Sunday, June 5, 2011

Ahad Yang Cool


Assalamualaikum...
Menjadi kebiasaan hari ahad entri dari kawan - kawan kurang laju berbanding hari biasa . Mungkin kerana ramai yang bercuti kot ? Bagi LM ahad memang hari nak bersenang lenang . Meredakan lelah jumaat dan sabtu yang menyesakkan diri . So jalan - jalan ziarah blog rakan - rakan dari bloglist , balas ziarah dan dari rakan group yang ping entri saja . Mujur ramai yang ping entri hari ni , so boleh juga baca entri menarik mereka .


Baca blog santai - santai ...sambil packing baju baby untuk dibawa balik nanti . Encik suami beli baju baby dari sini banyak giler , lum kira barut baby , bengkung dan ubat jamu semua nak kena angkut balik ni . Dulu ingat nak bersalin sini , kena angkut bawa balik la pula... Wahhh tak sabar dah nak melahirkan . Tengok barang murah - murah dan semestinya cantik buat teruja nak shopping tau . Gerammm !


Kenapa jadi tak sabar ek ? sebab tadi jenguk facebook nampak gambar baby baru sepupu LM . Dapat baby boy , comel sangat tau....mereka dapat baby twin . Memang teruja nak tengok baby ..hik hik hik .
www.tips-fb.com

25 comments:

EZAN IDMA said...Reply To This Comment

mesti comel twin baby :)

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

hee. twin baby mmg best kak! :) jaga diri akak eh ;)

THE LEKAT LEKIT STORY said...Reply To This Comment

kita kdg2 blur la kak nak beli brg2 baby ni. tak tau yg mana perlu & tak perlu. kalau blh taknak melampau2 sgt even 1st baby ni.kang membazir sedangkan duit tu blh guna slps baby lahir. takde pengalaman.. camni la

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ezan-mmg comel

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

zai-ye zai..tq

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

cik lekit-mmg rambang mata.pemilihan saiz baju tu penting.jgn beli kecil sgt sbb nnt tak leh pki lama.5-6 psg dah cukup sbnrnyer..tp biasalah keburuan nafsu..hahaha

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

karang..
tunggu LM punya baby pulak... hehehe..

selamat berhujung minggu sayang

Syafiq Rosli said...Reply To This Comment

hehe..persediaan tuk baby mcm byk kan sis..walaupun kadang2 nmpk simple

ejulz said...Reply To This Comment

mesti comel baby akak nanti.. eHehe

Lieyda said...Reply To This Comment

nak baby twin jugak.huk3

Peri PiA said...Reply To This Comment

besh nya :),suka

..aZhAri.cOm.. said...Reply To This Comment

sambut lah kedatanaganya dengan penuh kesyukuran..^_^

Eyrique Ettiqazz said...Reply To This Comment

rumah manis rumah dan semoga saat kelahiran itu yg terindah dlm hidup LM....semoga semuanya selamat..

g0m0k9enDek said...Reply To This Comment

kalu dah namanya baby kembar, aaahhh.. comel je yg gp bayangkan!

gedek! said...Reply To This Comment

dah scan...?

Nor Suhaiza said...Reply To This Comment

waaaa....bestnyer nk dpt baby kan...
take care
;)

Budak Botak said...Reply To This Comment

He3, trafik ahad ni kurang skit la kak. X sabar nk tunggu baby akak lak lahir...

Entry terbaru -> Tikus Gergasi Bunuh Kanak-kanak Di Cape Town... (",)

emieysandra said...Reply To This Comment

tringin nk dpt baby twin..haishh, xkawin ag, gatai benor emiey ni..hik3

Mohamadazhan hjDesa said...Reply To This Comment

belum sampai zaman ni lagi..hehe

Kakzakie said...Reply To This Comment

Tak sabar kakak nak tunggu si comel tu lahir...LM kena kuat mental dan fizikal tau...

sha a.s said...Reply To This Comment

weekend mmg slow la nk update blog wpun kdg² ade je kt umah...psl malas...ehehhe....

kak, masukkn la pic twins tu...ehehe

bobhandburry said...Reply To This Comment

Salam kunjungan... blog menarik.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

JIJI YU said...Reply To This Comment

dah isenin dah ni kak..

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

ahad mmg slow sket blog kan.yelah tambah2 time weekend.sume bejalan2.

wah cr baju baby,mst besh kan.

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

hari ahad memang tak ramai yang online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...