Tuesday, June 7, 2011

Ganu Kiter



Assalamualaikum...
Salam pagi selasa buat semua warga Qatar dan Malaysia . Wahh hari ni mood ganu okey , sila jangan jeles ! Malas nak fikir menu bekpes so LM cuma goreng keropok lekor yang dah siap buat petang semalam je . Colek - colek sambil blogwalking memang syok . Terasa macam duk kat ganu la pulak dengan kepok lekor panas ni ...hik hik hik .


Hurmm anak - anak pun bawa bekal tu juga la kot . Maisarah dan Azhad ada party kat sekolah hari ni , so dah makan macam - macam kat kelas mereka . Tak perlu heavy sangat bekalan mereka hari ni . Subuh - subuh ayahnda dah sms tanya penerbangan seperti dirancang atau tak . Mudah ayah nak tunggu katanya . Kelakar ayah ni , cakap je la tak sabar nak tunggu kaklong sampai..hahahah .


Moga perjalanan hari ni lancar dan semuanya selesai mengikut perancangan kami . Opsss...sedikit kekesalan terpalit di hati kerana lum sempat nak jumpa mamanajlaa blogger Doha ni . Takpalah , nanti plan jumpa lepas raya lah kot ?




Jom kenal Gedek ...
 

Blogger ini hanya bermain dengan sekeping gamabar saja di setiap entri beliau dan sebaris ayat . Tapi LM kagum kerana beliau mampu menarik ramai sahabat singgah ke blog beliau . Jom kenal uncle ni . Klik SINI
www.tips-fb.com

34 comments:

Mrs.Yie said...Reply To This Comment

lm buat keropok sendiri?wah..pandai.. :)

Tina Othman said...Reply To This Comment

wah sedapnya keropok lekor

orang muo said...Reply To This Comment

slmt kembali ke tanah air

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

mrs.yie-teringin sis

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

tina-mmg sedap mkn panas2 kan?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

org muo-terima kasih kawan

bersama kak Es said...Reply To This Comment

terkejut tgk gambo..siyes hehehe

wahhh dah slamat packing suma ek

~ semoga perjalanan lancar dan selamat sampai ke MALAYSIA :)

waN Mohd Salim said...Reply To This Comment

nk gop kerupok lekor .. aik uncle tu macam penah nampak jer

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

kak es-jgn terkejut..nnt jln blog gedek br leh terkejut ngan gmbr2 dia yg lain..hik3

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

wan-hehe..meh la mkn ngan akak.uncle gedek?dia mmg femes pun..mmg pernah wan nmpk dia kot

My Little Diary said...Reply To This Comment

mudah2an perjalanan selamat... :)

Sunah Mohammad said...Reply To This Comment

wah, da nak balik da tuuu`~~~

Sunah Mohammad said...Reply To This Comment

ehhhhhhhhhhhh, kagumeeeessss pulak dengan blogger yang akak promote tu, bro gedek.. suke lak tengok entry dia.. simple, n padat! hahaha~

Lelord said...Reply To This Comment

hehhehee xpe miza pas raya kita jumpa arr

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

little diary-tq adik

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

sunah-ye adik cumil..dah nak blk..

gedek mmg best.entri padat

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

lelord-beressssssssssss

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

SIMPLE KAN ENTRY DIA...PIC N SEDIKIT KETERANGAN PASAL GAMBAR NYER...

NAK KEROPOK LEKOR...APA KHABAR AYIE KAN....GANU KITE TU

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kakak dah kenal lama...:)

solomolo said...Reply To This Comment

wah...
Uncle Gedek dah femes skrg...
tiap2 hari mesti masuk blog dia...
sebab nak tengok gambar terbaru...
blog dia under 'blog yang kreatif' kat blog sy...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

shida-ye..mmg best entri dia.ayie busy kot?byk job..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

kak zakie-kenal dia dr blog akak kot?lupa lah..

ieda said...Reply To This Comment

wahhhhhhhhh leh terjah nie ..
dik nak balik mesia dah ...

add akak dlm FB .. tapi akak jarang2 sgt bukak FB huhuh

iedaimmi abu bakar @ ieda abu bakar

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

solomolo-ye la..mmg femes dah uncle kan?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ieda-sis...nnt adik terjah

'CikMimiEy' said...Reply To This Comment

kopok lekor ganu bessst !!
huhu . pandai kak LM buat yer ..

nyway , dah p godek2 kat belog uncle gedek ..

mmg kagum ah ngn beliau ! hehe

Peri PiA said...Reply To This Comment

semoga perjalanan pulang ke malaysia lancar dan selamat..Amin

nak sikit,hihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

cikmimiey-mmg best..rindu kepk lekor ganu

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

akk,akk org ganu ke?hehehe

Kalamhati said...Reply To This Comment

safe journey sis!!=

Eyrique Ettiqazz said...Reply To This Comment

Lm blk sorang ker?kalau Lm bersalin kat sini,anak2 tinggal ngan ayah dorg ker kat qatar....

gedek! said...Reply To This Comment

Adoi! TQ TQ TQ.....!

Besarnya hati uncle ada entry ni....

Kembang hidong jugak, ni....

Terima kaseh juga atas respond!

(Come back in one piece, ya babe...!)

bujal X said...Reply To This Comment

saya suka pakcik tersebut~he~~

aizamia3 said...Reply To This Comment

singgah sini dari blog uncle gedek.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...