Wednesday, May 4, 2011

Radio Sesuka FM



Assalamualaikum...
LM nak sebar - sebar berita terkini . Korang pencinta lagu di radio ke ? Sebenarnya LM nak ajak semua pembaca dan rakan blogger semua untuk terjah ke Radio Sesuka FM . Baru je masuk follow blog ni...kawan LM sue yang bagi link .


Radio sesuka FM ni masih baru dan LM adalah follower ke 9 blog ni . Jom ramai -ramai support blog yang best ni , selain dapat mendengar lagu terkini dan best ! Boleh minta lagu lagi tau..haha .


LM pun ada request lagu kat sana tadi . Terubat rindu nak dengar lagu dari Malaysia...Tq kepada Dj Pojie yang best siap pomot nama LM lagi tadi kat sana...jom -jom dengar sama - sama . Just klik saja di SINI . 
www.tips-fb.com

8 comments:

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

wahhhh yeke.nk kelik jap lah.

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

kak, try dengar radio ni. ohmedia.fm best gila. :)

sarah mohamad said...Reply To This Comment

jooooom. nak mitak lagu awan nano. hiks

JIJI YU said...Reply To This Comment

mueheh.dgn segera..

Nini Hartini said...Reply To This Comment

kenapakah namanya sesuka? hehe

bersama kak Es said...Reply To This Comment

sesuke je..dah ikut hehe

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

hehehe....shida dah follow ke...

Aku Ibu Muda said...Reply To This Comment

leh apply jd dj kt sana plak...hihii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...