Tuesday, June 21, 2011

Kenapa Baik Ngan Saya ?



Assalamualaikum...
Harini memang rasa sangat tak larat . Hubby suruh gi warung kesukaan ku dan beli makanan kegemaranku untuk sarapan . Tapi memang tak larat nak bangun . Tengok jam pukul 8 pagi then terus tarik selimut semula..huhu . Semalaman demam dan tak dapat tidur . akhirnya saya solat subuh pukul 6.10 minit tadi dan cuba lelap mata pastu . Memang rasa bahang sangat badan ni . 


Bila demam rasa nak sangat borak ngan hubby , line tenet tak ok . Tak dapat skype pun . So sms je ngan hubby sampai pukul 4 lebih pagi tadi . Sian lak dia nak tidur sebab dah hampir jam 12 malam kat Qatar time tu . So LM suh je hubby tido . Aduhh kadang kala saat meluahkan kesakitan dan kesedihan selalu je terdetik dalam hati ni . Kenapa hubby baik sangat ngan diriku ? panyak nyer pengorbanan yang dicurah buat diri ini . Dan kalian semua juga . Pembaca setia blog ni . Naper baik sangat ngan LM ? terharu diri ni bila kalian ambil berat , mendoakan dan sentiasa memberi semangat . 

Kenapa baik sangat wahai sahabat semua ? diri ini sangat terharu dengan kebaikan korang . Walau LM tau dalam ramai yang baik ada juga yang membenci blog dan diri ini . Itu hak kalian , tak minta pun diri ini disayangi , tapi ketahui lah setiap kebaikan kalian sangat LM hargai dan hanya berharap allah saja yang membalas jasa , doa dan setiap kata perangsang dari anda semua .

www.tips-fb.com

39 comments:

k a k L a m p said...Reply To This Comment

hiskkk jauh nye hubby Lm.. xpe sy doakn cpt sehat okay... orang akan baik, sbb owner blog pon baik

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

kenapa nie yunk...

Mrs.Yie said...Reply To This Comment

banyakkan berehat ye miza..akak harap2 semuanya selamat.. :) hubby baik sebab dia sayang.. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

kaklamp-tq sis...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

shida-demam...huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

mrs yie-ye..dia syg..akak baik sbb akak syg gak ke?hihi

Peri PiA said...Reply To This Comment

sian LM demam,rindu lagi

jage diri elok2..same2 kita ye :)

Sunah Sakura said...Reply To This Comment

kesiannya kakak comot da demam jugak... huhuhu... moga cepat sembuh ye kakak comot...

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

akak kan isteri hubby, mestilah dia baik dengan akak, ambik berat pasal akak. :)

bujal X said...Reply To This Comment

saya baik dengan semua orang~HE~~

najihah sahami said...Reply To This Comment

sian akak....hubungan yg terjalin kat dunia maya ni buat kita rapat kan sis. mish dah rasa mcm sis ni kakak mish pulak. :)

btw, take care ye sis..

Qaseh dalia adelia said...Reply To This Comment

semoga sis kuatkan semangat .. baik bila timbul rasa sayang =) .. xmo org yg kita syg terluka so seboleh2nya akan cuba menjaga hati dia

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

dah makan ubat belum ni?skg time makan ubat ya...cepat2 nanti misi mengamuk....

Finaz Jaafar said...Reply To This Comment

untung aperr orang sayang dan amik berat kat kite cemtu =)

Eyrique Ettiqazz said...Reply To This Comment

x pernah rasa benci ngan Lm..LM punyer cite x de kaitan dgn org lain..kbykn ttg diri dan keluarga...i like it....sory jarang jenguk...bz sgt2 ni,EE pom x sihat sgt....

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

kak org sllu kata,bile kite baik ngan org,org akan baik ngan kite.tu maknaya akk baik ngan org,org suke nk d=berdmping ngan akk.

syukur kak akk dpt hubby yg amik berat.rara hope tunang rara akan jd mcm tu jugak.

ieda said...Reply To This Comment

akak x tahu LM x sihat .. ok lah dikk ramai yg ambil tahu .. thats great tau .. kita sesama manusia nie walau x bertemu mata dah amik berat tuu dah kira beruntung tau :))

take care dear .. sorry lahh akak nie adakalanya sebuk sgt huhuhu update punn auto publish tuu huhuhu

diana said...Reply To This Comment

demam berubah angin kot..:p

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

pia-bw lah miza terbang menemuinya..huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

sunah cumil-tq sunah cumil...akak comot demam sket je

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

KAMI-hehe..akak syg semua insan yg baik ngan akak juga

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

bujal x- saya tau anda baik.

JIJI YU said...Reply To This Comment

kenapa baik ek..sebab nak kek carrot..eheh gurau..

ni la indahnye hubungan silaturrahim yang berteraskan keikhlasan..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

najihaha-tq mish..akak pun syg sgt kat mish cam adik akak dah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

qaseh-ye qaseh..mmg kita seboleh mungkin cuba nak jg hati insan yg kita sgt syg

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ladyzul-hihi...dah mkn ubat dah sis,misi tak ngamuk sbb patient baik.hahaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

finaz-ye ..betul tu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

EE-ye ..LM pun tak pernah benci EE , busy ye?dah cuba buat keropok lekor ke?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

rara-moga tunang rara jd suami penyayang..jgn risau ye dik

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ieda-tq sis...moga sis juga sht.busy tu jgn lupa rehat secukupnyer ye

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

diana-mungkin kot?tp rasa sgt panas la kat sini sejak smlm..berpeluh2 dibuatnyer

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

jiji-haha.kek carrot ke?klu dekat lama dah akak antar

Rtp Farra Arisha said...Reply To This Comment

jg diri2 elok2 ok! :))

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

LM--
ayu tahu kamu mmg seorang yang tabah..

insyallah.. semuanya akan okey..

rindu kat en suami ya

simply nana said...Reply To This Comment

nikmat berjauhan tu miza...rindu bertandang lagi...

Iza said...Reply To This Comment

Assalam..
Moga cepat sembuh..

emieysandra said...Reply To This Comment

buat baik dibalas baik, sis baik jd emiey pun suke..agpun emiey xde kakak, bila sllu dtg bce & knal sis..dh rse mcm kluarga sndiri lak. ehehe, tke care sis!

alexa yussida said...Reply To This Comment

sebab kami syg sis LM la :) cepat suruh bby kluar lpstu bole balik qatar :p

shah azril said...Reply To This Comment

raksasa tumpang bahgia dgn kebahgian lm skg.. shah doakan semoga hidup lm sentiasa dalam keberkatan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...