Monday, May 23, 2011

Menu Mudah - Nasi Ayam


Assalamualaikum...
Memang mood nak masak takda . Kemalasan melanda diri , pening dah sakit dada . So menu yang paling ringkas dan cepat nak buat hari ni cuma nasi ayam saja .


Dah lama tak buat nasi ayam . Harap menu ni boleh membuka selera orang dalam rumah ni . Semua boleh makan , siapa nak pedas letak sos lebih . Takmo pedas tuang sup saja..hehe .

Menu apa ye yang lagi cepat penyediaannya saat badan tak sihat selain nasi ayam ? Nasi goreng kot?hehe . Apa pun LM  pasti nak nasi....kena nasi juga .


www.tips-fb.com

21 comments:

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

nasi bujang lagi cepat penyediaannya kak, heee.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

KAMI-nasi bujang tu apa?

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

nasi putih + telur dadar + sup = nasi bujang, heee.

Peri PiA said...Reply To This Comment

pia lunch nasi ayam tadi,hihi
yum2

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

KAMIHIDUP-owh..patutla masa mkn ngan adik bujang..dia order nasi dan telur.tp minta sup.br tau.haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

oia-wahh kita sama

apik pehe said...Reply To This Comment

dah lame tak bedal nasik ayam..ngidam nih

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Api-hihi..org lelaki pun tau ngidam

miszlullaby said...Reply To This Comment

sedapnye nasik ayam. kat sini kalau jual nasik ayam laku sngat tau.hihi.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ML-tu la..akak pun wat sendiri.klu beli mahal sgt.

Syafiq Rosli said...Reply To This Comment

tengok gmbr je..dah tau sedap tau..hehe

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

simple tapi wan pon selalu suruh mak yang buat.huhu

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

nasi goreng pataya.........

ada telur selimut nasi.. hehehe

EZAN IDMA said...Reply To This Comment

wah sedapnye kak. org tgh diet ni. sob -_-

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

syafiq-wahh ye ke ?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

rozuan-takpe,,air tgn mak lbh sedap tau

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

sis ayu-ye..tp saya tak pandai buat nasi goreng pataya.selimut dia pasti gagal ...tebal dan patah..haha.

emieysandra said...Reply To This Comment

sme la emiey pun, nak nasi..nak nasi jugak, huhu^^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ezan-jgn diet la dik..mkn dan mkn.janji sht

akuanakpahang said...Reply To This Comment

Kat tmpt saya nie popular nasi yang penyek :) Janji kenyang :)

Sharinginfoz said...Reply To This Comment

nasi ayam memang sedap, kena pulak ayam yang garing.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...