Saturday, May 14, 2011

Kau Delete Camtu Je ?



Assalamualaikum ...
Alahai..dari bangun pagi tadi memang LM tak boleh buka blog kesayangan ni . Buka FB baru - baru ni Pia kata dah leh buka . Buka la juga , sebab sangat rindu 
pada HIDUP ITU INDAH . Tapi masih kecewa kerana semua entri LM habis didelete . Alahai blogspot , kau delete entri aku camtu jek ke? Amboiii ingat senang ke nak wat entri ? 

LM sedar , selama ni berblogging dengan percuma . Tak bayar apa - apa pun . Cuma memang kecewa suka - suka hati jek korang ye blogspot.com main delete entri LM senang - senang jek . Kerana entri semalam , LM dapat ramai follower baru tau . Tak  mengapa ...bak kata orang ada lori ada bas..keh keh keh...uik , gurau jek . Bukan berdendam pun . Jangan bangun tido esok pagi korang dah lesapkan blog kesayangan LM sudah yek . Dah la takda buat back up apa - apa ni tau .


Penat...malas nak buat back ke apa . Esok kena buat check up tuk peknen . Harap - harap esok blog ni wujud lagi . Benci tau !!!! abis entri korang delete !!!
www.tips-fb.com

25 comments:

||aLeaSaRa|| said...Reply To This Comment

samalah kite sis.dua n3 kena delete.ni yg nk beli domain/hosting.tak sggp kena macam ni lagi!!!

Peri PiA said...Reply To This Comment

sabar LM,Pia pon cedey ni

pulangggg kan entry kami!!!huhu

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

sabar je la akak ye.dugaan.

ferra said...Reply To This Comment

i cuak esok pon still jadik benda yg sama!

Momok Nadim said...Reply To This Comment

sama ngan blog momok..sedih.. hilang mood nk berblogging..:(

Firdani said...Reply To This Comment

mencik jugak..
jom saman..hehe

kekodokbulat said...Reply To This Comment

salam...
hi LM....saya ingat saya jer kena mcm awak,..tetiba jerk sampai 2 ntry saya ilangggg...rasa nak gigit jerk...sampai ati dorang kan!!!uwaaaa
hehehe

emieysandra said...Reply To This Comment

ha'ah..didelete camtu jerk..urmm..sabo je la~

Muhammad Burn said...Reply To This Comment

komen2 di blog saya di delete... sedih sgt...

shatooman said...Reply To This Comment

HAHAHAHA...memang sangat sakit hatikan.. punya la penat perah otak nak taip..senang2 terdelete..ekekeke..biasalah barang pinjam ni.. lain kali, nk guna hosting sendiri la.. baru x de masalah dh~ :)

zalin onceitalk said...Reply To This Comment

ingatkan entri sy je kene delete kak..ehehe..

JIJI YU said...Reply To This Comment

ekeke..susah2 wat puisi bagai semalm..punye la syahdu tetibe die delet..ekek..

yaya said...Reply To This Comment

peknem??? bru nk k0f0m k hampir dh nk kua bby 2

Anak Ulu Cheka said...Reply To This Comment

nampak kena tukar ke wordpress la pulak hehehe

Cik Eka said...Reply To This Comment

salam..kak,eka punya en3 semalam pun abes ilang...padahal semalam lah ramai org komen n suka en3 eka tu..huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

al-lavendari said...Reply To This Comment

betul ke kena delete semuanya ? nanti dia timbul balik tu !

puan nina said...Reply To This Comment

blogger dah ok =)

tolong vote Danial boleh..?
klik like je kat link ni danial

thanks =)

miszlullaby said...Reply To This Comment

Akak LM, leyh dapatkan balik entry yang hilang tu.mamakembar3 ajar saye.

Gi google reader, search nama blog akak, pastu nanti akan keluar senarai entry-entry, click title entry yang hilang 12th May tu, then copy and paste balik. Tapi comment xleyh nak recover unless kalau gune intensedebate comment ke. =)

... said...Reply To This Comment

as salam..
hehe. kak LM boleh recover kat google reader

=)

saya punya entrui pun, habis kena padam.adei..

Encik MamaT said...Reply To This Comment

hehehe.. kan blogspot kata temporary ja.... hehe...

Sara Ali said...Reply To This Comment

hehehe...

sabor...

tpi ade balik kan awak,,,

n3 tu,,
=)

caliph shuriken said...Reply To This Comment

penin2 klau jadi cmni slalu, huh...

latest en3: misi sang juara

eRza farEeha said...Reply To This Comment

sabo ye kak...blogspot mmg prob 2,3 ari ni..

Eyrique Ettiqazz. said...Reply To This Comment

alahai kesiannya..EE punya semua lengkap...maklum la blog x popular n x best,lainlah mcm HIDUP ITU INDAH...dorg jeless kot...

Ini Kisah Tia said...Reply To This Comment

tapi ada entri yang dah dipulangkan kan . cuma komen jelah dah lesap habis lebur . huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...