Thursday, April 28, 2011

Seluar Mengandung .


Assalamualaikum...
Bila LM kata tempah seluar mengandung ramai lak yang tak faham camner rupa seluar orang peknen ni . Orang peknen kenalah pakai seluar mengandung supaya lebih selesa dan tak la menyeksa baby dalam perut tu .


sumber dr SINI

Camnilah contoh seluar mengandung . LM tempah dari kain jeans ambik 2 warna . Sangat selesa dan jimat . Sebenarnya...hari tu LM dah usha kat butik pre - natal seluar peknen ni . Sekali tengok harga ..360 sehelai . Yang kurang lawa 270 riyal pulak ..mak aiii timer kasih la makcik..akak tarik diri . Bukan takda duit , tapi rasa membazir dengan harga camtu nak beli sehelai seluar . 


So...LM gi beli kain yang sama kualiti , terus la tempah ..hehe.Tempah baru 40 riyal..jimat la sangat kan . Keh keh keh . Kain tuk bahagian perut tu LM pakai warna putih ...lebih kain tudung maisarah . Kain yang memeri ...so leh la tampung perut yang akan semakin membesar nanti . Alhamdulillah..jimat kan lebih bagus .

Korang camner ? Suka beli atau tempah ? Jika beli lagi murah..teruskan . Kualiti tu penting !
www.tips-fb.com

21 comments:

Peri PiA said...Reply To This Comment

berbaloi2 ;)

Encik MamaT said...Reply To This Comment

tempah lagi murah ek.. nti la nak tempah seluar jugop.. tapi bukan seluar ngandung la.. hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

pia-hehe..mmg berbaloi

Rozita said...Reply To This Comment

baru tau leh tempah...puas jelajah cari kat kedai... eh.. LM 270 riyal dan 360 riyal tu duit m'sia bape ek?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

encik mamat-mmg la berbaloi..tp klu awak suka yg ada brand..susah la nak kata.cam tudung..mungkin kualiti kain sama.tp awak tempah takda la cop ariani . jd brand LM la tudungnyer..haha

kakchik@ella said...Reply To This Comment

kalo cmtu, baik ditempah aje, kan dik. lbh murah, brbaloi dn menepati citarasa sendiri.

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

ooo...ade jgk ek??
hihi...selame ni ingat pakai sluar biase je..haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

rozita-lbh kurang jek..murah la sket ..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

KC-ye.betul tu kak

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ieyla-hehe..ada.

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

oh, tq kak, dah tahu, bertambah ilmu KAMI, heee. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

KAMIHIDUP-hehe..

sarah mohamad said...Reply To This Comment

tak tahu pun boleh tempah seluar mengandung ni kak. eh, macam ler dah penah mengandung saya ni. hiks

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

Kak LM, laaa baru sy tahu, ade seluar peknen rupenye..hehe maklumlah, budak2.hehehehe

fa-in said...Reply To This Comment

eh eh..kreatif nya buat seluar gitu..beli ke tempah?buat sendiri lg jimat hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

harga yg berbaloi2..klu kakD dgn harga mcm tu..baik tempah aja...jimat segala2..hehehhe...nk murah sj kan kakD ni...

ukhti syikin said...Reply To This Comment

ibu syikin punya seluar mengandung lawak cket hehe.. dia tempah jugak.. seluar slack.. tp kat bahagian perut tu mcm ada poket untuk perut membesar.. hahaha.. tp ok la.. tak mengandung pakai pun ok jugak.. sbb terlindung dengan baju

ummi si Anis said...Reply To This Comment

mmg rasa membazir kalu beli yg mahal2..pakai pun dlm 9bln jerk..hehehe...biar beli yg sederhana harganya..tp berbaloi-baloi...hehehe

bArdbOO said...Reply To This Comment

sy beli je sluar mengandung..xtau plak boleh tempah2..x terpikir pon..hehe..

aritu masa check-up, boleh plak nurse tny eh ni sluar ngandung ke? mcm pelik je plak rasanya bila nurse xpenah tgok sluar mengandung..huhu..

Jom Lawat: Blog Bardboo DAN Sweet Child
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

Piasara said...Reply To This Comment

"tq sgt sbb kongsi kat sini,selama ni tak terfikir pun...akk bkn la mengandung tapi kalaulah akk rajin sikit boleh ler auter seluar jeans akk yg dah tak muat tu sbb perut dh dah ala2 mengandung ni...eh,bila lah nk kurus ni.."

Hyang Imz said...Reply To This Comment

LM, blh share tak tmpt yg blh tempah seluar pregnt tu? Kain jeans tu nk beli dimane? @ Kt tmpt tu mmg dh ade?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...