Sunday, May 15, 2011

Panggilan Uncle Melampau Tak ?



Assalamualaikum....
Buat apa tu ? Masih berblogging ke ....sejak blogspot meroyan memang hari ni rasa indah tuk berblogging kan ? hehe . Tapi ada lalat la pu lak singgah blog LM sejak akhir - akhir ni . Tadi nak tekan jek setting private kan blog ni , tapi kesian lak sebab tak bagi tau korang semua dulu . Tapi bila nak buka blog LM dah tak boleh tu paham - paham je lah ye ? Syhhhh gi jauh - jauh wahai lalat , ko tu bucuk..hinggap taik . Jangan dekat kat blog LM ni . 


LM tak pernanh undang sesiapa pun tuk baca blog ni . Kat FB pun takda link blog tau . Cuma rakan blogger jek yang sokong dan sama - sama naikkan blog ni . So kepada lalat , jangan buat kacau sini . Tapi kan ada sorang uncle ni memang baik tau . Rasanya dia ni adalah pembaca blog LM yang paling vateran . Ehhh ye ke ? entah ler..tapi setakat yang LM tau dia lah yang paling vateran . Blogger lama , peramah dan sangat merendah diri .


Selalu juga LM baca blog beliau . Cuma rasa cam tak sedap hati la bila panggil dia uncle sebab Uncle Al -Lavendari ni semua orang panggil dia Pakngah , Bos , Tuan Haji ...LM suka - suka jek panggil beliau uncle dalam fb atau blognya ....aduhh ampun yek uncle , rasa cam mesra anak beranak jek panggil uncle . Tapi segan ler bila status uncle semua orang panggil bos , tuan haji ..awak lak tiba - tiba panggil uncle , hihi .....apa pun..uncle memang best , tak sombong dan baik . Teringin lak nak jumpa uncle hamzah ni . Tinggal Seremban rupanya..hehe .

KomenSen

Buat uncle...maaf yek ananda panggil uncle..hehe.Termalu lak rasa bila baru perasan orang panggil tuan haji dan bos..huhu
www.tips-fb.com

14 comments:

Peri PiA said...Reply To This Comment

ehehe,blh kot

LM saba ye

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

sapelah lalat tu ye :(

Eyrique Ettiqazz. said...Reply To This Comment

lagi mesra LM.hihik..

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

uncle ok juga, tak salah pun kak. :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

LM kasi nama FB mai kakD add...

.m y z. said...Reply To This Comment

heheh comel je panggil uncle ;)

sarah-najwan said...Reply To This Comment

xpe panggil gtu..
uncle=pakcik..lebih mesra gtu..

Izamir Ridzwan said...Reply To This Comment

anon lagi ke..klu cmtu settkan yg ada google id sja boleh komen

najihah sahami said...Reply To This Comment

kak..xyah la nk private2 blog...adoi.ari tu dh erza ngn anis. ni akak lak..janganla kak..xkan kerana lalat kami jd mangsa kot...

Encik MamaT said...Reply To This Comment

kan boleh set.. g setting... alahai.. susah btol la.. dok kacau blog orang ngan hidup orang kenapa tak tau... tak dak keja dah kot... haha

Budak Botak said...Reply To This Comment

Set mcm IR ckp tu la Kak Miza, atau pun buat komen approval, he3 lama2 lalat mati la ...

Entry terbaru -> Daphne Selfe - Model Wanita Paling Tua Di Dunia... (",)

al-lavendari said...Reply To This Comment

ini orang yang LM paggil uncle tu nak komen.

uncle tak kisah nak panggil apa .. lagipun memang dah ada cucu pun. bila panggil uncle tu, rasa macam muda pulak. teruskankan panggilan yang menyenangkan hati LM.

yang panggil boss tu kebanyakkan yang sedang dan pernah bekerja dengan uncle. since LM tak pernah kerja dengan uncle tu, panggilan uncle tu yang selayaknya.

tapi kekadang uncle tersasul juga membahasakan diri .. kejap saya, kejap uncle dan kejap pakngah.

tentang lalat-lalat tu biaq pi lah kat dia. kalau kita bunuh se ekor, se ekor lagi akan datang !

*bila balik Mesia nanti, silalah datang ke rumah.

anamizu said...Reply To This Comment

ha tu TUAN UNCLE dah mai komen utk ummi..hihi

caliph shuriken said...Reply To This Comment

owh, lalat tu kaler apa? hukk...

latest en3: misi sang juara

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...