Thursday, May 5, 2011

Orang Perempuan Kalau Dah Berjumpa ...



Assalamualaikum...
Hari ni bekpes umah kawan LM . Wahhh dia ajak bekpes umah dia hari ni . Kami ramai - ramai bekpes sama - sama sambil borak panjang . Ina murah hati nak ajak kami bekpes , so LM gagahkan diri jugalah berkumpul dan borak ngan kawan - kawan .LM ni sebenarnya makin malas nak beraktiviti luar . Penat la..perut makin besar .


Tapi...LM keluar rumah pukul 9 pagi , makan dan borak pukul 1.30 baru balik dari sana...keh keh keh . Lama betul kami sembang sampai pukul 1.30 baru balik . Adoiii tu lah perempuan . Bila dah berjumpa , borak tak abis - abis . Memang enjoy bila jumpa sekepala . 


Banyak gak makanan tadi . Ada meehoon , roti yang kak zue buat , ada kue tiaw kak ani yang sgt2 sedap , macaroni , jemput - jemput udang , kuih dan apa lagi ek ? cam ada lagi..tak ingat la...banyak sangat . Semua enjoy , sampai umah jek encik suami call . Dia tanya gi mana tadi call umah tak angkat ? hahaha...dia tau LM gi bekpes...tapi dia terkejut sebab lamanya bekpes???keh keh keh . 


Pssttt: kalau gi umah kawan yang sekepala memang lama . Cuba suh gi umah yang tak best..laju jek makan dan minta diri nak balik kan ? tu lah style LM .

Jom kenal ngan kawan blogger ni .

www.tips-fb.com

26 comments:

Eyrique Ettiqazz. said...Reply To This Comment

jgn bergosip yg bukan2 sudah...hikhik

cik heroin said...Reply To This Comment

salam, pertama kali singgah sini ^^,

JIJI YU said...Reply To This Comment

orang laki pon same je rasenye kak oit..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

EE-hehe..tak der la topik bukan2.biasa2 jek

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

cik heroin-wsalam ..hai.salam kenal

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

jiji yu-hehe..org lelaki jmp kat kedai kopi kan?

EZAN IDMA said...Reply To This Comment

brape bulan da kak?

akuanakpahang said...Reply To This Comment

Orang pompuan kalau dah berjumpa dpt berborak boleh lupa dunia :)

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

kalau dah sekepala memang begitu, heeee.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Ezan Idma-ALhamdulillah..dah tak lama dah.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

AAP-hehe..lum lupa dunia.msh tau jln pulang..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

KAMIHIDUP-HEHEHE...

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

amboi aka tak ingat rumah ye bila dah jumpa geng.huhu

bersama kak Es said...Reply To This Comment

ya ampuuunnn...
itu bukan bekpes dah tu.
dh brunch dah kalau gitu (breakfast+lunch)

memang seronok kalau dah dapat berkumpul ..kannn

psstt ~terima kasih kenalkan Kak Es kat kawan2 dik Comel eh :D

nur said...Reply To This Comment

Hai sis. Memang if jumpa geng terus lupa org sekeliling!! Excited sangat!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

rozuan-hehe..ingat la..mana leh lupa

Lelord said...Reply To This Comment

huhuhu kami kat handasaa ni pun cenggitu gak..kemain lama bertangga umah org

Peri PiA said...Reply To This Comment

x ajak pon,hihi

Melur Jelita said...Reply To This Comment

Sama je laki pompuan Adik jelita..hehehejom terjah kak es jelita dan kak ayu jelita

~izan~ said...Reply To This Comment

betul tu,kalau jumpa yg sekepala,mesti time dah nak balik pun bley baper kali lg dok benti2 nak jalan ke keta..sbb citer tak abis lg hehe..

Chegu Zubir said...Reply To This Comment

jom sertai
Segmen Ucapan Buat Ibu Tercinta

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

wow....
adakah kak ayu itu daku?

sayangku LM.. thanks laling

PS: dik, bab makan laju, terus balik tu... kak ayu setuju.. bukan tak sekepala.. tapi dalam hati tak ngam ooooo,..hehhe

Nini Hartini said...Reply To This Comment

betullah kak. Kdg2 jumpa kwn tu hari2 pun tp cerita mcm x pernah habis. hehe..

ghost writer said...Reply To This Comment

paling best pon tak yah susah-susah buat bekpes.

kalau pompuan berborak tuh faham lah jugak fiilnya macam mana..hihi

Amirrah Zawani said...Reply To This Comment

hahaha!! yea lah saya pun sama.. kalo yg sekepala mmg lama.. yg suam2 kuku, kejap je =p

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

standard la kan..
banyak benda nak kongsi kalau dh jumpe kan kak.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...