Sunday, May 15, 2011

Kalau Tak Suka , Jangan Baca !



Assalamualaikum semua ....
Sihat ke ? Wahh ramai hari ni gi main layang - layang ramai - ramai ye ? Bestnyer ...moga hepi dan ceria dapat berkumpul sesama rakan blogger . Ni LM nak cerita sikit , selama ni LM izin kan anonymous komen entri LM walau mereka ni takda url , tak beridentiti dan ada juga yang ada url tapi berselindung di sebalik nama anon .


Tapi korang ni anon alahai ...ni blog LM , so suka hati la LM nak taip apa . Apa yang LM rasa suka , gembira dan sedih serta marah semua LM sampahkan di sini . Ni Blog saya , dan suka hati saya lah nak cerita pasal keluarga ke , pasal perasaan sedih ke . Jika korang tak suka baca , jangan baca...LM tak undang korang yang bukan blogger baca jika korang tak suka baca . 


Siapa suruh gatal  tangan korang gi taip url LM dan baca semua  entri dan gatal jari nak komen menyakitkan hati aku ? Weiii ....sangat terbakar dengan korang ni anon ....entri LM hanya untuk LM dan rakan yang sudi singgah baca . Buka buat anonymous dan pembenci cam korang tau ? Kalau korang tak suka LM , pi main jauh - jauh...memang tak undang pun korang baca entri LM . Tak lapar la  trafik dari korang . Setakat datang baca dan judge aku ikut sesuka hati korang , baik korang jangan singgah lagi sini ....dah bagi izin komen pun masih ada hati nak sakitkan hati orang lagi . Takda kerja ke wahai anon ?


Maaf...sangat benci dengan anon yang komen entri - entri LM . Ko pikir ko tu betul ? sila keluar ikut pintu ye anon lepas baca entri ni ...bukan anon saja ye..sesiapa saja yang tak suka baca entri LM sila jangan singgah..anda tak diundang langsung membaca entri saya jika anda berniat nak menyakitkan hati saya .
www.tips-fb.com

29 comments:

nub said...Reply To This Comment

hmm.. haters merata-rata...hadeyhhh

THE LEKAT LEKIT STORY said...Reply To This Comment

itu memang tujuan mereka (cik/en Anon)bila singgah ke blog kita.. ada juga Anon yg baik tp jumlahnya krg berbanding yg nak mengutuk.. apapun sy accept jugak Anon. kdg2 punya la dorang nak jatuhkan kita sampai komen tu takde kena mengena dgn entri. Tu la spesis Anon..

zalin onceitalk said...Reply To This Comment

uishhh..kak..sabar2..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

eemmm..sbr2...biaq ja lepa tu...tok sah dok layan..klu lepa berani pasal lepa guna nama mak enon tu....

Nini Hartini said...Reply To This Comment

ish..ish...knp marah2...sabar2. nnt effect kt baby.

Sabar itu sebahagian dari iman. Sabar ye :)

Miza Yusof said...Reply To This Comment

sabar kak, anon cari pasal ke kak. pedulikan anon tu, asyik dok tak suka dengan orang entah2 dia tu 10x ganda orang tak suka ngan dia.

sabar ye kak.

platipus said...Reply To This Comment

sbr kak..sbr..

Jo Qusary said...Reply To This Comment

Diorg dengki je tu, bak kata Nicki Minaj...

"All these haters mad because I’m so established."

ukhti syikin said...Reply To This Comment

anon tu memang menyebalkan.... syikin slalu dah ckp... kalo nak sgt ... habaq la identiti sebenar.. ni nak lontar batu .. sembunyi tangan ... .

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

nub-ye..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

suria-tu lah..saja buat down

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

zalin- tak leh sabar dah ni..haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ladyzul-hehe..pki nama mak enon ke?

emieysandra said...Reply To This Comment

ade anon mengganggu k?sabar la sis, anon tu pengecut bajet diri hebat sgt~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

nini-sebut sabr mmg mudah..nak sabar.hanya Allah yang tau parah dan sedih camner

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

MY-hehe..anon yg membosankan.ciss

sarah-najwan said...Reply To This Comment

abaikan cik anon ni
mmg tujuan dorang hendak
lihat kita sedih2..

takmo sedey2 sis..
kita hepi2 blogging ajo..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

platipus-tq adik

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

jo-aku tak sekuat ko..maybe kena minum kopi byk2 br leh kuat cam ko lah jo..huhu

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

LM apa nama FB LM mai kakD add pastu senang sikit nk bgtau cara2 nk tukar URL sbb nk buat tutorial mcm tak qeti plak...hehehhe...

Iza said...Reply To This Comment

Assalam..
tak payah la nak terasa, biarkan je...

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

sabo kak sabo! :D takut jugak kan bila kak LM marah >_<:

Peri PiA said...Reply To This Comment

LM saba ye,buat derk je..LM mrh lagi dieorg suke

pia penah kena kat alam nyata,lps tu nyesal bg dia tgk kita emosi..buat derk je k...saba byk2

miszlullaby said...Reply To This Comment

anon-anon nih kat luar mesti mulot jahat kan. gi bace majalah lah anon weyh!

Eyrique Ettiqazz said...Reply To This Comment

just forget about it..jgn layan..lagi layan lagi dorg suka...melalui entri ni dorg tau yg LM terbakar..so,dorg dah berjaya..fikir2kan..

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

tiada haters tiadalah kemajuan, kadang-kadang bagus juga haters ni. :)

Encik MamaT said...Reply To This Comment

hahaha.. tadi takdak.. ni ada plak.. hehehe... biasa la tu.. kat mana2 ada ja yang dengki.. hati orang kita bukan boleh baca.. kadang nampak je baik ngan kita.. tapi kat belakang.. sapa yang tau.. hehe.. rilekss.. buat bodoh je..

ijatnuar87 said...Reply To This Comment

bior aja kak, lantok pi la diorang tu, hahaah....

shatooman said...Reply To This Comment

wah..akak dah makin tabah berbanding dulu..bagus2..ingat dulu2, mesti akak dh down kalu kena serang ngan lalat anon ni.. harap akak terus tabah dlm berblog.. buat donno je ngan lalat tu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...