Monday, May 16, 2011

Blog Sensasi


Assalamualaikum semua ...
Malam ni ada pesanan dari Blog Sensasi tentang entri beliau yang review blog LM . Nama blog beliau adalah blog sensasi , bukan blog LM yang sensasi tau ! Walau pun siang tadi memang sensasi sket la...bila lalat kepanasan LM wat entri pasal dia kot ? haha....so dia merayau - rayau nak jolok hidung LM , kih kih kih .


Opss..terlebih sudah...meh nak cerita , blog ni menarik dan banyak menceritakan berita terkini tentang dunia artis dan pelbagai info menarik . Resipe pun ada tau ! So...jom kenal - kenal dengan blog ini . Tau tak ??? yang pelik bin ajaibnya LM sendiri baru pertama kali masuk ke sana selepas beliau bagitau buat entri tentang blog LM , wahh ada silent readers rupanya , tapi ni bukan cik anon atau lalat hijau , tapi sahabat yang memandang dari jauh serta berniat baik menyokong LM yang lemah ni . Terima kasih kepada tuan blog...salam kenal dari LM , jom terjah blog beliau dan kita follow ramai - ramai okeyyyy 

Blog Sensasi

Psst : Agak - agak lalat tu meroyan lagi tak esok ek ? haha...sabar ye lalat...aku tutup jap peluang ko tuk komen ,aku tembok kan sket ... sok mood aku baik aku bagi ko komen semula..hihi .
www.tips-fb.com

17 comments:

waN Mohd Salim said...Reply To This Comment

perghhhhhhhhhh terbaik la akak huhuh

Inspirationalefeks said...Reply To This Comment

ohh ada silent reader best

kiz said...Reply To This Comment

semoga terus berjaya kak..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

wan-apa yg terbaiknyer?huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

inspira-ye..mmg best

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

kiz-tq kiz..buat kiz juga,moga terus berjaya

tomatokering :) said...Reply To This Comment

hihihi blog LM sensasi jugak.. :D

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

blog LM mmg ummp.......

JIJI YU said...Reply To This Comment

akak nak suh kite tepok ke lalat tu

aboyandnick said...Reply To This Comment

Saper kate lelaki tak pandai masak?
http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/2011/05/middle-stage-for-fruit-and-vegetable.html
selamat pagi dan hari guru pada hari ini.
ok...seperti yang dijanjikan, hari ni kami bawakan anda dgan ukiran kedua peringkat pertengahan...
harap anda dapat enjoy dan cuba lakukan...
Jgan lupa untuk follow blog kami...
selamat mencuba

al-lavendari said...Reply To This Comment

tahniah .. bertambah meletop-letop lagilah blog LM.

saya memang selalu masuk blog sensasi ini. dah lama letak kat desktop.

Ujang9897 said...Reply To This Comment

wow ada peminat..jeles ni..=)

misza said...Reply To This Comment

best LM ade yang review dengan sukarela.
jap gi akak terjah blog dia.

emieysandra said...Reply To This Comment

lalat..anonymous tu ek?huhu~

Adinda Amy Sensei said...Reply To This Comment

hai kak...terima kasih sudi singgah blog..moga akak sihat dan ceria selalu..

Syafiq Rosli said...Reply To This Comment

untg lah LM..hehe.:)
teruskan berblogging ya

Peri PiA said...Reply To This Comment

sensasi la LM hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...