Monday, June 6, 2011

Kebencian Kamu Memberi Rezeki



Assalamualaikum...
Hari tu ada LM cerita pada rakan - rakan tentang kisah seorang blogger nak kata seorang cam bukan orang dengan sikapnya yang panas baran , kaki pukul dan memang bukan cam mausia sebenarnya dia ni ..huhuhu . Tak heran dia ni dalam entri ni sangat kasar seperti bukan beragama islam kerana dalam kehidupan realitinya pun dia memang suka sepak terajang orang pun . Memang malang siapa yang kenal dia yang hanya hidup dalam kebencian dan panas hati serta panas baran ni .


Takmo cerita pasal kisah panas baran orang ni , cuma nak cerita kebencian dia terhadap diri LM yang meluap - luap dan kebencian terhadap blog ini rupanya menambahkan rezeki kepada blog ni . Wahh dah lama tak check nuffnang sebab dia meroyan seminggu dan tak boleh buka . Dapat buka nuffnang tengok BE semua dah jadi meter . Takpe lah..tapi memang terkejut denggan jumlah duit tabungan bersalin tu....memang naik bayak sangat . Tak sangka , murah rezeki . Boleh beli katil baby baru kalau camni . 


Terima kasih ye kepada insan yang membenci dan teristimewa buat rakan yang menyokong LM . Sesungguhnya bukan saja sahabat yang memberi rezeki kepada blog ini , tetapi insan panas hati yang juga sering klik sumbang trafik ..hehe . Mood baik hari ni .. ...
www.tips-fb.com

12 comments:

diana said...Reply To This Comment

siapa tu LM??
blogger lelaki ke tu??
wah!!main sepak terajang ye??
takuttt!!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

diana-pompuan pun sepak terajang gak skrg ni..huhu.siap baling2 pinggan tau kalau mengamuk isteri2 ni . huhuhu

Peri PiA said...Reply To This Comment

pia baran,uhukm tp tak baling2 sume

rezeki LM,tahniah :)

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

murah rezeki akak, amin. :)

najihah sahami said...Reply To This Comment

waa..sis tengah kaya eh, boleh la belanja mish nant..hehe

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

wow,rezeki baby tu LM.heee.LM pon besh lah.syg LM.

Melur Jelita said...Reply To This Comment

Alhamdulillah adik jelita

Muhamad Syafiq Maula said...Reply To This Comment

wah.. bestnyer LM hujung bulan niey.. boley belanja kfc kat SYAFIQ MAULA lah mcm niey.. hikhik

Eyrique Ettiqazz said...Reply To This Comment

keburukan selalu dibalas tunai oleh Allah dengan kebaikan...

Hanis Azla said...Reply To This Comment

Alhamdulillah.. besar sgt hikmah disebaliknya kan..

Nini Hartini said...Reply To This Comment

risiko jugak bila dah popular ye..hurmm...ada je yg dengki.

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

REZEKI BABY...SIAPA TU SIAPA TU...BIAR LA ORG MCM TU....JGN AMIK PEDULI YER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...