Thursday, May 5, 2011

Review Blog



Assalamualaikum...
Dah lama LM tak review blog rakan - rakan . LM kenalkan dengan 3 blog dulu hari ni ye ? Sok LM kenalkan 3 lagi . LM akan kenalkan korang dengan rakan - rakan yang sentiasa sokong blog ni . Rakan yang sentiasa komen entri LM , yang selalu jenguk sini hari - hari .


My Photo

LM tak crop header blog EE ni . Tapi ni gambar yang EE selalu guna semasa komen . EE ni antara rakan yang selalu komen hampir semua entri LM . Terima kasih EE . Jika dia terlepas entri LM...dia akan komen yang tadi , semalam dan kelmarin punya . Hihi..baik kan EE ?

My Real Fairy Tales

Ini header blog Peri Pia . LM tak pasti kenal pia dari mana . Tau  - tau je...dia memang selalu datang komen hampir semua entri LM . Jika tak silap , Pia adalah pembaca blog Ben Ashaari . Mungkin pia datang dari blog encik ben kot ? Tapi..kami makin rapat dan mesra...suka pia yang peramah dan sweet tu .


Yang terakhir ni..sebenarnya bukan calang - calang orang . LM segan juga pada dia kerana dia sudi datang baca dan komen blog LM yang entah apa - apa ni . 

TOWARDS INFINITY
Ini header blog Dr Mohamad Hafiz . Macam mana Doktor Mohamad Hafiz boleh singgah blog LM pun LM tak pasti . Pertama kali dia datang komen semasa LM buat entri tentang hospital kerajaan . Dari situ kenal doktor ni dan sejak tu dia sudi pula singgah membaca ke sini . Apa pun..memang malu dan terharu sebab ke tiga - tiga mereka ni sudi menyokong blog LM...tq .


Esok kita terjah 3 blogger lagi ye ? Siapa yang kena ? esok kita tau lah...bagi yang belum direview , jangan susah hati ...turn anda akan tiba nanti . Da~~

www.tips-fb.com

37 comments:

JIJI YU said...Reply To This Comment

ya ALLAH..engko bukakan lah hati kakak ku ini untuk mereview blog ku..ahahaah....

Wanzi said...Reply To This Comment

bagus entry ni LM.. sekurang-kurangnya kita tidak lupa pada sahabat handal, dan inilah cara terbaik mengingati semua... nice

Eyrique Ettiqazz. said...Reply To This Comment

omg...10q sgt2 wpon EE skrg dah jarang sgt on9...ape2pon jgn risau EE still akan terus soskong LM n jadi ur pembaca paling setia..sorry erk akhir2 ni jrg dtg sini.....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Jiji Yu-hihi..apasal kalau ustaz sorang ni dtg komen mesti sis rasa nak gelak.Amin...hahaha..sabaq na!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Wanzi-ye..betul tu..hehe.saya tak lupa jasa awak semua.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

EE-hehe...takpe.akak phm.EE selalu komen pun akak dah gembira.

najihah sahami said...Reply To This Comment

waa..sis...semua blog ni mish xpenah singgh lagi. lepas ni boleh la kenal2 kan sis....

cik fza said...Reply To This Comment

hebat2 belako ni. :)

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

wah, untunglah siapa kena riview dengan akak. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

najihah-ye mish..gi lah kenal2.akak akakn review 3 blog setiap hari pas ni.blog korang yg selalu komen la..sabar ye

ieda said...Reply To This Comment

suke2 .. bile nak review blog akak ! :))

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

cik fza-gi lah kenal2 ye?.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

KAMIHIDUP-akak akan ambik 3 blog tiap hari..hehe

hawiz said...Reply To This Comment

waa..........nk kak LM review gak la..yeayyy..

Sunah Mohammad said...Reply To This Comment

Dr. Hafiz!!! ngee~

akak, skang kat sana kul 5.30 pagi ye???

Peri PiA said...Reply To This Comment

MasyAllah LM

Terharu sgt :'),terima ksh sudi citer fasal blog pia yg ntah hape2 ni,hihi

muah2...pia baru lps buat nugget ikut resipi LM

... said...Reply To This Comment

as salam..
wah wah wah!~
kak LM REVIEW LAGI~
erk. hari tu ams aujang kawen, kak LM datang tak? huhu. ta nampak

>_<

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ieda-hehe..sabar kak.esok msh ada..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

hawiz-boleh...tgu turn okey

bArdbOO said...Reply To This Comment

best kan bila ada org yg sudi komen setiap entri2 kita...rasa dihargai je.. =)

Nini Hartini said...Reply To This Comment

Entry LM x pernah mengecewakan. sbb tu ramai yg sudi kunjung. lgpun tuannya cantik dan baik hati. kalau sombong, tini pun x sudi singgah. hehehehehe

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

waa..sis wat review...
best2.hihi

sarah mohamad said...Reply To This Comment

hiks. tengah tunggu turn jugak ni. :)

Rizkyzone.com said...Reply To This Comment

aq juga mau donk blog q di ripview

Cikgu Nurin said...Reply To This Comment

Wah..mcm wartawan blog ni...

kakchik@ella said...Reply To This Comment

dlm ramai2 tu, yg kc kenal PeriPia je. Esok2 kc gi blog diaorg eh. Nak gak kenal diaorg tu. hihi.

Encik MamaT said...Reply To This Comment

agak2 bila la blog encik mamat ni akan direview... hehehehe

efa said...Reply To This Comment

waah2 bila akak LM mula mereview seronok negoknya plak hehe

ghost writer said...Reply To This Comment

ke tiga-tiganya belum kenal lagi.karang nak gi jenguk.

ferra said...Reply To This Comment

TERINGIN NAK BELOG SY DI REVIEW GAK SOB SOB SOB

MaiRa QuEeN said...Reply To This Comment

sis...maira nk jgak..review la...tgah nk perbaiki kekurangan..hope sis sudi ye...sis nie dh chat lom??take ye..

Belalang Hijau said...Reply To This Comment

belalang punya la lama tangguh nak review blog kawan2 yg selalu komen blog belalang...

pas bc entry sis nih, terus smgt nak buat balik...hee

Puteri Iqa Izyan said...Reply To This Comment

teringin nak jugak :P

r-5 said...Reply To This Comment

hahaha wah memang hebat2 pengomen setia blog LM ni. so nampak sangat LM ni famous, sajojah merendah dir. huhu

zaMir said...Reply To This Comment

rajin akak review blogger2 lain ye...hihi...tak sabar2 sy nak habis exam nih...

nizam lerr said...Reply To This Comment

Cantik ler blog awak, nak berkenalan leh, singgahler blog saya tajuk post terkiniSkype permudahkan penghantaran fail dari handphone...

Amanda Eltiqaz said...Reply To This Comment

Oh..tp itu bkn ke doktor yang langgar etika kedoktoran jual barang premium beautiful hai-o tu? rasa dh tak leh buka dah kan blog dia.

anyway, nice blog too~ blog surfing trjumpa blog awk ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...