Thursday, May 5, 2011

Adik LM Pun Nak Jadi Blogger ?



Assalamualaikum...
LM nak kenalkan adik LM pada korang semua . Wahh sebenarnya dah lama budak debab sorang ni wat blog . Saja jek LM bagi dia usaha sendiri dulu wat entri dan cari follower . Bagi dia usaha dan rasa perit tuk bangun capai kejayaan . 


Sesiapa yang berminat nak jenguk dan follow blog adik LM ni silalah ye . Leh klik SINI . Dia selalu kata LM kurang asam sebab biar dia naik sendiri..keh keh keh..LM pun merangkak sendiri gak dulu . So..bila dia dah rasa susah nak bangunkan blog dia hari ni baru LM rasa tiba - tiba sudi nak support nak review blog dia yang lum ada rentak tu . 


Malas cakap panjang...silalah jenguk dan sokong dia ye. Camner korang sokong LM harap korang sudi sokong dia gak . Busy tengah final tu...babai..LM nak gi  bekpes jap .
www.tips-fb.com

21 comments:

Miza Yusof said...Reply To This Comment

wah ! makin bertambah blogger mewarnai pentas blogging. Miza nak pi terjah jap :)

nazirulhazwan~ said...Reply To This Comment

adik betol ker??LM kan bersepah adik angkat:P

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Miza Yusof-moga makin meriah..hehe.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

nazirulhazwan-keh3..akak suka ayat tu..LM kan bersepah adik angkat.

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

wah, adik beradik blogger, heeee. :)

Mek Norfa said...Reply To This Comment

bersusah2 dulu..hehe.. xpe dgn ada nyer tunjuk ajar dari kak LM semuanya nanti akan jadi senang..haha

miszlullaby said...Reply To This Comment

ikut jejak kakak die..hihihi

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

puas pujuk adik beradik baca blog ayu...
kemudian buat blog.. depa tamo..

sedih kan??

Peri PiA said...Reply To This Comment

wah!!nti pia terjah

ukhti syikin said...Reply To This Comment

wah2... ikut jejak2 kakak nie :p..

Dr Love said...Reply To This Comment

lepas ni adik beradik boleh buka fan page.tiap2 minggu family LM pening kejap2 posmen hantar check nuffnang

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

huhu..kak LM bersepah ek adik angkat..hihi...cam best je title tu..hihi

Encik MamaT said...Reply To This Comment

hehe.... semoga berjaya :p

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...Reply To This Comment

Hai LM.. Atul da terjah blog adik LM tuu.. Hehe.. Rindunya kat LM.. :)

JIJI YU said...Reply To This Comment

naek senirik itu lagi nikmat

soffya cik bulan said...Reply To This Comment

betul tu... biar dia tahu blkn mudah nk berjaya dlm dunia blogging ni..
dn biar dia berjaya dgn usaha dia rite?

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

heheheheheh semoga dye berjaya cm akk =)

Piasara said...Reply To This Comment

"yer ke?...nak pi terjah ni..."

sarah-najwan said...Reply To This Comment

blogger skrg mcm cendawan lepas ujan..fenomena baru dunia siber...

najihah sahami said...Reply To This Comment

cewwah!!mantap ah adik akak.lepas ni senang sikit nk tau perkmbangan kan?

emieysandra said...Reply To This Comment

betOi3..belaja dr bawah lu kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...