Wednesday, June 8, 2011

Aku Nak Matikan Jam



Assalamualaikum....
Lagi beberapa jam untuk terbang pulang . Terasa detik demi detik begitu pantas . Bukan santai apabila mengadap blog tersayang ni , cuma sekadar take 5 melepaskan lelah dan memang rasa tercungap - cungap sekarang ni . Penatnyer...ada je barang tinggal kat atas dan asik turun naik je .


Terasa ingin ku kunci saja jam agar tak bergerak . Boleh je jika dicabut baterinya..tapi masa tetap berlalu..huwaaa...apa yang perlu didulu kan ? ishh kalutnyer..sampai tak leh pikir ...baik ambik list dan semak satu - satu apa yang belum selesai..kan mudah , smart sket la wahai ummi ...hik hik hik .


Moga semuanya lancar...adoii perlu masak ke tengah hari ni ? Kalau nak beli kena beli untuk lunch dan makan sebelum bertolak . Mana yang baik ye ? Kalau masak...ishh kena cuci periuk semua tu . Beli je kot ? Nanti makan malam kat airport je lepas check in . Adakah itu yang terbaik ? Erkk masih tak boleh fikir..celaru ..hahahah
www.tips-fb.com

9 comments:

diana said...Reply To This Comment

hahahah...
bunyi macam masalah besar je...
kalau nak senang beli je la LM>.:)

suhaili sarif said...Reply To This Comment

kakak..adik rasa bedebar2
x sabar nk tggu kakak jejak kaki di tanah malaya..hehe

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kakak tahu perasaan LM yg serba tak kena. Tak sabar nak terbang balik. Tak payah masak lagilah LM, beli saja lebih baik. Dgn keadaan perut memboyot lagi kan...

Selamat berangkat pulang LM!!!

Amyna said...Reply To This Comment

Myna pernah lalui situasi cam ni... serba tak kena di buatnya. LM better list lah.. senang leh semak 1 by 1..

Moga selamat sampai ke destinasi ya LM.. InsyaAllah ^__^

Hanis Azla said...Reply To This Comment

selamat berangkat pulang yer.. kalau saya pun tak masak.. beli aje.. so boleh concentrate dgn perkara2 lain..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

hehehehe..hati tu mesti dah kat mesia dah ni kan...syok la no nak balik tempat sendiri...

Eyrique Ettiqazz said...Reply To This Comment

relax LM...brg tinggal x pe jgn anak2 tertinggal kat umah...haru biru jadi sbb mgkn kita rasa x relevan tp perkara ni pernah berlaku kat my auntie...

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

rilex kak, semoga semuanya selamat. :)

Peri PiA said...Reply To This Comment

insyAllah,Amin

tak sabar rasanya kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...