Sunday, May 15, 2011

Hilman Yong .



Assalamualaikum....
Sihat ke semua ? Tau tak LM sangat suka baca novelog dari blog sis melur  jelita . ASST (awak suka saya tak ? ) novelog ni setiap episod kak melur jelita akan tag LM di facebook bila dia update episod baru .


Kak Es pun rajin baca novel ni , LM menang percutian di Hotel Seri Malaysia Kulim tu dari novelog sis melur ni lah tau ! Siapa tak pernah baca meh baca . Wahh oleh kerana watak Hilman dan Intan sangat digilai oleh kami pembaca blog sis melur , tak di sangka - sangka hari ni Hilman muncul .

encem tak Hilman ?

Hari  ni dah wujud Hilaman Yong di facebook ....tahniah buat kak melur jelita . Berjaya menghidupkan watak Hilman . Baru pagi tadi cakap kat sis melur , adik rasa cam Hilman benar - benar wujud . Tiba - tiba petang saja wujud acc fb Hilman Yong...hik hik hik...terus berfantasi lah nampaknya . Suka dengan watak Hilman , walau cuma rekaan dalam novelog sis melor , tapi sesiapa yang dah membacanya pasti menyukai watak Hilman termasuk LM . 

Buat sis melur jelita..tq akak , adik sayang akak , tq atas kata - kata perangsang pagi tadi .  Sangat gembira hari ni ...^_^


www.tips-fb.com

22 comments:

zalin onceitalk said...Reply To This Comment

wahh..nnt nk baca gk la..

Peri PiA said...Reply To This Comment

xpenah bace

bersama kak Es said...Reply To This Comment

wahh Hilman

sangat suka!!

cerita ni didik kita seni bercinta.
weehh seni tu. Ye la, sape2 nak jadi lelaki romantik silalah belajar dengan Hilman.

Kak Es dah perasan jadi Intan keh keh keh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

zalin-bacalah..best

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

pia-cubalah baca..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

kak es-hehe..bermadu kasih la kita nmpk nyer?dah add hilman?wahh ramai tau peminat hilman kat fb..mmg kak melur berjaya cipta watak tu.saya pun terasa diri ni intan.hihi..

YAYA AZURA said...Reply To This Comment

tak pernah baca.. best jugak layan novelog nie ..kena start baca dari awal nie ..

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

ooppss..encem nye Hilman...
kne bace ni..hehe

JIJI YU said...Reply To This Comment

malu r akan tarok gambor saye..hehhe

Nini Hartini said...Reply To This Comment

mesti best kan? tini buat ms ni x berkesempatan nk baca smthn yg pjg2 mcm novel. huhu..

ensemnya hilman. ala2 muka hero dlm novel tini. hihi...

akuanakpahang said...Reply To This Comment

Best juga sekali sekala layan novelog nie :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

yaya-best cerita dia..jom2

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ieyla-hehe...mmg ensem

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

LM..
ayu teringin sangat2 nak baca di blog melur jelita..
tapi jarang di depan lappy..
asyik di dunia nyata..

nak BW pun kadangkala agak terlewat...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

jiji-hehe..teringin nak taruk gmbr awak tuk novelog ke?nnt offer gmbr jiji tuk novelog akak leh?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

tini-hihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

AAP-ye..sekali sekala-sehari satu episod kak melur bg baca..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

sis ayu-hehe...sis byk kerja.mlm2 kena rehat!rest tau sis~~

Melur Jelita said...Reply To This Comment

Adik jelitaaaaa...
maaf la dik jelita..tak perasan pun ada post ni..minta maaf sangat - sangat ya dik jelita..
terimakasih sudi promote blog akak.

Mrs.Yie said...Reply To This Comment

memang rugi sape2 yg x baca novel hasil garapan dari kak melur jelita ni.. :)

zahidahwahid said...Reply To This Comment

tak sabar nak tunggu novel dia keluar....sapa tak baca lagi, mesti kena baca....memang sangat best....kan kan kan kan....



New Entry: Secret Garden

kiera'sakura said...Reply To This Comment

Hilman yg nie ensem.. Hilman yg ofismate tnjuk tue x ensem... hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...