Saturday, June 11, 2011

Balik Kampung


Assalamualaikum....
Salam sabtu buat semua ...wahhh dah masuk hari ke 3 di tanah air . Hari ni plan nak balik kat kampung mertua di negeri sembilan pulak . Penatnyer...takper nanti bila encik suami dah balik qatar boleh la rehat - rehat sikit . Sementara dia ada ni boleh la berjalan sikit..hik hik hik .


Apa yang best adalah malam tadi dapat makan satay dan cari durian . Oleh kerana dah malam cuma ada D24 dan D13 je . ISO dan udang merah dah abis...huhu . Takpe , memang sedap pun . Lain kali boleh cari lagi , makan sampai berkipas kepanasan pun takpe kan ? hehe . Jom balik kampung jom ! 


Nota kaki : Mertuaku ada restoran dan ada jual ABC , cendol dan rojak mee yang best tau ! Gemuks la...
www.tips-fb.com

24 comments:

sha a.s said...Reply To This Comment

restaurant mentua tu ktne? ehhe

Kak Aya said...Reply To This Comment

mertua kak aya pun orang negeri sembilan jugak....org rembau tp tinggal kat tampin

Eyrique Ettiqazz said...Reply To This Comment

semua tu my favourite....

aresaliyana said...Reply To This Comment

Wah..balik nogori ke... ok, jmpa di nogori..hehe

JIJI YU said...Reply To This Comment

eheh..hamboi kak..kite yg kat mesia ni pon tak makan lagi derian

Peri PiA said...Reply To This Comment

yum2,LM jgn makan durian byk sgt k

Kalamhati said...Reply To This Comment

Masa ni la sis nak lepas gian makan apa yg teringin nK makan..hehe best2

caliph shuriken said...Reply To This Comment

klau durian ni mamam sikit jaa tapi klau wt bubur lagi best bole mamam dgn roti gardenia ^^

latest en3: doodle pun x sekiut ni

Lelord said...Reply To This Comment

Uwaaa doyan dh lama nk mkn x dpt, nk beli kt doha darling x bg

bersama kak Es said...Reply To This Comment

wahh!! membela badan lagi

bestnye jalan2 cari makan kat kampung :)

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

kedai MIL LM di mana tu??????

emieysandra said...Reply To This Comment

makan puas2 la sis^^

diana said...Reply To This Comment

udang????
aararrrrrgggghhhh!!!!
saya suka udang..!:)

Kakzakie said...Reply To This Comment

Wah...wah... membina badanlah LM ye balik kg. Jangan lasak sanat dik ingat ada siapa yg diusung tu....

NOOR FATIN said...Reply To This Comment

wow! sedapnya. mcm2 bleh makan. :)

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

fuhhh seronoknya kak balik kampung!!

sarah-najwan said...Reply To This Comment

wow..3 hari jugak akak xjenguk blog sb blik kampung xde line..

awk da selamat smpai kat msia..

maknlah apa2 skrg sb bila da bersalin..pantang la pulok

Melur Jelita said...Reply To This Comment

Adik jelita,miz u la..dah pi kulim ka belum?

Scarlett O'Hara said...Reply To This Comment

Bestnya dapat makan durian!Itulah bestnya duduk Malaysia kan?

najihah sahami said...Reply To This Comment

amboi..balik mesia ni makan aje ye.hehe..sis, bila giliran dtg ganu??ehee

apik pehe said...Reply To This Comment

heheh..nanti nak pegi negori..hehehe

ijatnuar87 said...Reply To This Comment

hah,jgn nak lebey2 plak tau..kang len plak jadinyer...jaga kesihatan tu tau...hehehe...

YAYA AZURA said...Reply To This Comment

org jauh dah makan durian..yaya tak meras pun lagi LM ..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

dah selamat sampai dah ye...alhamdulillah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...