Monday, April 25, 2011

Segmen Blog Saya


Assalamualaikum..
LM nak join segmen menarik dari sahabat baik LM ni . Krole ada buat segmen untuk kita promosikan blog kita yang kurang femes ni untuk jadi lagi femes di mata dunia..ahaks .



Sebenarnya krole minta terangkan apa yang menarik pada blog kita .Tapi LM tak tau apa yang menarik pada blog LM . Blog LM ni sempoi je , blog peribadi yang cuma menceritakan kisah LM dan anak - anak saja . 


Bagi rakan yang suka melihat apa yang ada di Qatar ni , mereka pasti tunggu entri LM bersaam family mencuci minda di tempat menarik di Qatar ni . Tapi ada juga yang suka baca entri LM berkisah tentang makanan . Nak suruh tepek resipe mudah bagi panduan adik -adik yang masih bujang . Ada juga yang memang bersahabat baik dengan LM yang sentiasa sokong semua entri LM tak kira apa saja yang LM celotehkan ...


Apa pun...LM sangat happy bersahabat dengan kalian semua . Ada yang sama umur , adik - adik  , malah uncle al lavendari pun suka lepak sini . Tq uncle...LM happy uncle blogger lama sudi jenguk blog LM kat sini . 




Nak join ? Jom klik sini .
www.tips-fb.com

20 comments:

krole said...Reply To This Comment

huhuhu thanks sudi join wak~ ngeee...

♥NuR SyAFiQah♥ said...Reply To This Comment

err..mcm mne nak join segmen ni??link blog takde pon ;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

krole-sama2..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

syafiqa-hehe..lupa.akak dah letak tq bg tau ye

♥NuR SyAFiQah♥ said...Reply To This Comment

hehe...lawak la ;)

nazirulhazwan~ said...Reply To This Comment

hai sis,

saye kenal sis dari follower sis x sampai 1000 pon lagi kan??:P hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

syafiqah-^_^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

nazirulhazwan-masa tu blog naz ada 700 follower...akak br 100 jek kot.bkn seribu..seratus je masa tu..hehe

Anonymous said...Reply To This Comment

mak aih... kalo polower 2k pon kata tak berapa nak pemes.. blog gua ni baru bape belas polower je... lagi la berkali ganda kuasa kuda tak glemer.. haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

anonymous-hehe..blog awak tu mmg dah femes la..

Nini Hartini said...Reply To This Comment

ingatkan LM buat segmen. hehe

Cikgu Nurin said...Reply To This Comment

blog akak laaaaagiiiiii tak glemer...hi hi hi...

sarah mohamad said...Reply To This Comment

saya pun nak join jugaaaak! hiks rugi betul terlambat tahu sebab hari ni busy sangat . hiks

Eyrique Ettiqazz. said...Reply To This Comment

hoyeayh,hidup LM..hidup LM..hidup LM...hikhik

Bulan said...Reply To This Comment

wahh.nk join gak la.tp mcm challenging segemn nie

ghost writer said...Reply To This Comment

krole punya segmen rupanya...

lama tak perang sayap ngan dia...

forever love said...Reply To This Comment

suke blog ummi.. tenang je masuk.. kalo lapa masuk sini.. mesti kenyang sikit.. hihi

AMMAR YASIR said...Reply To This Comment

mcm best je segmen ni

FARISZ@AZ.Com said...Reply To This Comment

Waalaikumsalam. banyak kelebihan bercontest , antaranya dapat kenalan dengan blogger yang follow blog pembuat contest tersebut.

JOm Joint.Blog akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page
PeraduanFARISZ@AZ.Com FanPage

GeminiGurlz said...Reply To This Comment

halooo.. kite join segmen yg sama... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...