Tuesday, May 31, 2011

Penat Dan Mengantuk


Assalamualaikum
Summer telah tiba . Bermakna di Qatar ni pukul 3 pagi dah azan subuh , awal tak kalau subuh pukul 3 pagi ? hehe . Dah la subuh awal isya'masuk lambat pula tu . Bermakna waktu tidur semakin kurang . Bangun awal dan tidur lambat .

Gambar+orang+mengantuk

Lepas siap kan anak - anak ke  sekolah LM nak rehat la sebentar . Nak layan tidur , penat sangat badan ni . Baby dalam perut ni malam tadi takmo tidur , tu yang rasa keletihan . Petang semalam sebelum maghrib buat carrot cheese cake , lepas maghrib ke klinik pula check kandungan . Busy !!!

www.tips-fb.com

27 comments:

sha a.s said...Reply To This Comment

syokk ooo layan tdo...nk pulak time tgh byk keje nih...ehehe

Cik Ina Do do Cheng said...Reply To This Comment

teringin nak wat carrot cheese cake. belum ada kesempatan lagi.biasalah pregnant memang letih sikit, lelebih lagi kalau baby dalam perut aktif waktu malam tak nak tidur.

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kakak terbayang LM sedang sarat sekarang. Namun kakak suka LM masih rajin nak buat pelbagai resepi. Itu yg baby tak tidur. Rehatlah LM....

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

akak awal nya subuh.3pagie?hmm then trus siang ke kak?hmmm mst penat kan.take a rest kak.

AMMAR YASIR said...Reply To This Comment

Awalnya..pukul 3 pagi dah subuh.... Sedapnya carrot cheese cake...

JIJI YU said...Reply To This Comment

woooo carrot chees cake..nyum2..nak kak..

D_08 said...Reply To This Comment

Awei nye cik LM.....tapi waktu berkoje dengan sekolah same jugak kan??? deme tak edjas kan??? tapi bile udah bangon ni musti payah nak tido balik....lagi2 pulak tengah mengandong niii.... sabo la cik LM.... banyak dah pahale cik LM dapat ni...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

sha-hehehe...tu lah.mmg syok

diana said...Reply To This Comment

saya baru bangun..
wakakakak

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

cik ina-saya mls memarut carrot tu.yg kerja lain tu main tuang2 jek.tp hubby tlg parut,tu yg cpt sket tu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

kakzakie-huhuhu...akak leh bygkan ke?saya nak letak gmbr dlm blog ni pun gerun.risau org lari ..hik3.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

rara-ye lah..pas subuh terus terang la dik..tu yg penat ni.tq ye rara.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ammar-hehe..mmg awal.kek tu anak2 suka

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

jiji -nnt akak rajin sket br upload gmbr ye

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

D_08- tu la..time sek jek mereka blk awal sket skrg ni...tp mmg rasa letik dlm sarat2 ni

Lizzie Yasmin said...Reply To This Comment

mcm bangun tengah malam sembahyang lar kn.. Tidor - sembahyang - tido balik..

apik pehe said...Reply To This Comment

hehehe..baby kat dalam tu nak tgk citer kartun kot malam2 buta..hehe

najihah sahami said...Reply To This Comment

wahh kak, awal btoll kalau 3 pagi.

xpela sis...jaga diri bebaik. nanti kan jadi pape xlepas lak nak balik malaysia. hehe

Aku Ibu Muda said...Reply To This Comment

kak...brapa jam je tidur kalau macam tu?

Peri PiA said...Reply To This Comment

LM,jgn penat2 sgt k

nak kek,hihi

NOOR FATIN said...Reply To This Comment

awalnya subuh! malam jadi singkat la. huhu

zaMir said...Reply To This Comment

akak byak2 berehat ye...kesian kat akak,...

ejulz said...Reply To This Comment

banyakkan berehat.. kesian baby lam perut tu.. heHE

Gayahspears said...Reply To This Comment

Salam akak...
ntah kenapa.. Gayah pon rase penat dan mengantuk je semenjak dua menjak nih... nk kata ngandung??? da tentu2 tak..huhu

Mohamadazhan hjDesa said...Reply To This Comment

awalnya subuh kak?huh..

xpa merantau di negeri orang suatu pengalaman tu =)

mohon izin link blog akak dalam list mujahidah...blog yang menarik =) TQ kak

Hanis Azla said...Reply To This Comment

dalam keletihan, dalam busy.. sempat juga buat carrot cheese cake yer.. rajinnya.. semoga ibu dan baby yg di dalam tu sihat2 hendaknya..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

diana-uik...br bgn?hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...