Wednesday, May 18, 2011

Hai Anak !



Assalamualaikum...
Wahh hari ni anak - anak berdua ni cuti lak . Mid - term break ...so ada lah hari ni dan esok . Meriah la rumah nampaknya...hehe . So usrah yang ada kat umah sahabat LM tak dapat la LM join hari ni . Tadi LM cuma pergi hantar dadih jagung sebelum majlis berjalan dan balik rumah je . Aqilah belum bangun , so tinggal kan saja 3 permata hati tu sekejap . Dekat jek rumah kami ....


Aqilah dah bangun , siap - siapkan dia dan anak yang besar baru LM gerak ke rumah kawan tu . Itu pun lepas siap solat zohor baru gerak . Zohor sekarang ni pukul 11.30 dah masuk , memang awal . Hurmmm aqilah semakin kuat mengamuk . Penatnyer lahai rasa . Agaknya anak yang nak dapat adik memang kuat merajuk dan mengamuk ke ??? Bonda kata anak kuat nanges ni ikut perangai LM masa kecik dulu . Kalau bangun tido tu sure mengamuk selagi tak mandikan dan bagi susu...hehe . So anak buat perangai LM tak leh nak marah kan ? Sama jek cam ummi dia dulu - dulu .


Hurmm menjawab soalan kiz...QR1.00 bersamaan hampir RM0.80 . ikut turun naik harga ringggit . Tapi memang murah la kalau 80 sen harga minyak kan ? hehehe . Bagi soalan rara ...jangan risau , akak okey . Mungkin akak bukan sahabat yang baik dalam pergaulan seharian , kerana itu akak belum mendapat 1001 kebahagiaan dalam persahabatan . Jangan risau okey dik !
www.tips-fb.com

21 comments:

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

murahnyaa 80sen!! >_<

Halimatun Sa'adiah said...Reply To This Comment

2 la susah senang jge ank2..

Miza Yusof said...Reply To This Comment

80 sen je kak ? murahnya :)
aqilah takut nanti akak tak sayang dia kot, biasalah budak kecik selalu gini kan bila dia tahu dia nak dapat adik. hehe

emieysandra said...Reply To This Comment

ke mana tumpahnye kuah kalau x k nasi ~_^

najihah sahami said...Reply To This Comment

waaa....80 sen je kak??mak aih...hari2 mish ulang dari KL ke ganu. hahahahah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

zai-ye..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

matun-tu lah..byk cabaran

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

MY-ye miza..mmg murah.qilah semakin manja..hehe.sabar jek

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

emiey-hehe..pandai pun emiey

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

najihah-hehe...rajinnyer mish?tpmmg murah.harga air pun mhl dr minyak

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

peh!! 80 sen??? memang murah. :)

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

biasalah tu kak,mana xtumpahnya kuah kalau tak ke nasi :)

bersama kak Es said...Reply To This Comment

8 posen!!!

kompom nak pindah sana

cari rumah kat akakkkkk

missSenget said...Reply To This Comment

nasib dapat ummi yg sabar..


kalau ummi ngamuk jugak???

haru tu... hehhee

Peri PiA said...Reply To This Comment

same la LM,sedih2 je friendship pia kat dunia nyata ni :(

Iza said...Reply To This Comment

Assalam...
kiranya iza bernasib baik, anak x meragam.kalau dia bangun tidur, dia akan suruh buka gambar kartun dulu...
tak de la sampai nak nangis2..

http://azilas.blogspot.com

caliph shuriken said...Reply To This Comment

x smpai sehinggit tu, huh...

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

wah..
berbaloi2...

nanti kalau balik malaysia... ada tak cenderhati utk umai??/ hehehe

ieda said...Reply To This Comment

anak2 adalah segalanya kepada kita sebagai ibu .. biar x der suami tapi jgn x der anak .. huhuhuh

x der suami I still can survive .. but kalau x der anak , HOW ! cannot bayangkan .. huuuhuh kerana berjuang utk hidup demi yg bernama ANAK ..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

wah...murahnya minyak kat sana...

diana said...Reply To This Comment

murah betul tu..
kalau kat sini harga gitu memang hari2 la balik kampung..
hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...