Monday, June 27, 2011

Lemahnyer Rasa Badan


Assalamualaikum...
Salam Isnin buat semua . Badan ni dari semalam terasa sangat lemah . Tak mampu nak buat apa - apa . Tapi hari ni pun rasa masih tak larat..aduhh naper lak ni ? Badan dari hari jumaat lepas panas je , kepala berpusing cam naik roller coster..hihi .


Hari ni plan nak gi beli barang untuk persiapan bersalin . Memang lambat lagi , ingat bulan depan hubby balik baru nak shopping sama , tapi hubby dah desak suruh buat persiapan awal kenalah beli juga nampaknyer . Tak beli apa pun ...cuma sikit - sikit je . Dalam seratus dua je dah cukup kot , sebab LM memang dah shopping sakan kat Doha hari tu . So tambah apa yang tak cukup je . Hubby pun pelik sebab LM liat sangat bila disuruh shopping . Haha...bukan liat , tapi memang nak melangkah pun tak larat . Belum kes nak gi toilet setiap jam lagi tu...hihihi .


Adik ada kat kampus lak , aduhh cam boring je nak shopping sorang - sorang . Ada sesiapa nak ikut LM shopping ? jom - jom....LM belanja makan nasi briayani pastu...hihi .
www.tips-fb.com

30 comments:

YanaMIB said...Reply To This Comment

hye sis LM...

jum jum nk ikot soping..tp xmo ns briyani..nk pizza bley?? ngee~ =P

hr ni dh sehat demam..xtau la klu mlm kang demam blk..huhuhu =)

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kalaulah LM dekat JB kakak nak tolong shoppingkan. Beli baby punya barangan memang best. Cute-cute...

jaga diri juga LM dlm masa nak bershopping ye...

Finaz Jaafar said...Reply To This Comment

alamak, kesian nye sis,,
kalau dekat konpem kte teman ! hihi

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

banyakkan berehat, jaga kesihatan ye kak. :)

sha a.s said...Reply To This Comment

haaa..jom la g sopping! ekekke

ieda said...Reply To This Comment

uishh dikk emo adik tuu lebih kurang same ngan akak hari nie ... huhuh rasa letihh kusam dan NGANTUk ! huhuhuhuh :(

aishhh best2 belanja brg bb .. akak lak x sabar2 bila baca nie .. teringat zaman akak ngandung dolu2 huhuh

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

nak itot....

Lelord said...Reply To This Comment

huhuhu kalau lela balik leh arr teman soping, uwaaaa x jadi balik mesia end of july, postpone seminggu b4 raya

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

yana-hihi..nak pizza ke?lama gak akak tak mkn pizza.jom2.kita gerak .jgn demam mlm la....sejuk klu demam mlm2,bisa tulang.moga cpt sembuh sepenuhnya.

najihah sahami said...Reply To This Comment

kak!!meh mish teman meh......hehe..kita shopping bnyk2 mish bawak tau. haha...

take care sis!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

kakzakie-terima kasih akak sayang...adik hati2 nnt.jap je beli brg terus blk.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

finaz-tula...naper duk jauh sgt?huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

KAMIHIDUP-ye dik...tq ye.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

sha-wahh nak ikut eh?jom2

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

eida-sis pun sama cam adik ye?lemau di hari isnin..hihi.

sis shopping barang baby mmg syok,ambik dan terus ambik sampai tak ingat nak tgk harga..keh3

eiela said...Reply To This Comment

bestnya shopping. nak ikut.. huhu suka shopping barang baby, cute. geram je tengok.

Latest Entri :
Senyum

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

ladyzul-jom kakD

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

lelord-jn sedih2...janji dpt blk raya ye lela..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

mish-tq mish sayam...mish pun jg diri

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

eiela-tu la..comel2 je semua brg baby

MataHati @ MH said...Reply To This Comment

nak ikut nak ikut... kalau sis belanja, konpem sya nak ikut. leh jadi bodyguard..huhu

JIJI YU said...Reply To This Comment

meh nk temankan

Eyrique Ettiqazz said...Reply To This Comment

EE demam sejak minggu lps..

diana said...Reply To This Comment

kalau LM dok sebelah umah saya memang saya ikut dah..
heheh..
nasi briyani punye pasal..
hahahah

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

kak!!jum maaaa, saya suka bab shopping nie...hehehe

Mohamadazhan.com said...Reply To This Comment

lama dah tak shopping...ekonomi tak mengizinkan..hehehe

meaw said...Reply To This Comment

jommmm sis LM,nak ikut ^^

sarah-najwan said...Reply To This Comment

alahai sis..jgn lemau2 bdn tu..
xde teman eh nk soping2..mmg bosan kan kalu soping sorang2..hehe

Yeb-Nada said...Reply To This Comment

gud luck. itu ja mmpu gua kata

Bulan said...Reply To This Comment

hati hati ye kak.menunggu hari je tue.eheee

akak ktne skang nie?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...