Monday, May 30, 2011

Kedudukannya Sedikit Menyukarkan Pergerakan



Assalamuaalikum...
Kadang kala terfikir adakah akibat kedudukan bayi dalam rahim ini yang menyebabkan saya sukar bergerak . Amat terbatas rasanya pergerakan seharian saya . Rasa tersangkut dan sedikit sakit , tak selesa . Hurmmm mungkinkah kaki si comel terselit ke ? 

Berbagai persoalan muncul di benak ketika ini . Cuma saya malas nak bertanya kepada doktor sebab itu akan menyulitkan untuk dia melepaskan saya terbang ke Malaysia seminggu lagi .
Apa yang terbaik saya hanya berserah setelah berdoa kepada yang Esa . Moga baby ini sihat sejahtera walau apa cara dia dilahirkan ke dunia nanti . Moga kami selamat sampai ke tanah air tanpa sebarang kesulitan . Saat ini , dengan keadaan berat , sakit dan senak buat saya rasa ingin bermalas - malasan saja...hihihi .


Buah tangan ? hahaha...LM tak keluar lagi cari apa - apa buah tangan buat keluarga tersayang . Pergerakan amat terbatas kini . Apa yang dirasa cuma sakit ....owh..bukan , tapi penuh kesakitan sebenarnya !
www.tips-fb.com

16 comments:

zaMir said...Reply To This Comment

akak balik msia 9 jun ni kan?? saya dah keje time tu...rasanya mcma tak dpat jumpa akak...apa2 pun say doakan akak selamat smpai ke Msia nanti ye...=))

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

sabar byk2 ye...nak buat mcmana dah kena buatan org mcm tu lah ye....hehehehhe...

melawak sekali sekala kan....jgn ambik hati ye dik...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

zamir-ye zamir..takpe.ada rezeki bila2 blh jmp ngan kami.hurmm nak kerja dah ye.selamat mencari duit poket.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ladydzul-hihi...hanya tersenyum baca komen kakD ni..melawak la pulak dia!!

lagenda said...Reply To This Comment

wah..moga selamat dlm perjalanan balik nnt

psl sakit tu, rasanya mmg sbb kedudukan baby tu x betul la rasanya. Dulu, mak pun gitu, last2 smpi x leh nk baring utk tido sbb kedudukan dia mengganggu penafasan. AKhirnya, mak pi ngurut..alhamdulillah, selesai masalah!

eiela said...Reply To This Comment

nanti sekali sekala kena check jugak tuh kak, takut songsang plak. mudah-mudahan semuanya ok ye.


Latest Entri :
Monday Blues

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

mak-hehe..saya tau kedudukan baby mmg kurang sesuai pd tempatnye.kena sabar je la..dah nk blk dah kan.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

eiela-tq dik..sis mmg dah scan..tau dah dia duk kat mana.hehe.takpelah.nnt blk tanah air usahakan apa yg termampu.

zalin onceitalk said...Reply To This Comment

kak..x bahaya ke kandungan kalau akak naik kpl terbang ke Malaysia? tekanan..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

zalin-jika keadaan akak memuaskan..doktor akan bg surat pelepasan...hrp2 takda apa2..doakan akak ye

gedek! said...Reply To This Comment

Bersalin la kat Qatar...

kan glamer...?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

gedek-uncle...sian la nenek ngan atuk nak tgk cucu baru gak nnt.hehe

najihah sahami said...Reply To This Comment

sis..untuk mish dh beli lom buah tangan??hehehe

Peri PiA said...Reply To This Comment

LM,jage diri k...pia doakan selamat kembali ke tanah air..LM sekeluarga sht sejahtera..Amin

Cik Ila said...Reply To This Comment

semoga semuanya selamat.cik ila doakan yang terbaik utk akak,baby dan perjalanan akak nnti..InsyaAllah.. :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...Reply To This Comment

selamat mengira detik-detik mahu pulang ke malaysia

=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...