Tuesday, May 3, 2011

Picnic Lagi...



Assalamualaikum....
Jumaat lepas kan LM kata sediakan 4 ekor ayam untuk beraktiviti . Sebenarnya LM dan family bersama beberapa orang rakan berpicnic di Beach Club company encik suami . Seronok bawa anak - anak ke sana ....meriahnya mereka main pasir di pantai...LM tak jenguk pun pantai sebab dah banyak kali sangat pergi ke sana .  Kami berbbq dan buat port luck macam biasa . Bertolak selepas solat jumaat dan perjalanan memakan masa sejam dari rumah . Selepas solat isya' kamu gerak balik ke rumah ...



 LM dan rakan - rakan

Kami pergi 5 keluarga dan suasana amat emriah sekali . Makanan sampai tak terhabis makan . Seronok dan meriah .


Ayam pelbagai rasa , ada lamb , sausage dan udang juga...udang bakar last.hehe

Sebenarnya kami juga bawa bekalan nasi , rendang , buah , kuih muih dan pelbagai hidangan lain . Tapi akibat seronok berbual...gambar lupa nak snap . Hehe ...yang penting anak - anak enjoy .


Pondok kami berdepan dengan playground dan hampir dengan pantai..


kami ber4 saja...kak ija busy menguruskan si kembarnya.Bila camera dipetik je..kak ija pasti hilang..huhu

Abaikan si debab baju hijau tu ye..hehe . Alhamdulillah...semua happy dengan picnic kali ini . Mungkin ini aktiviti terakhir sebelum LM pulang ke Malaysia untuk bersalin . Lagi pun musim panas dan muncul...so kena duk diam - diam dalam rumah .
www.tips-fb.com

23 comments:

SM Banjamin said...Reply To This Comment

bestnye berpiknik.. last berpiknik, bln 2 klmarin, mase taipusam tak silap.. kat PD.. ni yg rase nak piknik lg ni... hmm...

Jo Qusary said...Reply To This Comment

sesi barbeku yg menggiurkan, hehehe...

Far8 budak baik said...Reply To This Comment

waaa waaa..best...
udang baka siap..
jeles disini..
hahah
waaa..ti farid sambut kat airpot..
=)

ghost writer said...Reply To This Comment

cipta lah banyak-banyak kenangan sebelum balik malaysia..

suka kalau buat bbq lamb...apalagi kalau bahan2 rencahnya harum sangat masa bakar...manis lak tuh.peh!

eqbalzack said...Reply To This Comment

sekali sekala best buat gathering mcm ni..
abg eq cuti panjang ni dengan keluarga juga..abeskan masa di Gombak..

sarah mohamad said...Reply To This Comment

best nyaaaa pergi picnic!!!!! hiks

zalin onceitalk said...Reply To This Comment

bestnyer kak..=)

ieda said...Reply To This Comment

seronoknya BBQ di pantai .. suke2 .. dah lama sebenarnya x berBBQ nie :))

Woofer Storm said...Reply To This Comment

bestnya p picnic umi lepas tension..heheeeee

Peri PiA said...Reply To This Comment

wah,seronok bbq

sarah-najwan said...Reply To This Comment

mmg seronok mkn2 gtu...da nmpk awk preggy tu...xpe LM..tu sihat namanya..

Hanis Azla said...Reply To This Comment

bestnya berpicnic ramai2 mcm tu.. tempat picnin tu pun nmpk cantik sgt..

Piasara said...Reply To This Comment

"Alhamdulillah...sungguh meriah dan seronok kalau dpt jumpa kawan2...banyaknya mknn,tentu sibuk chating sampai lupa makan.."

akuanakpahang said...Reply To This Comment

Salam, aduh bestnya dpt gi picnic kita lama dah tak gi picnic :(

zaMir said...Reply To This Comment

kalau akak picnic kat sane...kami pulak kenduri kat rumah ujang..

JIJI YU said...Reply To This Comment

nak itottt

azzey said...Reply To This Comment

mmg best berpicnic sambil ber barber'q'...hu3...

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

wah, bestnya, satu hari nanti KAMI nak pergi doha lah kak. :)

Suara Kalbu said...Reply To This Comment

Sedapnya yang bergelimpangan utk dibakar tu LM.. terliur pulak akak

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

nampak gaya pantai tu mcm cantek N bersih kan...mesti best kan..

S..U..D..@..I..S said...Reply To This Comment

dedap nmpak yg berbakar tuu

kakchik@ella said...Reply To This Comment

bestnya adik gi picnic. lama sgguh kc tak gi picnic dgn adik beradik.

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

haishh..best plak picninc kat tepi laut cmni..hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...