Wednesday, May 4, 2011

Mungkin Saya Perlu Rehat


Assalamualaikum...
Dari semalam hidung berdarah . Mungkin sebab panas badan kot ? Tadi borak ngan atiq saleh , dia paksa gi klinik malam ni . Alahai...anak dara tu risau bebenor kat ummi dia . Takda apa - apa kot ? maybe cuma perlu rehat lebih sikit je .


Tiba - tiba tadi...ada benda mengalir . Ingat kan selsema , rupanya darah mengalir lagi dari hidung kanan pulak . Dari semalam yang kiri , ni kanan la pulak . Ishhh terus nampak bintang...kelip kelip je rasa tengok darah mengalir cam selsema..hahah . Rest dah terlebih - lebih dah ni tau !
www.tips-fb.com

19 comments:

najihah sahami said...Reply To This Comment

sis..baik pi klinik...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...Reply To This Comment

panas sangat la tu sis...

minum air masak banyak sket yer..

jaga diri n baby =)

bersama kak Es said...Reply To This Comment

laaaa..tak gi klinik lagi ke??

Meh sini kak Es bawa gi.

Eyrique Ettiqazz. said...Reply To This Comment

lama x singgah sini.rindu untuk menghirup udara segar dr sini....letak ais kalau ada pendarahan spy drh tu eku balik..

shatooman said...Reply To This Comment

g klinik..bnyakkan baring..jgn kerja kuat2..

al_hakim said...Reply To This Comment

bnyk kan minum air sis..lame tak dgr khabar..tc ye..=)

JIJI YU said...Reply To This Comment

sis..hurm..panas sgt dah tu kot..jg dr leklok sis..kek carrot tak merase lagi ni..hehe

ejulz said...Reply To This Comment

dah berbadan 2 mmg la perlu bnyk brehat..

eRza farEeha said...Reply To This Comment

sis..g klinik taw...
mybe panas kot..:)

ukhti syikin said...Reply To This Comment

sis rehat... rest2 hehehe.. ice2....


rest .. ice... compress sket ... elevate sket ke atas..

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

LM
jaga kesihatan.. disana musim apa?? harap cepat sembuh yer...

jgn lupa isi ais kat hidung if berulang... ye

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

rehatlah kak. pergi jumpa doktor pun bagus. :)

Peri PiA said...Reply To This Comment

btl la,LM rehat puas2 elok2 ye

jage diri n baby,xoxo

... said...Reply To This Comment

as salam..
oo..kalau keluar darah kat hidung, biasanya sebab kepala panas@belakang tengkuk.

tapi tu kes2 umu, takut jadi apa2 yang melibatkan sistem pernafasan. huhu..bahaya tu kak LM

akuanakpahang said...Reply To This Comment

Salam, utk petua hidung berdarah ambil daun sireh diramas di sumbat didalam hidung.. kat sana ada ker daun sireh :)

black_mel said...Reply To This Comment

kena bnykkan berehat...cuaca x menentu skrng nie..xD

r-5 said...Reply To This Comment

semoga cepat semut LM. badan tu panas tu sebab demam. K LM ni ada sajak hari ibu buat LM n ibu2 di dunia. hehe. http://ikanmasin164.blogspot.com/2011/05/mothers-day-special-gift-poem.html

Wanzi said...Reply To This Comment

kebiasaanya kalau hidung berdarah adalah disebabkan panas.... utk ngelak darah keluar biasanya letak daun sireh di hidung... insyaallah

✿....rossa alina....✿ said...Reply To This Comment

bahaya ni..kne g klinik tau!!jaga kesihatan k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...