Saturday, May 7, 2011

Besar Sangat Perut Tu !



Assalamualaikum...
Baru saja masuk waktu Isya' kat Qatar ni . Sedang berkemas  kemas nak cari susu aqilah dan beberapa barang lain juga . Risau esok penat sangat tak larat nak beli barang . Malam ni dah nak kena puasa sebab esok nak wat ujian gula , nak wat ujian urine gak tuk jangkitan kuman tu , kena wat ultra sound juga . Lama tu kena bersidai kat spital sok ..huk huk huk .


Dah siap pakai baju...malas la nak pakai abaya malam - malam ni . Pakai t-shirt muslimah pun ok kot. Ringkas dan cari mood ceria dgn warna kegemaraku , PINK ! tiba - tiba..

"Besar sangat perut tu , naper pakai t-shirt ?" tanya encik suami .
erk...besar ??? Adehh laling....kan namanya peknen . Nak wat camner..memang lah perut terbesar sikit peknen kali ni..keh keh keh .

LM cuma jawab ...takpe , za ada suami . Peknen perut besar pun tak malu , hihi . Ok tak jawapan ? Okeh...nak gerak dah ni . Da~~~
www.tips-fb.com

17 comments:

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

jawapan mantap, heee. :)

zulkbo said...Reply To This Comment

salam..
semoga Allah permudahkan
segala urusan anda..di pelihara
anak dalam kandungan dan ibu
selalu..
:)

Gayahspears said...Reply To This Comment

semoga selamat...

alexa yussida said...Reply To This Comment

hehe..btol2..perut besar ade somi xpe,yg xde somi tuh patut malu..:)

tc akk..

saya bukan tomato said...Reply To This Comment

yeyyy ! dapat baby ! ^^

hope LM dgn baby LM sihat2 sllu ye . ^^

r-5 said...Reply To This Comment

hahaha sweet sungguh jawapan Lm. haha

apik pehe said...Reply To This Comment

hehehe..kak..dah baper lame akak duk qatar?

Eyrique Ettiqazz. said...Reply To This Comment

anak ape agaknya erk?

bersama kak Es said...Reply To This Comment

hehehe...
ala canne nak sorok..mmg dah bulat. maksudnya baby tu dah besar.
Take care.. :)

Peri PiA said...Reply To This Comment

ok2,hihi

semua semua nya baik2 ye LM,take care

Mutiara Bernilai said...Reply To This Comment

hiks2 chumel la.

dah peknen, mmg la besar perut kan?

nway kak, sis doakan yg terbaik buat kamu.

moga selamat semuanya.

JIJI YU said...Reply To This Comment

lor..incik suami macam le tak bese..ehhe

hamzah ian said...Reply To This Comment

waaaaa

... said...Reply To This Comment

wa'alaikummussalam..

oh..isyak =)
moga urusan esok hari kat hospital dipermudahkan-Nya..
ameen..

abaya tu apa kak LM?]
huhu..baju tido ke?


oh! pinky momma kena tagged!

menang, owner segemen belanja makan.
or..topup RM30

pasal MAKNA.
a meaning to life

meh support mereka2 yang sedang struggle untuk hidup.
buat entri contribute untuk mereka..

MAKNA..a meaning to life

missSenget said...Reply To This Comment

hahahaa....

betul jugak jawapan tu...

sempat sis berfikir secara bijak dengan pantas...

emieysandra said...Reply To This Comment

yep2..perut buncit ade suami xpe, bangga lagi kan sis..moge happy sllu~

TiKa LEh said...Reply To This Comment

jwpn yg mantap tu..dah brapa bulan??hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...