Monday, May 16, 2011

Kemas Dan Rombak



Assalamualaikum...
Kepada semua rakan blogger , LM nak kemas sikit blog ni . So ...bila kemas - kemas pasti ada benda yang kita nak tambah dan ada yang kita rasa nak buang kan ? LM minta tolong kepada rakan yang selalu datang komen sini yang rasa ingin jadi bloglist LM , sila tinggalkan link anda di entri ini . Tak perlu buat entri..just tinggalkan saja link korang kat sini .


Kepada rakan yang dah ada , tak perlu pun buat begitu . Sebelum tinggalkan link , sila check nama korang di bahagian putera atau puteri . Jika dah pasti tiada , baru tinggalkan link ye ? Tq tq...kepada rakan yang berminat jek okey!


www.tips-fb.com

28 comments:

zacky ~786~ said...Reply To This Comment

saya3 :D

najihah sahami said...Reply To This Comment

ingtkan rombak semua termasuk gadget, layout ke apa tadi. aihh. sis ni. hehe

btw, mish dh check. nama mish memang lam bloglist dh..yeay!! thanx sis!

waN Mohd Salim said...Reply To This Comment

ps ps mauuuuuuuuu hehehe

la la la la

MataHati @ MH said...Reply To This Comment

err...sya nak menempatkan diri jugak dlm list LM boleh tak?

buah cempedak diluar pagar,
amik galah tlg jolokkan,
sya blogger baru nak belajar,
kalau silap tlg tunjukkan...

al-lavendari said...Reply To This Comment

uncle dah check .. alhamdulillah blog uncle ada.

nak senyum juga, diletakkan di bawah senarai putera !

patutnya bawah veteran .. hehe

JIJI YU said...Reply To This Comment

nak jadi permaisuri je leh tak

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

zacky-wokey...nnt sis letak.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

mish-hehe..mmg dah ada

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ps-mmg dah ada..nnt akak letak

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

MH-mmg dah ada pun

sarah mohamad said...Reply To This Comment

saya takde pun kak LM? hiks

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

al-lavendari-hehe..nnt uncle sorang2 jek dlm tu..sunyi lak

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

jiji yu-wahh nak jd permaisuri lak ?haha

~Kirin Selama Perak~ said...Reply To This Comment

putera datang ni,kak
:)

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

kat mana bloglist nya kak LM? wah,tahniah da bedotcom da akak ea....kak, setau sy lau dah tukar domain ni, bloglist memang kene wat balik....^^

Adinda Amy Sensei said...Reply To This Comment

hai kak LM....saya singgah di sini...moga persahabatan kita kekal...salam mesraa...hehe

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kakak punya dah ada kot....

forever love said...Reply To This Comment

TAK BOLEH NK KLIK PUN UMMI... ATQ ADA TAK.?

Jangan Kalot said...Reply To This Comment

Kemas2! blogwalking here...

pRiNCe said...Reply To This Comment

wah bestnye blog ni..
kalau prince nak datang selalu boley x?
hehehe..

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

waaaa, KAMI dah takde, dulu ada. :)

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

bloglist link zai nye blog dah xde pun :(

diana said...Reply To This Comment

nama saya ada tak dalam bloglist!!
apa??tak de???
nak kena ni..
heheheeh...

Nini Hartini said...Reply To This Comment

owhhh kalau ber dot com akn hilang ye bloglist. huhu... baru tau. satu ilmu baru.

Tahniah LM :)

Melur Jelita said...Reply To This Comment

Tahniaah Adik jelita..nak letak kat bahagian mana ya? akak bukan puteri..hehe

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...Reply To This Comment

Nk jgk LM.. Hehe..
http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/

Peri PiA said...Reply To This Comment

LM jgn lupe ye,hihi

http://pia-pinkylita.blogspot.com

Haziq Haiqal said...Reply To This Comment

mulai dri hari ni, Xnak jadi silent reader...^^
nak masuk jugak bloglist..

http://mydiaryhaziqhaiqalprop2.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...