Monday, May 16, 2011

Hadiah Header Lagi


Assalamualaikum....
Pagi tadi adik sunah bantu uruskan tukar ke dot com , tiba - tiba  lak dapat hadiah header dari adik sorang lagi ni . Tengok header baru LM ...


Dulu masa zaer tolong watkan umah baru ni , petang jek zai hadiahkan header tuk LM . Ramai sangat suka header tu . Tapi bila LM buat keputusan tak mau ada gambar LM dalam header ...LM tempah laju - laju dengan fahmi mahat . Masa tu adik zai memang busy kot ? LM malu nak minta header ngan dia..dah la zai nak SPM . Wahhh semalam zai tanya nak tak header ? Dengan tak malu jawab nak..hehe .


Senyap - senyap bertukar ke lydiamiza.com ...dan zai datang tiba - tiba bagi header baru ..hihi..suker . Rasa sangat terharu . Tq zai ,moga berjaya dalam exam ni . SPM dah dekat , akak doakan adik berjaya . Suka sangat dan terharu . Tapi zai kata , "akak kan akak zai"huhu..lagi rasa cam nak nanges . Tq zai dan sunah...sudi bantu akak comot korang ni .

www.tips-fb.com

24 comments:

ieda said...Reply To This Comment

cantik dan smart ! .. tgh tunggu mcm buah x jatuh hadiah GA header huhuhu .. manusia ohh manusia .. huhuhu

Eyrique Ettiqazz said...Reply To This Comment

bertuah bdn,EE ni x de sape nak buat header sbb cerewet sgt..itu x kena ini x kena...

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

cantik, serba pink. :) kak semoga lebih maju dalam bidang blogging. teruskan menulis. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ieda-tq sis..tgu hadiah?ala sis..saya ni ada 2 hadiah GA yg tak sampai 2 pun..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

EE-hehehe...cerewet ke?akak ni tak pandai wat sendiri .tu yg akak terima jek hadiah mereka.janji pink!

bersama kak Es said...Reply To This Comment

cuteeee !!
cam tuan dia jugek

Hamba Ilahi said...Reply To This Comment

uish, best ni..

mentang-mentang baru lepas demam dengan blogspot, terus tukar domain ya?

hehe..

dah lama bookmark blog ni. cuma kali ni baru nak klik follow. selamat berkenalan ya.

jemput ke blog saya, ada cerpen hari guru..cerpen di hari guru..

wassalam..

Kalamhati said...Reply To This Comment

Bertuahnya LM dapat header free..hehe best!comel ngat

kakyong nida said...Reply To This Comment

nak jugak,,,hehehhehehe

emieysandra said...Reply To This Comment

cntik header, ade pink panther..comel!

.m y z. said...Reply To This Comment

wah comelnya header! walaupun nampak simple tapi cantik :D

zacky ~786~ said...Reply To This Comment

waaa untunglah die... hehee .. lawa2 .. pink panter.. i like ..

CIK FERRA AWW said...Reply To This Comment

WAH CANTEK3. TP NAPE PINK PANTHER?

kiz said...Reply To This Comment

baguslah ..ada gak yang nak bagi..rezeki baby yg bakal lahir..huhu

najihah sahami said...Reply To This Comment

cawwah..rajin btol si zai tu yea..hehehe....thniah kak..dh bertukar ke dotcom pun..:)

Peri PiA said...Reply To This Comment

besh nya :)

sarah mohamad said...Reply To This Comment

wow! dapat header baru tuuu :)

Nini Hartini said...Reply To This Comment

blog tini ntah bile nak ada header..

untung jadi kesayangan ramai. ada je yg tlg buat itu dan ini :)

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

hik3, nanges teroyak ke kak? wuu~ T.T

thanks kak! thanks semua yg ckp header tu cantik..hik3

Woofer Storm said...Reply To This Comment

best dapat header free ummi..heheee

*tak de siapa nak buatkan tuk sy..heheeeee

BRO_MONDAY said...Reply To This Comment

sis LM : ai laik PINK PANTHER!!! untung sis...('',)

diana said...Reply To This Comment

jangan nangis2 nanti anak pun kuat nangis..
hehe..
tapi header baru memang smart la..
dia memang ambik tempahan ke??
ingat nak pi bodek2 dia..
bila dah ngam baru mintak header free kat dia..
hehehe

~Kirin Selama Perak~ said...Reply To This Comment

sangat comel la header ni !!
*jeles*

shatooman said...Reply To This Comment

lawa la header baru... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...