Monday, June 13, 2011

Hotel Seri Malaysia .



Assalamualaikum ...
Alhamdulillah perjalanan kami menuju ke utara tanah air berjalan lancar . Memenuhi hajat untuk bercuti hasil dari sumbangan hadiah dari GA blog sis Melur Jelita di Hotel Seri Malaysia . Perjalanan lancar tanpa sebarang masalah , terima kasih atas doa dari bonda dan rakan semua .


Sampai pun dah maghrib mujur bilik memang telah disediakan oleh penaja  hadiah iaitu sis Husna Dato' Hussain . Siap saja kunci diserahkan terus saja solat maghrib dan guling - guling kejap . Pusing - pusing bandar sambil jalan - jalan cari makan . Terasa sangat sedih kerana hajat nak bertemu adish shida tak kesampaian . Tapi sepanjang perjalanan asik ber sms je ngan shida..hihi . Esok nak pusing - pusing penang kot , then plan nak jumpa adik blogger sorang ni . Siapa ye ??? Takmo citer la takut tak jadi..huhuhu . Babai..nak rehat , sakit pinggang sangat - sangat ni .
www.tips-fb.com

19 comments:

sha a.s said...Reply To This Comment

make sure dpt rest secukupnye sblm nk bjalan sakan ya sis....ehehe

D_08 said...Reply To This Comment

ni kompem lepaih geram bercuti ni......kompem le pinggang tu lengoh2 je lepaih ni...maklomle...ade isi.....

forever love said...Reply To This Comment

nk jumpa ina ke ummi.?

Nini Hartini said...Reply To This Comment

woww..rezeki ye :)

bilalah dpt jumpa akak blogger ni..hihi

Lelord said...Reply To This Comment

selamat bercuti yek

sarah mohamad said...Reply To This Comment

penang. wah! dah lama tak ke penang ni kak :D

Bulan said...Reply To This Comment

akak da blik mesia ke?
xckp pn =(

Peri PiA said...Reply To This Comment

selamat bercuti :)

bersama kak Es said...Reply To This Comment

best nyaaa dah sampai !!

Enjoy!!
take care ye dik comot :)

Kakzakie said...Reply To This Comment

Sakit pinggang biasalah LM bila dlm keadaan macam itu. Kakak dulu tiap malam sebelum tidur hubby kena urut dan sapu minyak panas. Bila baby keluar automatic hilang semuanya....

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

seronok bercuti kak LM :)

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

selamat bercuti kak. :)

simply nana said...Reply To This Comment

wah bestnya..cuti2 malaysia nie...happy holiday & take a good care ya....

De'din said...Reply To This Comment

welcome to utara !
have a safety trip yer
hehe

Melur Jelita said...Reply To This Comment

Bestnya dia jalan2..heheeh

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...shida balik kedah ari khamis....mai la singgah kl ari rabu nie...plz plz plz....tau dah nak jupe sapa...jeles jeles jeles

najihah sahami said...Reply To This Comment

waa..nk jmpa sape sis??nk ikut..penang??jumpa eman jom.hik3..

emieysandra said...Reply To This Comment

bestnyer sis jalan-jalan..bila nk mai kelate lak, ehehe~

Piasara said...Reply To This Comment

'jalan2 cuti2 malaysia...seronok jalan2, penat belakang kira..hihi.."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...