Friday, June 17, 2011

Hatiku Semakin Sayu



Ya Allah...
Hatiku semakin sayu ...
Entah apa yang ada difikiran di saat ini . Satu kerja pun tak mampu dilakukan . Kain ada sebakul tak mampu untuk diampai . Ada lagi sebakul  kain tak mampu nak dilipat . Bukan tak larat tapi takda mood . Arghhh sedih dan sayu . Pagi tadi sebelum gi bank hubby dah beli soto dan nasi briyani untuk sarapan . Anak - anak makan soto , tapi nasi briyani tu ...tak berusik .Sebiji nasi pun tak mampu ku telan .


Hubby balik dari bank terkejut tengok nasi briyani tak terusik . Erkk buar bodoh je , tak jawab apa - apa pun bila hubby tanya kenapa tak makan nasi lagi . Apa yang pasti air mata ni asik bergenang dan bila menaip entri asik mengalir dan mengalir...huwaaaa...bencinyer dengan situasi sekarang ni !
www.tips-fb.com

17 comments:

nurfatiha blacky said...Reply To This Comment

do not be sad. cheer sis :)

kakchik@ella said...Reply To This Comment

naperrr? jgn le cenggini. takmo sedih2 eh dik.

diana said...Reply To This Comment

la...
jangan la sedih2..
perpisan itu akan menguatkan lagi rasa cinta..
wah!!!

NOOR FATIN said...Reply To This Comment

ala tak mau sedih2. tabah k. :)

Sunah Sakura said...Reply To This Comment

kenapa]=====e3333333333333333333333333333333331`e(ok tu cici yang taip) kenapa ni kakak? huhuhu..jangan sedih2...

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kenapa pulak nie? Hubby LM dah nak balik Qatar ke? Nak kena tinggal sementara di M'sia ye?

Ujang9897 said...Reply To This Comment

awatnya nie..

laloque said...Reply To This Comment

pembawak budak... mmg mood beralih2

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

sabar kak.

JIJI YU said...Reply To This Comment

sebab nak berpisah ngn cik abang ke ni

mamawana said...Reply To This Comment

Loh., ngapa'in sampai gituan?


http://lautkasih.blogspot.com

Peri PiA said...Reply To This Comment

LM,jgn sedey2 pia pulak nak nangis ni

tabah k

fatin6789 said...Reply To This Comment

tetibe turur sedih..Kuatkan semgnt demi bby(=

Mohamadazhan.com said...Reply To This Comment

kembalikan semula semangat yang hilang =)

kesedihan suatu ujian hati , la tahzan...janganlah bersedih =)

Melur Jelita said...Reply To This Comment

Alahai adikku yang jelita,
sabar ya dik jelita....menangislah..lepas tu heppi balik ya...anak - anak perlukan adik jelita..kalau dekat, akak dah peluk!
sayang adik jelita!!!

Aku Ibu Muda said...Reply To This Comment

perpisahan amat menyakitkan!

b strong :)

Fahmi Mahat said...Reply To This Comment

kuatkan smgt kak.. klu tak nanti effect pd anak akak bila lahir, sensitif tak tentu hala nanti. =)

kami semua doakan akak dan family.

yang da lama tak jenguk sni,
fahmimahat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...