Monday, June 6, 2011

Mengenali Blogger Ben Ashaari


Santai Bersama BEN ASHAARI

Assalamualaikum....mengenali blogger peramah ni memang dah lama la juga . Sejak awal  berblogging lagi . Siapa tak kenal Ben Ashaari ? Ramai yang kenal  kan ? Sejak berblog secara aktif oktober lalu memang banyak segmen beliau LM join . Segmen cerita kreatif anjuran ben sangat memberi kenangan indah . Bukan setakat kemenangan tapi mendapat sahabat baik dari pembaca beliau sehingga kini .


Banyak tips dan panduan berblog LM pelajari dari beliau , korek entrinya satu demi satu . Dengan menjadi bloglist blog ben , LM juga dapat banyak trafik dari blog beliau selain dari sahabat yang juga pembaca setia blognya . Tak pelik jika pembaca setia blog ben adalah pembaca blog LM juga . Dari mana datangnya ribuan follower tu jika bukan dari segmen dan promosi dari beliau terhadap blog yang tak best ni .


Terima kasih Ben Ashaari .....moga pengisian blog ini tentang kehidupan seorang ibu , isteri dan perantau dapat memberikan sedikit info bagi pembaca semua . Terima kasih bagi tunjuk ajar ben terhadap ilmu berblog dan cara nak sepak jauh - jauh heaters dan langau tu semua...bertuah dpt kenal semua sahabat dan kakak - kakak dari blog beliau ...tq sekali lagi atas ilmu yang diberi . Dalam santai berblog banyak ilmu yang baik tentang hati dan kemanusiaan yang ben terapkan . Seronoknya berblogging !
www.tips-fb.com

12 comments:

Cik Teddy said...Reply To This Comment

wah..nk msuk bloglist jugak..hihi

JIJI YU said...Reply To This Comment

okoko..kombang pakcik ben...ehehe

Peri PiA said...Reply To This Comment

blogger tersohor,hehe

ejulz said...Reply To This Comment

waaaa.. masuk bloglist bro ben..

Sharif Dez said...Reply To This Comment

Blog saya wujud kerana abg Ben juga.

blog sharifdez

Mrs.Yie said...Reply To This Comment

memang encek beng ni ramai yg kenal..tapi dalam ramai2 tu ada jugak yg membenci..kenapa la agaknya..adakah kerana beliau sangat femes dan orang mula dengki?aih..takut rasanya jadi blogger popular ni kan miza..kesian pun ada..

Eyrique Ettiqazz said...Reply To This Comment

BA akn lebih berjaya dgn segala pertolongan dia terhadap blogger lain di masa hadapan...

nazirulhazwan~ said...Reply To This Comment

bile nak review saye yang emsem plak?hehehe

YAYA AZURA said...Reply To This Comment

aktif berblog kerana ben jugak..setengah tahun blog bersawang..bila tersinggah blog ben baru rasa semangat sikit..

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

BYK JUGA LA JASA EN BEN KEPADA BLOGGER MCM KITA KAN

emieysandra said...Reply To This Comment

die yg pemes :)
Dulu mse cuti rjin gk join sgmen die bila msuk blaja trus stop sb xsmpat gak nk update entri bese pun.

qasehraihan said...Reply To This Comment

makin kombang a pakcik ben pasni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...