Sunday, May 8, 2011

Tinggal La Pulak



Assalamualaikum...
Badan terasa sangat letih . Rasa cam nak tidur je pas budak gi sekolah tadi . Tapi terpaksa berjaga sebab jap lagi kena join bekpes ramai  - ramai ngan kawan . "TERPAKSA" hahaha...korang paham - paham jek la ye bila ada perkataan terpaksa tu . Malas nak gi..tapi kena gi juga..so memang la namanya terpaksa..keh keh keh .


Takpe...kan LM dah kata kalau gi majlis yang tak sekepala jap jek duk sana . Cepat - cepat salam laga pipi then balik la..hehe . Adussss masuk jek dapur nak goreng bihun tadi tuk buah tangan majlis bekpes jap lagi , tiba - tiba ternampak lunch box adik adik . Huwaaaa bekalan tuk adik ad tertinggal . Sedihnya ....LM tak mampu nak bekpes pun sebab sangat sedih adik ad lapar time rehat . Dah la memang LM tak bagi dia duit bekal pun . Bukan ada apa sangat pun tuk di beli kat kantin sekolah tu . Pizza dan muffin jek . Tiap hari memang bawa bekal . Tapi tertinggal la pulak ...huwaaaaaaaaa


Ummi sedih ..huk huk huk
www.tips-fb.com

16 comments:

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

KECIAN NYER

zacky ~786~ said...Reply To This Comment

alalaa.. beli jerla kt mn2.. :)

Nini Hartini said...Reply To This Comment

hopefully adalah kawan2 yg sudi bg ad makan...

Peri PiA said...Reply To This Comment

alahai,dah blk blm?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

shida-huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

zacky-nak beli camner..duit pun takda.saya tak bekalkan

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

tini-amin...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

pia-lum..pkl 6lbh time m'sia br dia sampai

Mek Norfa said...Reply To This Comment

ala cian nye.. huhu nk tggu time balik tu lama lagi..

eiela said...Reply To This Comment

kesiannya adik tuh. hope ade kawan-kawan share sama.

Latest Entri :
Selamat Hari Ibu

JIJI YU said...Reply To This Comment

ummi jgn dok sedih2 sgt..moga merka jadi anak2 yang tabah dan memahami umi mereka..

shatooman said...Reply To This Comment

adeh..kesiannya~ nnt dia balik, bg makan banyak2..kira qada balik.. :)

Momok Nadim said...Reply To This Comment

puasa lar..hahaha..:D

Dr Mohd Hafiz said...Reply To This Comment

Saya tak faham maksud LM, Kenapa terpaksa pergi Breakfast pula dgn kawan-kawan? :)

Ujang9897 said...Reply To This Comment

terigt zaman2 sekolah tertggl bekal..=)

pau jer kwn2..=)

Izan Ishak said...Reply To This Comment

siannya adik ad.. tertinggal bekal sekolah ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...