Wednesday, June 29, 2011

Mendung



Assalamualaikum..
Musim hujan ke ? cuaca mendung je hari ni . Aduh ....plan nak menggagahkan diri bawa anak - anak makan kat luar . Siannyer sejak ayah takda anak - anak ni tak bermaharajalela kat bandar..hihi . Semalam encik suami dah pesan suh bawa budak - budak tu gi pizza ke....mekdi ke . Cam syok jek pizza ek ?  Leh ke pizza ? 

Tapi ada 3 askar ni ...boleh ke ummi handle sorang ? anak - anak ku ni meriah . Nampak je 3 tapi memang kecoh . Kena ada kaki tangan tambahan . Nak jemput makteh diorang kat uitm memang tak larat la...aduhh .


Dah lama tak berpeleseran kat bandar dengan anak  anak ...lamanya encik suami nak pulang , ummi dah tak larat ni !bonda free tak? kalau gi ngan bonda lagi best !


www.tips-fb.com

19 comments:

FasiHaH SupiaN said...Reply To This Comment

hehehehe kat sini hujan dari pagi ni kak...

JIJI YU said...Reply To This Comment

pizza tu kak...tapau ek sikit

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

FS-tula..kat segamat pun dah mula huja n lebat ni

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

jiji-ustaz jiji ngidam pizza?

emieysandra said...Reply To This Comment

nnti jalan2 kt Melaka lak sis! ehehe ;)

Aku Ibu Muda said...Reply To This Comment

ajak bonda sekali la kak LM :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

emiey-tgu hubby blk br akak leh jln2 syg...akak nak sgt mkn yong tau foo

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

heee akk mmg paggil bonda ke kak?

sarah-najwan said...Reply To This Comment

akak pom..kalu xde somi..mmg xkuar ngan anak2..xckup kaki mulut nk hambat..huhu

order je pizza tu..hehe

Isteri Encek Bard said...Reply To This Comment

HARI NIE CUACA REDUP JER KAK STILL HUJAN RENYAI2

efa said...Reply To This Comment

err better bawa pi mekdi or kfc drive tru ekeke :) sng sikit ehehe

najihah sahami said...Reply To This Comment

hahaha..siannya sis..meh nk tlg jaga meh. kalau buas sgt, bagi ubt tidur. hehehe

ieda said...Reply To This Comment

sedapnya makan pizza dik .. anak2 akak punn suke sgt dan dah lama x bawak mereka makan huuhu

Peri PiA said...Reply To This Comment

kata sini pon mendung tp belum hjn

LM hati2 ye,pizza hut ade diskaun tau sekarang

My Little Diary said...Reply To This Comment

kat sini, pagi tadi hujan lebat.. sekrng dah cerah

ajak bonda ke?? elok jugak tu... mesti bonda suke makan dgn anak cucu nya...

sha a.s said...Reply To This Comment

g dgn Sha jela kak :)

Sunah Sakura said...Reply To This Comment

wahhhhhhhhhhhhhh bila nak jumpa kak comot niiiiiiiiiiii!

Hanis Azla said...Reply To This Comment

mmg mendung hari ni.. nak keluar mmg best.. klu saya pun selalu tak berapa nak cekap handle anak2 sorang2..

zalin onceitalk said...Reply To This Comment

kat serdang ni pun hujan je kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...