Tuesday, May 17, 2011

Stalker Yang Memualkan !



Assalamualaikum....
Dalam berceloteh di blog ni , biasanya LM cuma menyampaikan cerita buat rakan  - rakan blogger saja . Buat mereka yang nak tau kisah Qatar , kisah kami sekeluarga...dan apa saja yang korang suka dan minat nak baca . Teman FB dan jiran - jiran semuanya tak suka blog...somereka memang takda sumbang trafik pun kat blog cikai ni .


Owh ye..tapi sejak akhir - akhir ni , memang LM perasan . Musuh , ular ...lalat dan lipas semua datang ke sini untuk mengintai - intai apa yang LM cerita dan bincangkan dengan korang semua . Kadang - kadang tu rasa mual la ngan mereka yang macam ni . Kalau ko tak suka aku ...jangan la ko sibuk - sibuk masuk blog aku baca apa yang aku nak tulis kan ? ha...kan dah angin dah ni !


Ni...ko baca , pastu ko hentam aku . Ko takda blog ko jangan sibuk nak komen - komen jadi anonymous..aku dah sekat dah okey . Kepada blogger yang bertaraf lalat gak tu...walau ko ada blog...ko gi jaga blog ko baik - baik . Gi update  , jangan sibuk nak intai entri aku dan ko komen jadi anon . Ko takut ke nak siar ko punya url tu ? haha ...


Mual ...sangat -sangat mual dengan korang yang sibuk nak baca apa yang LM taip , apa yang LM ulas, bincang dengan rakan blogger lain . Maaf kepada pembaca setia blog ini ..ko dan aku khas buat insan yang jadi stalker tu , tak suka LM , tak suka blog...dan benci LM , jangan datang baca sini...ko pi duk ngumpat kat umah jiran - jiran . Tu yang ko lebih minat nak buat kan ? 


Buat blogger yang teringin nak hentam aku sebab ko tak suka aku ,baik ko tayang sekali link blog ko . Aku tau ko siapa...tak yah nak baling batu sembunyi tangan . Aku pun tak jejak kaki kat blog ko pun , so ko pi main jauh - jauh . Mual sangat dengan sikap korang yang camni tau ! 


Nota kaki : Maaf kepada rakan - rakan...entri ni buat lalat , lipas dan langau .
www.tips-fb.com

32 comments:

EZAN IDMA said...Reply To This Comment

ala kak. diorg ni sebok nak cr slh org lain. jg dri sndiri dah la kan

Peri PiA said...Reply To This Comment

loya

nur dhiya' aida said...Reply To This Comment

haters don't really hate you . in fact , they hate themselves because you're a reflection of what they wish to be ;)

diana said...Reply To This Comment

kat blog saya pun ada..
tapi saya tak layan pun/..
biar je dia..
dia punya komen pun saya tak padam..
biar dia tau
kehadiran dia tak dipedulikan..
heheheh

Eyrique Ettiqazz said...Reply To This Comment

i'm stalking u everyday...dont be panic...i now what u did yesterday and before that...lol...takut x?

bersama kak Es said...Reply To This Comment

sabo banyak dik
jangan hangen

ingat baby tu..cian dia. nanti mama stress...anak pun stress

sabar ek

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

orang macam ni jangan dilayankan, lama-lama nanti takde orang layan, dia penat sendiri, terus dia berhenti. :)

ukhti syikin said...Reply To This Comment

baru tak jenguk berapa entri :-s dah jadik camni sis.. napa sis.. :-s... erk.. baru jer bersinar-sinar haritu :) sabar yer sis.. anon kt syikin takdak dah wat masa ni :X

Jiejah Gorjes said...Reply To This Comment

betul2 marah ni huhuhu sabo2...idup kalo xde org dengki x meriah, adat la tu :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ezan-mereka takda kerja..haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

pia-ada rasa nak muntah ke?uwekk

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

dhiya-hurm..betul tu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

diana-uik..blog awak pun ada gak ke?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

EE- mmg lah awak tau..sbb LM citer yesterday wat biskut dan dadih..hahaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

kak es-hihi..adik langsung tak tension atau stress kak..saja jek nak jolok2 mata lalat tu.mata dah la besar..terkebil2 jek.meluat!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

syikin-sis ok jek.saja wat entri penghargaan buat lalat dan lipas ni

najihah sahami said...Reply To This Comment

mak aih sis. haa..sis dah tunjukkan kemarahan. alahai org tu. dah2 la buat onar.

well, cara ni lagi baik dari tutup blog kot sis. :)

sabar yea kak..

~Kirin Selama Perak~ said...Reply To This Comment

abaikan ja kak.
:)

sarah-najwan said...Reply To This Comment

huhu..jgn stress2 LM..
jika awk layan dan hangin
dorang berjaya..

pasni jgn buat n3 sal dorang lagi..means awk dah abaikan dorang..buat n3 yg kita2 suka baca aje...:)

hepi2 blogging deh..

Izamir Ridzwan said...Reply To This Comment

nk komen off topik.. pssstt tahniah dah ber dotcom.. hiihi

Izan Ishak said...Reply To This Comment

tak suka org camtu. buat menyemak blog je kan LM...

kiz said...Reply To This Comment

apa nak jadi daa..macam2 ...sabar kak LM

risa said...Reply To This Comment

tahniah dah ada dot com...walaupon tak tau ape kebenda...tapi nak komen jugak..heheheh
pedulikan langau2 tu ye..derang tak sumbangkan ape2 pon..derang tak bagi makan kat kite kan kan kan

cik heroin said...Reply To This Comment

sabar sabar ^^

JIJI YU said...Reply To This Comment

kak oit..cer kasitau kite sape nye die tu..nak pi kawan ngn die jugak rasenye

mamawana said...Reply To This Comment

Bertenang bertenang. Biarin.. masuk tak genap kuar tak kurang pun.. watderk ajer.

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

sabar kak LM, sabar :)

al-lavendari said...Reply To This Comment

tak habis2 lagi dia ganggu LM. memang itu bidang pengkhususan mereka kot !

hawiz said...Reply To This Comment

sabar la kak..jgn pedulik sgt dgn diorg yg jd anon n blogger cmtu..xperlu nk marah2..kan akak gak yg sakit hati..kiterog semua ade n setia dgn blog akak nie..kiter suke tau blog akak nie..mcm2 dpt tau..hawiz suke..jgn hangin sgt..nnti akak gak yg merana..ignore jer..

Encik MamaT said...Reply To This Comment

buat bodoh je... hehe.. lagi melenting.. lagi marah lagi mereka tu suka kaco.. cuba buat bodoh je... hehe...

eiela said...Reply To This Comment

garang jugak akak nih. hihi selama saya singgah tak pernah tengok akak marah. biasanya stalker memang camtu, marah-marah tapi 'dia' tetap datang menjengguk kita. tapi kalau dah sampai pijak kepala, kita pun tak bleh biarkan kak kan, siapa bleh sabar.

Latest Entri :
Ajaran Sesat Ke Apa Nih ? – Tips Menjaga Mata

shatooman said...Reply To This Comment

lalat kat luar ni ada ubat yg boleh dibeli utk menghapuskan mereka.. hmm, mcm mana la nk menghapuskan lalat kat dalam blog ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...