Sunday, June 19, 2011

Hotel Seri Malaysia - GA Melur Jelita


Assalamualaikum...
Isnin lepas LM dan sekeluarga menjelajah ke bumi Kedah untuk menebus hadiah GA pemberian ikhlas dari sis Melur Jelita . Alhamdulillah hadiah penginapan 3 hari 2 malam di Hotel Seri Malaysia Kulim telah LM dan keluarga nikmati dengan gembira



Bersama Puan Husna Dato' Husain (Front Office Excutive Hotel Seri Malaysia Kulim ).

Di reception ...staff puan husna yang lain habis semua lari , malu katanya..hihi


Alhamdulillah , Puan Husna sangat peramah dan mesra orangnya . Walau pakej hadiah berupa pakej bulan madu tapi beliau menyiapkan pakej bilik family buat kami sekeluarga . Tiada masalah tak cukup katil  atau tak cukup makan...hehe . 

Bersama Qila

Menjamu selera di cafe melur


Walau penat tapi berbaloi dapat bercuti bersama keluarga di sana . Dapat ronda penang jap dan berpeluang jumpa rakan blogger juga walau sekejap . Entri akan datang baru LM tunjuk perjumpaan dengan rakan blogger tu .


Terima kasih sekali lagi buat sis melur jelita atas hadiah menarik ini dan pihak penaja hadiah , puan husna .
www.tips-fb.com

23 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

bestnya...dapat rehatkan diri ye...

Mrs.Yie said...Reply To This Comment

tahniah miza.. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ladyzul-rehat pun penat gak kak..hihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

mrs yie-tq sis

sha a.s said...Reply To This Comment

comel nyer akak :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

sha a.s-erkk tu gemuks sayang..bkn comel.haha..^_^

Peri PiA said...Reply To This Comment

seronoknya

Lelord said...Reply To This Comment

wahhh bestnya miza...heheh ada sesapa nak taja lela tak?

Piasara said...Reply To This Comment

"tahniah2...best kan sesekali bawak ank2 pi rehat2 kt hotel..akk kalau dok hotel ank2 asyik ilang jer kt kolam dok berendam dr subuh sampai malam..."

Muslimah Optimis said...Reply To This Comment

hihihi..kulim tu kampung aima..

sarah mohamad said...Reply To This Comment

bestnyaaa. bercuti pun dapat release tension kan :D

sarah-najwan said...Reply To This Comment

wah..bestnya jln2..
serius akak bgtau..akak xpenah pi kedah..hehe..

wah..dah nmpk wajah awk masa preggy..hhee

nur adam said...Reply To This Comment

assalam..ziarah disini..tahniah miza peknen..da brpa bulan,tahniah lg skali dpat GA jalan2..rezeki ibu mengadung tu..bila nk wat gathering bloger2 kat segamat..mesti seronok kalo dpt bkumpul..tcare dear..

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

hah, nmpk jugak akak berbadan dua..comelll~ keh3

Kalamhati said...Reply To This Comment

whaaa bestnye adik..

mmg makin comel pregnant mom ni..hehe

Amyna said...Reply To This Comment

dapat tengok perut LM dah..somel. hehehe!

Qaseh dalia adelia said...Reply To This Comment

wah bestnye .. comei sis .. berseri je

diana said...Reply To This Comment

amboi..
sempat berbulan madula ye..
thniah dapat hadiah best

al-lavendari said...Reply To This Comment

nampak cantik dan luas hotel tu .. hotel yang uncle duduk di alor star tempoh hari sempit dan tak cantik macam hotel sri malaysia kulim tu .. mengapa ek ?

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

wah kak...berseri muka akak bercuti hehehehehe

emieysandra said...Reply To This Comment

bestnyer bercuti bersama family sis^^

dayang said...Reply To This Comment

wah...kak meriah nampak famili akak bercuti..anak akak tu pun nampak hepi sangat bergambar..hehe..bertuah akak dapat hadiah tu.. :)

shah azril said...Reply To This Comment

bestnyer tomen g bercuti.. kat utara lg noh..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...