Monday, May 30, 2011

Maaf Buat Blogger Sha a.s



Assalamualaikum...
Maaf dipohon buat blogger sha a.s . Malah jutaan maaf sebenarnya ingin sis LM mohon dari anda . Sebeanrnya LM ziarah dan follow blog dia . So dia pun rajin singgah boleh dikatakan setiap hari ke blog usang LM ni . Rajin komen  entri yang ada . Tapi malangnya LM tak dapat komen atau taip kat shoutbox beliau . Memang pelik ...masuk sumbang trafik je boleh...bila dah baca entri memang tak boleh nak taip .

Bila send saja komen , serta merta lappy LM akan padam . Dah lebih 3 kali kena begitu so LM memang tak berani tanggung risiko lagi . So...buat sha , maaf kan akak ye . Akak tetap balas ziarah dan baca entri sha tapi akak tak boleh tinggal jejak . Tak tau kenapa . Pelik dan memang pelik ! Maaf ye sha...akak singgah baca je blog sha...mmg ada jadikan blog sha bloglist akak . Kalau ada fb add la akak nanti ye sha . Leh join group akak juga kalau minat nak promote entri sha .

www.tips-fb.com

26 comments:

sha a.s said...Reply To This Comment

uits kak, tkejut Sha bc n3 kali ni...mcm x pecaye akak bwt n3 khas utk Sha...ehehehe...

kak, its ok..sbb Sha noticed, Sha pn ade gak yg dpt bc je n3, tp bile nk comment x lepas..x tau apesal..

akak jgn rs bsalah ke hape..bab comment tu, klu akak x comment lgsung pn xpe..tpulang pd sesiape utk beri comment..xde pksaan okay.. :)

peace!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

sha a.s-alhamdulillah msg yg nak akak sampai kan buat sha sampai.tq dik coz sudi fhm.mmg rasa bersalah.sbb akak ni mmg akan bw bls ziarah pd mereka yg dtg komen.tq ye dik..atas sokongan terhadap blog akak ni.

gedek! said...Reply To This Comment

macam aidilfitri la pulak....

bermaaf-maafan!

Tina Othman said...Reply To This Comment

wah...special entry, bestnya..saya pun selalu kena, bila nak komen pc padam

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

hedek-hihi...tak perlu tgu aidilfitri kan uncel?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

tina-ye ke?naper ye jd camtu?panik akak.

diana said...Reply To This Comment

ada ye jadi gitu??
apa puncanya ye??
saya pernah jadi gitu..
tapi kat blog ellen.
bukan terpadam ..tapi broadband tetiba no conection..
sebab tu blog ellen jarang2 saya singgah.

najihah sahami said...Reply To This Comment

waa..spesel entry..hehehe...

nape la smpai boleh jd terpdam lak eh kak. pelikkk..pelikk..hehehe

azian said...Reply To This Comment

akak...
apsal jd gituan sih???

sy tinggal jejak di sini utk pengetahuan akak...heheheh

ejulz said...Reply To This Comment

ejulz salu jugak x dpt nak komen sstgh blog ni.. bila komen mintak login balik.. bila dah login.. komen x masuk jugak.. ishh..

ejulz said...Reply To This Comment

tapi xde la sampai tahap komp tpadam.. heHe

ieda said...Reply To This Comment

uishh x leh komen ya dik .. ermmm akak pun x paham kenapa jadi mcm tuu .. so far akak masuk blog adik manis tuu ok jeww .. ermmm mgkin sbb pakai lappy kot .. cer coment guna komp jgn gune lappy .. try test ! :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

diana-huhu...entah la.tak tau naper.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

mish-akak lg pelik!huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

yan-hahaha..sampai tggl jejak cara camtu ke?hihi..akak tau yan dtg

THE LEKAT LEKIT STORY said...Reply To This Comment

bagus betul LM ni..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ejulz-maybe sbb awak pki Broadband kot?huhu.sis ni terus padam

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

eida-ala sis..adik takda pc ler..ada 2-2 ni semua nyer lappy..huhu

Aku Ibu Muda said...Reply To This Comment

hurm...pelik nih....napa ek..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Lekit-tu la..nak sampaikan kat sha..risau dia kecik hati

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

AIM-entah la..akak pun tak tau naper

kiz said...Reply To This Comment

tak per2..janji dah selesaikan..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

kiz-ye..hehe

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

ada setting dia yang tak betul kot kak...

Eyrique Ettiqazz said...Reply To This Comment

komen tu bkn tanda kita pengunjung setia..tp kdg2 kita berkunjung tp x sempat nak komen sbb kekangan masa.

AMMAR YASIR said...Reply To This Comment

Pelik!!! Blog tu ada virus kot...huhuhuhuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...