Sunday, May 8, 2011

Selamat Hari Ibu Buat Bonda - Nak Nanges!!!



Assalamualaikum...
LM buat sedikit kejutan buat bonda dengan menempah kek buat bonda . Tapi bila kek dihantar bonda gi KL la pula...mujur lewat petang tadi kek  tu sahabat LM hantar bonda dah sampai rumah . Kek tu LM tempah sempena hari ibu buat bonda . Rasa tak sempurna tak bagi bonda sesuatu . Nak bagi hadiah tak plan pun ...dah lewat tak sempat nak pos apa - apa ....so tempah kek istimewa jek .


Alhamdulillah..pagi tadi tempahan kek yang KECEMASAN dari LM petang semalam di terima oleh sahabat ku nana . Terima kasih kerana bersusah payah buatkan tempahan kecemasan tu . Chantek..pagi - pagi dia dah tag di Facebook . LM tak mo la tayang kek tu . Cuma..terharu dengan ini :

thanks kat kakak ku lydia miza mohamad norjaini yg suruh kak nana anta kek kat umah tok mak sempena hari ibu..menitis air mate mak..huhu..rndu kaw kalong!!..^_^


Huhu..tiba - tiba rindu bonda...takpe lah..hari ni bonda makan kek kaklong dulu , sok kaklong call . Dah lewat sangat time malaysia dah ni  . Nite bonda..SELAMAT HARI IBU buat bonda .
www.tips-fb.com

28 comments:

Peri PiA said...Reply To This Comment

jgn nangis LM :),Ok pia nk msk tido hehe

Eyrique Ettiqazz. said...Reply To This Comment

selamat hari bu LM.mak EE happy sgt mase kitorg adik beradi wish happy mother day..

Anis izyan Abd Rahman said...Reply To This Comment

dun cry2 yer

shatooman said...Reply To This Comment

selamat hari ibu jugak buat akak~ ^^

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

aduh.....
so touching

sure dia hargai walau LM jauh

Gayahspears said...Reply To This Comment

alulu..cumelnyer sis LM nanges..hih
camat ari ibu kat ibu Gayah jugak :)

asuransioke said...Reply To This Comment

salam sahabat, ape cerite nih kak.... dilekanlah dilanjut ye
saye ucapkan selamat hari ibu ye ?

Lelord said...Reply To This Comment

adehhh sebak lak, lela pun td kol mak, last year ada la celebrate kami adik-beradik beli kek n bbq session.

tahun ni belikan mak kain pasang beli kat indonesia tp sok baru dorang pos huhuh


happy mother's day miza

azian said...Reply To This Comment

kak...
tu laaa...sy pun kali ni tak dapat bersama dgn mak kak...tp mak sy cakap, takde kek tak pe...asalkan kita sentiasa ingat kat dia...heheh

p/s td jumpa kgin...heheh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Pia-huhu..tq friend.nite

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

EE-tq ..mmg lah mak terharu.diraikan oleh anak2.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Aniz-cry2 sbb rindu bonda..huk3

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ahatooman-tq adik.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

citarasa rinduan-tq sis ayu..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

cik gayah-uik..akak nanges cumil ke?hehe..tq adik

Bulan said...Reply To This Comment

samat hari ibu akak

wunny said...Reply To This Comment

alo2... sweetnyeeee... slamat ary ibu:):)

ukhti syikin said...Reply To This Comment

sedihnya sis :(

Piasara said...Reply To This Comment

"selamat hari ibu, LM..dont cry2..keep smile.."

Momok Nadim said...Reply To This Comment

Yay!!..SELAMAT HARI IBu...:)

najihah sahami said...Reply To This Comment

kalau mish pun mish nangis sis. dah la ank jauh. still ingt kat mak ni. susah2 je kirim kek apa semua. suprise habis la kot..

sis ni memang ank yg baik..:)

r-5 said...Reply To This Comment

anak yang hebat! membuat si ibu menangis dengan air mata kegembiraan. air mata tersebut amat mahal nilainya kerana air mata gembira jarang kali diterbitkan melainkan ia menusuk kegembiraan dan kesyukuran yang teramat di hati seorang ibu. :) saya harap saya boleh jadi anak seperti LM. :)

ghost writer said...Reply To This Comment

akan datang,anak2 Lydia pulak yang akan mengucapkan selamat hari ibu untuk Lydia.

apik pehe said...Reply To This Comment

hehe..pengorbanan ibu sangat besar untuk kiter

Nor Suhaiza said...Reply To This Comment

alamakkk...tsedey la bca entry ni...
cm ne la agk ye ek, kalo saya lak di tmpt LM...ermmm...ngis sminggu kot
:(
huhuhuhu...

MiSzy DiaN said...Reply To This Comment

ingtkan kak LM pos kek tu dari Doha.. hehe...
Happy Mother's Day kak LM..

MataHati @ MH said...Reply To This Comment

setiap hari adalah hari ibu..

JIJI YU said...Reply To This Comment

camat hari ummi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...