Wednesday, May 25, 2011

Seluar Mengandung Baru Okey


Assalamualaikum...
Hari ni rasa senak dan sakit sangat perut . Sebab apa pun tak tau . Tak boleh duduk lama - lama . Hurmm pelik betul hari ni . Lepas mandi pakai seluar ...tapi rasa tak selesa . Tukar pula yang lain , masih rasa sakit . Akhirnya buka almari capai seluar jeans peknen yang baru siap tempah hari tu . Wahh baru lega .


Itu tandanya perut semakin membesar . Itu juga bermakna semua seluar peknen yang ditempah tu untuk pakai di rumah rupanya...hehehe . Ingat nak buat jalan - jalan . Takpa lah . Ada 3 warna yang jeans dan 3 warna yang kain biasa . Alhamdulillah boleh tukar - tukar pakai .
www.tips-fb.com

17 comments:

sha a.s said...Reply To This Comment

ehehe..lawak :)

ukhti syikin said...Reply To This Comment

hehe bergaya sakan ler sis skrg... syok :X:X

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

wah, bila due nya kak?

Eyrique Ettiqazz said...Reply To This Comment

sekarang kat qatar pkl bape?tido jgn x tido..

shatooman said...Reply To This Comment

jaga baby elok2... x sabar nk dapat anak buah pulak nnt~ ekeke

Izan Ishak said...Reply To This Comment

yelah LM... kena pakai seluar peknen yg selesa kan. seb baik ada banyak...bole tukar2~

najihah sahami said...Reply To This Comment

hehehe..lepas ni kena pakai dress maxi tu la sis. mesti ayu je nmpak..:)

apik pehe said...Reply To This Comment

hehe..naseb bek ader yg dah siap..
kalo tak..pinjam boxer je la..hehehe

Lelord said...Reply To This Comment

Tempah kat area umah miza ke

~Kirin Selama Perak~ said...Reply To This Comment

da boleh pack barang balik malaysia da kak
:)

MaiRa QuEeN said...Reply To This Comment

huhuhuhu...baby besar dh...

ain dzaya said...Reply To This Comment

moga baby sihat sokmo!!!!

ejulz said...Reply To This Comment

kesian ibu mengandung.. pilih seluar pun susah.. :)

Fitri Senin said...Reply To This Comment

masa ngandung dulu fit ada 2 helai seluar dengan 2 helai kain je...pakai ganti2..hahahahaha

Kakzakie said...Reply To This Comment

Bila kandungan semakin besar kenalah pakai yg lebih besar juga. Kalau seluar yg ada button boleh adjust dari lubang ke satu lubang mudah. Kakak dulu guna macam tu. Jadi boleh pakai sampai 9 bulan...

Hanis Azla said...Reply To This Comment

bila time pregnent ni.. sesuatu yg selesa juga yg kita cari kan.. nampaknya bergayalah ddk rumah yer sbb hari2 pakai seluar jalan.. he..he..

JIJI YU said...Reply To This Comment

camne le ghupe sluar tu ek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...