Saturday, May 21, 2011

Sakit !



Assalamualaikum...
Perlu berpuasa dari malam tadi dan ambik darah pagi - pagi . Masih ada jangkitan kuman dan kandungan darah terlalu tinggi . Haishh dah buat 2 minggu lepas ujian glukose tu ...huhu . Kena buat lagi ...


Kali ni kena ambik darah 2 kali pula . Selang 2 jam ...sekali masa datang dan sekali kena ambil lepas makan . Kiri dan kanan kena cucuk . Sakit weiii dah la kali pertama tak jumpa urat , then darah takmo keluar lak tu . Grrr mujur nurse tu cun , so sejuk rasa hati ..huhu . Kali kedua agak mudah sebab nurse yang selalu tu buatkan . Tak la sakit sangat . Wahh dua - dua tangan kena...lenguh dan berdenyut .


Sakit , sakit dan sakit . Tak mampu nak cakap apa selain sakit..huhu . Tapi tak la bengkak cam adik dayang deno hadapi selalu tu . Camner deno rasa lebih teruk dari akak..huhu . Sabar je la...
www.tips-fb.com

17 comments:

gedek! said...Reply To This Comment

gayat ambik darah!

hoi!

bersama kak Es said...Reply To This Comment

time preggy penyakit yg datang tak dijangka kan?

jaga pemakanan ye dik

take care dan banyak2 sabar

Peri PiA said...Reply To This Comment

LM jaga diri k,kuatkan semagat

hawiz said...Reply To This Comment

sabar kak..insyaAllah..semua akan pulih tu..hawiz doakn..amin..

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

cucuk2 seram ni >_<""


"Grrr mujur nurse tu cun , so sejuk rasa hati ..huhu ." err, bukan ke zai yang patot guna ayat tu? haha :D

Bulan said...Reply To This Comment

take care ye sis :)

YAYA AZURA said...Reply To This Comment

nie la dugaan ibu hamil..sabar ye...

Melur Jelita said...Reply To This Comment

Sakit wooo kena ambil darah...sabar ya dik jelita..pi baca ASSt untuk hiburkan hati..ekeke

JIJI YU said...Reply To This Comment

sabar ye kak..moga2 jadi kaffarah dosa2 lampau

Kakzakie said...Reply To This Comment

Alahai kesiannya LM. Kakak doakan moga ada perubahan dan kena ikut diet yg doc berikan ye...

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

faham perasaan kena ambil darah banyak kali dan darah tak kuar dan banyak tempat kena cucuk, hmm, sampai terpaksa bius..tgn dah putih cam xda darah...pengalaman....

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

seksanya kalau tak jumpa urt,darah tak nk kua lagi lah payah.sian akk.sabar eh kak.

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

seriaulah pulak bila LM kongsi ttg cucuk2 tu..

aduh.. ngeri

JIJI YU said...Reply To This Comment

akak..kite tag akak..kalo rase cam ok..join le ek..kalo rase cam tak ok..mintak maaf kak ek..

http://nesloo.blogspot.com/2011/05/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html

kiz said...Reply To This Comment

jarum? ambil darah? haha..kalau aku kompom lari..memang dari dulu geli dengan jarum..tapi kalau terpaksa..rela je laa..

shatooman said...Reply To This Comment

sabar ye kak~ bila nk balik Malaysia? minggu depan??

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

TAKE CARE....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...