Wednesday, May 11, 2011

Bersama FL : Impian Saya


Assalamualikum...
LM nak join segmen dari  INI . 


Sebenarnya LM dah lama tau pasal segmen ni bila masuk blog atiq saleh . Tapi tersalah sangka . Ingatkan segmen ni anjuran Fatin Liyana . FL tu buat LM silap faham ...rupanya Forever Love...anjuran atq sendiri...ampun !!! . Ummi tak tau segmen blog atq . hehe , sebab tu tak join pun ! 

Okey...
Cerita tentang impian , sebenarnya banyak impian nak capai . Tapi impian yang ingin dicapai dalam masa terdekat ni adalah ingin memiliki domain sendiri untuk blog tersayang ni . Kenapa ye ??? entah , tapi itu adalah impian untuk blog kesayangan ni . Bila insan baru nak lahir , rasa cerita tentang family kami akan bertambah banyak . So semangat nak kongsi pengalaman sebagai ibu untuk di kongsi dengan pembaca semakin bertambah .


Rasanya tak salah berkongsi pengalaman dengan rakan - rakan semua . Bila berdot com nanti semangat tu makin kuat kot ? Itu lah impian buat blog tersayang dalam masa terdekat ni . Tapi tak pasti lagi bila ia akan tercapai ....

Nak tag



www.tips-fb.com

12 comments:

Nini Hartini said...Reply To This Comment

lydiamiza.com


fuyyoooo...

inshaAllah LM. tp domain ni kena bayar eh?

forever love said...Reply To This Comment

impian atq juga tue.. hihi.. insyaAllah kalau ada duit lebih.. dalam bulan 10 nanti atq ber dot com...


hehe.. takpe.. biasa la kalau guna singkatan kan.. cmtue ler jadinya.. hihi

bersama kak Es said...Reply To This Comment

insya Allah tak lama lagi ber dot com lah LM ye...hehehe

Lina said...Reply To This Comment

hai LM...dah lama dah follow blog LM tp x pernah nak tinggal komen but kali ni nak komen lar...

smoga tercapai impian utk guna domain tu yer...biler dah ada domain sendiri nanti mesti lg kencang ek berblogging :)

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

suke komen nini hartini :D lydiamiza.com :D

nama.aku.lynn said...Reply To This Comment

may ur dream come tru LM. ;))

YAYA AZURA said...Reply To This Comment

semoga tercepai hajat di hati .. insya Allah ..

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

amin, amin, amin. :)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...Reply To This Comment

Nanti atul join ye.. :) Thanks LM ^_^

najihah sahami said...Reply To This Comment

xsabar nak tunggu insan baru tu lahir., nk dgr sis bercerita pasal baby lak nanti. bestnyaa ada baby...huhu..

Gayahspears said...Reply To This Comment

gdluck ya sis LM..

kakchik@ella said...Reply To This Comment

wahhhh .. alamat baru rupanya. sib baik akak tak sesat cari rmh. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...