reply To This Comment

lama tak makan deghoyan.. hehe... kat sana ada deghoyan ke? bagi alamat.. nak pos.. hehe

Nini Hartini said...Reply To This Comment

peliknya org Qatar x mkn kerang la eh? mst jakun kalau dpt rasa. hehe..

FariehanIbrahim [LBC] said...Reply To This Comment

perghh! agk teruk gak sys mengidam tuh...heee :DD

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

hehehehe kesian kak LM..parah juga bila mengidam ni ya......huwaaa,cabaran tu sis! ;)

Woofer Storm said...Reply To This Comment

mcm mana nak cari kerang kat sna tu..hehee

mengidam time tak kena tempt ni susah gak kan..

Peri PiA said...Reply To This Comment

alolo,saba ye

durian kena KIV dulu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...