Saturday, May 28, 2011

Novelog Pertama Buat Kami Jatuh Hati



Assalamualaikum...
Tadi sis Melur Jelita terkejut kerana terjumpa entri saya promote novelog beliau . Novelog ASST(Awak Suka Saya Tak?)dari sis melur adalah novelog bersiri yang pertama LM layan sejak berblogging hampir setahun ni . Alhamdulillah memang seronok layan novelog beliau . Rakan - rakan LM yang tak minat dengan blog pun ramai yang layan novelog sis melur tau .


Bermula status LM di facebook mengenai kemenangan LM dalam GA sis melur jelita yang menghadiahkan penginapan di Hotel Seri Malaysia Kulim , Kedah selama 3 hari 2 malam membuatkan rakan - rakan di qatar ni tertanya - tanya apakah yang LM menangi . Mereka mula menerjah novelog sis melur dan akhirnya hampir semua rakan melayu di compound LM layan blog sis melur dari episod awal sehingga kini .


Hebatkan sis melur jelita ? Wahhh ...pasti banyak trafik yang sis melur dapat setiap hari...tahniah dari adik ye sis melur jeita... Sis melur jelita sungguh berbudi bahasa dan sangat memberi semangat tatkala LM sakit dan sedih . Alhamdulillah dipertemukan dengan kakak blogger yang begitu baik seperti sis melur jelita , Kakchik- ella (KC) , kak es dan anda semua yang baik hati . Bagi anda yang ingin membaca novelog sis melur jelita sila klik banner novelog di sidebar LM ye.
www.tips-fb.com

22 comments:

Mrs.Yie said...Reply To This Comment

masa mula2 kak melur tu buat asst,akak x pernah baca..cuma tinggalkan jejak saja kat blog beliau..maklumlah,terus terang akak cakap ye..akak memang x suka baca novel dari dulu lagi..tapi sejak kak melur buat entri mengenai dia kecik hati dengan satu teguran di facebook mengenai watak hilman,dari situlah keinginan untuk membaca novel asst datang dengan sendiri je.. :)

caliph shuriken said...Reply To This Comment

uikss, bila gi bercuti kt kulim tu?

latest en3: angry birds versi google chrome

alexa yussida said...Reply To This Comment

baca tajuk post td memula ingtkan akak nak buat novelog mcm mana akak jatuh cinta..ekeke..silap faham nih..insyaAllah ade masa nti yus terjah sis melur plak :)

tc ye kak..btw,due datenye bile ni?

zaMir said...Reply To This Comment

macam2 boleh buat dgn blog ni kan?? makin kreatif blogger2 smua...huhuh...

Peri PiA said...Reply To This Comment

pia dah bace,pia suka!

Melur Jelita said...Reply To This Comment

Allah...adik jelita..ada lagi entry untuk akak..alhamdulillah..terimakasih ya adik jelita ....sudi menyokong akak dan ASST ...
Trafik tak ad ala tinggi mana , biasa - biasa saja..dalam 300 - 500 saja..naik turun..ehehe

Sebab akak tak pandai berblog dan juga jarang bw kerana masalah brok dan masa

pearl jade said...Reply To This Comment

bestnya buat e-novel ade org bce
sye x tentu ade org bce..eceh mcm la sye buat e-novel kan..hehe

sye hantu novel kak
nak terjahla cmni..hehe
akk sihat?
muaxxxxxx


SEGMEN : Froogy Ady Budika Cari Jodoh

dayang said...Reply To This Comment

wah..kak..beruntung dan bertuahnya dpt hadiah GA!..tak penah org buat tau..enjoy ye kak! t post gmbr percutian kat sna ye.. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Mrs.Yie-ye sis..saya pun tak ikuti drawal.bila dah bc..terus jatuh hati

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

caliph-hehe..bln dpn kot gi sana.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

alexa-hehe..tq yus.silalah baca.

Eyrique Ettiqazz said...Reply To This Comment

push push push LM..bkn pasal beranak erkk tp pasal teruskan blogging,promote blogger lain n ape kate buat novelog seniri...

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

kalaulah kak ayu sempat BW..
mmg kak ayu akan singgah selalu di blog melur jelita...

namun, masa tak dapat nak dielakkan..

kalaulah melur jelita ada novel dalam pasaran sure kak ayu akan dapatkan

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

zamir-ye zamir..kreatifkan?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

pia-hehe..pia pun baca ye

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

melur jelita-sama2 akak...moga blog akak makin maju.blog adik pn biasa2 je kak.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

pearl jade-hehe cuba buat dulu.sure ada yg baca tau.akak akan terjah hari2 .hehe....


akak sht2 saja siti.hrp siti pun sht.dah cuti sek kan dik?mesti syok cuti kan?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

dayang-hihi..tiba2 rezeki dtg bergolek dik.tak sangka menang.nnt jika jd pergi akak post gmbr.jika tak jd..akak bg hadiah tu pd org lain

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

EE-hehehe..ada2 jek psl push beranak lak.ishhhh.

akak tak pandai wat novel la EE...baca novel mmg suker!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

sis ayu-nnt kita pujuk sis melur buku kan novel dia ye!

JIJI YU said...Reply To This Comment

dah ramai dah penulis berbakat..nanti nak suh ghost writer wat buku sebijikk

Nini Hartini said...Reply To This Comment

ahhh mesti best ASST tu kan? tp tini takut nk ngadap pc lama2 skrg ni. maklumlah dah mula rabun dekat. adeh~ ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...